Evlendiğinizde kocanıza ilk yaptığınız yemek neydi

İlk yemeği ben değil eşim yapmıştı tavuk soteydi. İlk olduğu için unutmadım çokta güzeldi 😍

Kuru fasülye pilav 😁 ve yemek saatine 1 saat kala galan akşamüzeri istemişti o ıslanmamış fasulye nasıl pişmişti hala aklım almıyor 🥰 çok ta lezzetli olmuştu hala daha der ben senin yemek notunu o gün verdim diye 😁

Annemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi 😊😅
Yani sevgiliykem de yapıp yolluyodum ama üç ay filan çıktık gerçi .
Evlenince evde gaz bağlantısı yoktu neden hatırlamıyorum .

Fırında börülce yapmıstim.

Ne güzel konilar açıyorsun sen hep. Siteye renk getirdin adeta

Ne güzel konilar açıyorsun sen hep. Siteye renk getirdin adeta
bu yorumunu çerçeveletmek istiyorum birisi şey demiş evde oturup ah ne konu açsam diye mi düşünüyorsun iki gündür demiş . sürekli aklıma bir şeyler geliyor bende yazıyorum korona olunca hep birlikte evdeyiz . o ne konuya girip yorum yazmış olmak için yazsam demiştir kesin :D bilgisayardan ve telefondaki işlerim bitince ya da mola verince giriyorum beğenenler olmasa niye yazim :)

bu yorumunu çerçeveletmek istiyorum birisi şey demiş evde oturup ah ne konu açsam diye mi düşünüyorsun iki gündür demiş . sürekli aklıma bir şeyler geliyor bende yazıyorum korona olunca hep birlikte evdeyiz . o ne konuya girip yorum yazmış olmak için yazsam demiştir kesin :KK70: bilgisayardan ve telefondaki işlerim bitince ya da mola verince giriyorum beğenenler olmasa niye yazim :)
Hayır evde oturup ne konu açsam diye de dusunebilirsin kime ne

başkalarının mutsuzluklarindan beslendikleri için siz böyle eğlenceli mutlu konular açınca AÇ kalmışlardır yazık....
Ondandır aldırma :KK68:

kafam karışmış hihi hemen evlenmeniz ne güzeel :)
Evet biraz hızlı oldu
Çıldırmış gibiydik hemen evlenelim nolur modundaydik

Gerçi ben ilişkilerde sıkıntı yaşayan biri olduğum için korkudan bu kez tedbirli olayım diye çok istekli değilmişim gibi davranmistim ama evet herşey hızlı gelismisti

Allah hayırlısını versin

Evet biraz hızlı oldu
Çıldırmış gibiydik hemen evlenelim nolur modundaydik

Gerçi ben ilişkilerde sıkıntı yaşayan biri olduğum için korkudan bu kez tedbirli olayım diye çok istekli değilmişim gibi davranmistim ama evet herşey hızlı gelismisti

Allah hayırlısını versin
yaa şu an bizde öyleyiz hemen evlenelim istiyoruz :) iş bulmamız lazım diye bekliyoruz . ama gerçekten aşıksınız demek ki bir yuvanızda olmuş ne güzel sevdiğiniz adamla :) amiin

Benimki taaa 9 sene önce. Bizim orda adettir ilk 2/3 gün yeni gelin hiçbir iş yapmaz. Eşi ile zaman geçirir. Yemeği damadın ailesi yapar. Bizde ilk 2 gün sabah kahvaltısı öğlen yemeği akşam yemeği Her öğün hazırlanıp tepsiye koyulur.bizim kaldığımız odanın kapısına bırakırlardı. Eşim alıp gelirdi yerdik, sonra boşları aldığımız yere bırakırdık. Ondan sonra eşime yaptığım ilk yemek. İçli köfte yoğurt çorbasıydı. Eşimin en sevdiği yemekler.

Benimki taaa 9 sene önce. Bizim orda adettir ilk 2/3 gün yeni gelin hiçbir iş yapmaz. Eşi ile zaman geçirir. Yemeği damadın ailesi yapar. Bizde ilk 2 gün sabah kahvaltısı öğlen yemeği akşam yemeği Her öğün hazırlanıp tepsiye koyulur.bizim kaldığımız odanın kapısına bırakırlardı. Eşim alıp gelirdi yerdik, sonra boşları aldığımız yere bırakırdık. Ondan sonra eşime yaptığım ilk yemek. İçli köfte yoğurt çorbasıydı. Eşimin en sevdiği yemekler.
bayıldım ne güzel adetmiş öyle :) ellerinize sağlık :) gelini sırf çalıştırmak hizmet değilde saygı gösterilen bu adeti sevdim doğrusu :)

Back
X