Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaayyyyyyAcele etme akışına bırak o seni bulur 25 yaşında tanıştık 7 sene sonra evlendik çalıştığım yerin muhasebesine bakan yerde çalışıyordu öyle işte![]()
Ay bende merak ediyorum takipteyim bacımŞu biz bekar kızlara doğru kişi umudu verin biraz...
Nasıl karşılaştınız onunla, nasıl başladi ve ilerledi? =)
Sep bir an son mesaj yazanda ismini görünce dedim ki, Sep tanışma hikayesini mi anlatmış? Hiç tarzı değil, ama bir bakayım dedimKonu yanlış yerde, taşınır muhtemelen.
Son zamanlarda bu doğru adam muhabbeti çok arttı. Peki ya siz doğru kadın misiniz acaba kızlar?
Sep bir an son mesaj yazanda ismini görünce dedim ki, Sep tanışma hikayesini mi anlatmış? Hiç tarzı değil, ama bir bakayım dedimYanılmadım yine
Soruna da cevap vereyim valla hiç doğru bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Aksine birinin başına gelebilecek en yanlış şey olabilirim![]()
Katılıyorum, hep karşıdaki doğru kişi mi diye bakılıyor ya bizler nasılız?Konu yanlış yerde, taşınır muhtemelen.
Son zamanlarda bu doğru adam muhabbeti çok arttı. Peki ya siz doğru kadın misiniz acaba kızlar?
Katılıyorum, hep karşıdaki doğru kişi mi diye bakılıyor ya bizler nasılız?
Ben dört dörtlük değilim, epeyce de çekilmez yanım var, bir kere hiç hamarat bir kadın değilimdir, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözüne hiç uygun değilim, yemek için yaşayan değil yaşamak için yiyenlerden olduğumdan basit beni sıkmayacak pratik yemekler yapan öyle mükellef sofralara vakit harcamayan biriyim, ütü sevmem, bulaşık sevmem, sabah erken kalkmaktan hiç hoşlanmam, sıkılıp boğulmaktan, oraya gitme, bunu yapma diye kısıtlanmaktan hiç haz etmem, uykumu bölerlerse sinirlenirim, aslında hiçte ev kadını olacak biri değilim ama işte demek ki bıcır bıcırlığım, tatlı dilim, kendimi övüyor gibiyim ama ne yapayım, hareketli, biraz çılgın, konuşkan, girişken, makul ve mantıklı yanımı sevmiş olsa gerek, yoksa ben olsam benle evlenmezdim, ki eşimde titiz, düzeni seven, yemeği seven, damak zevkine düşkün, evcimen bir adamdır
Nasıl tanıştık, valla bizim zamanımızda telsiz vardı, ben telsizde müzik dinletiyordum, meğer en sevdiği şarkıymış, kim dinletiyor diye sorunca ben dedim ve öyle başladı hikayemiz, 27 sene önce başını bir yaktım, o gün bugündür kurtulamıyor![]()
Aynen, olduğum gibi kabul etmeli karşımdaki, çünkü bende mükemmeli aramadım, olduğu gibi kabul ederim herkesi, buna eşim başta olmak üzere herkes dahil.O zamanın internetinde tanismissiniz siz de
Bizim kisiliklerimiz çok benziyor mune. Hepsinin altına imzamı atarım. Dört dörtlük değilim, olma gibi bir amacım da yok.
Katılıyorum, hep karşıdaki doğru kişi mi diye bakılıyor ya bizler nasılız?
Ben dört dörtlük değilim, epeyce de çekilmez yanım var, bir kere hiç hamarat bir kadın değilimdir, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözüne hiç uygun değilim, yemek için yaşayan değil yaşamak için yiyenlerden olduğumdan basit beni sıkmayacak pratik yemekler yapan öyle mükellef sofralara vakit harcamayan biriyim, ütü sevmem, bulaşık sevmem, sabah erken kalkmaktan hiç hoşlanmam, sıkılıp boğulmaktan, oraya gitme, bunu yapma diye kısıtlanmaktan hiç haz etmem, uykumu bölerlerse sinirlenirim, aslında hiçte ev kadını olacak biri değilim ama işte demek ki bıcır bıcırlığım, tatlı dilim, kendimi övüyor gibiyim ama ne yapayım, hareketli, biraz çılgın, konuşkan, girişken, makul ve mantıklı yanımı sevmiş olsa gerek, yoksa ben olsam benle evlenmezdim, ki eşimde titiz, düzeni seven, yemeği seven, damak zevkine düşkün, evcimen bir adamdır
Nasıl tanıştık, valla bizim zamanımızda telsiz vardı, ben telsizde müzik dinletiyordum, meğer en sevdiği şarkıymış, kim dinletiyor diye sorunca ben dedim ve öyle başladı hikayemiz, 27 sene önce başını bir yaktım, o gün bugündür kurtulamıyor![]()
Aynen, olduğum gibi kabul etmeli karşımdaki, çünkü bende mükemmeli aramadım, olduğu gibi kabul ederim herkesi, buna eşim başta olmak üzere herkes dahil.
Benziyoruz gerçekten, birçok konuda düşüncelerin benimkilerle aynısende benim gibi sevdiklerine toleranslı ama bir noktadan sonra soğudun mu arkana bile bakmayanlardansan yok artık diyeceğim, bu da mı benziyor yoksa
![]()