Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bi ozelligi yok ilk yemegin. Ama bizim oranin adeti, dugun ertesi kahvaltiyi erkegin hazirlamasi yonunde. yani ilk isi erkek yapsin ki ev isleri sadece kadina ozgu degil anlasin gibi. Esime adetimiz boyle kahvalti senden dedigimde zaten ben hazirlayacaktim demistiAnnemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi![]()
karnı yarikti ama patlıcanları kizartmadan fırına koyunca pişmemiş çiğ yemiş diAnnemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi![]()
Kafamda böyle bir şey varTavuk dunyasi menusu yapmistimkremali köri soslu tavuk pesto soslu makarna ve salata
koca kazanla yapmisim hepsini ertesi gun kardesime goturmustum
![]()
Açlıktan mı kırılmayın diye mi yedikarnı yarikti ama patlıcanları kizartmadan fırına koyunca pişmemiş çiğ yemiş di![]()
Yengemgilde döner söylemişlerBalayındaydık yazlıklarına gitmiştik, ilk yemek etli patates ve pilavdı..
Buraya yazacaktımYemek yapmayı bilmediğim için eşim bana ya patates kızartması ya da makarna yapmıştınasıl yapıldığını gösteriyordu )
O daha güzelmiş,denize girmek varken patates soymak'ta çok acımtırak oldu şimdi:))Yengemgilde döner söylemişler![]()
Bu damatlar tuzlu kahveyi sonuna kadar içenler dimiKöfte içi de pişmemiş çiğ köfteama yedi
daha 8 ay oldu ama hatırlamıyorum :))Annemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi![]()