Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde piknikte sote yapmıştım sonra öğrettim sevgilime güzel öğretmişim çok güzel yapmıştı :) bakalım ilk gün ne yemek yapacaz :)İlk yemeği ben değil eşim yapmıştı tavuk soteydi. İlk olduğu için unutmadım çokta güzeldi![]()
yetenek işte :) sizde yemekten anladığı için not verirsinizKuru fasülye pilavve yemek saatine 1 saat kala galan akşamüzeri istemişti o ıslanmamış fasulye nasıl pişmişti hala aklım almıyor
çok ta lezzetli olmuştu hala daha der ben senin yemek notunu o gün verdim diye
![]()
Yani sevgiliykem de yapıp yolluyodum ama üç ay filan çıktık gerçi .Annemgil konuşurken duymuştum ve konuya fransızım tabi ilk yapılan yemek önemli oluyormuş özel anlamında sanırım sizin neydi![]()
Yemekten çok güzel anlaryetenek işte :) sizde yemekten anladığı için not verirsiniz![]()
bu yorumunu çerçeveletmek istiyorum birisi şey demiş evde oturup ah ne konu açsam diye mi düşünüyorsun iki gündür demiş . sürekli aklıma bir şeyler geliyor bende yazıyorum korona olunca hep birlikte evdeyiz . o ne konuya girip yorum yazmış olmak için yazsam demiştir kesinNe güzel konilar açıyorsun sen hep. Siteye renk getirdin adeta
aynı kişi mi merak ettim :) nazar değmiştir yine de yapmışsın ne güzel :)Yani sevgiliykem de yapıp yolluyodum ama üç ay filan çıktık gerçi .
Evlenince evde gaz bağlantısı yoktu neden hatırlamıyorum .
Fırında börülce yapmıstim.
yürü ya kulum demişYemekten çok güzel anlaruyuzdurda biraz ama o gün o fasulye nasıl öyle pişti aklım almıyor Allah utandırmadı işte
![]()
Hayır evde oturup ne konu açsam diye de dusunebilirsin kime nebu yorumunu çerçeveletmek istiyorum birisi şey demiş evde oturup ah ne konu açsam diye mi düşünüyorsun iki gündür demiş . sürekli aklıma bir şeyler geliyor bende yazıyorum korona olunca hep birlikte evdeyiz . o ne konuya girip yorum yazmış olmak için yazsam demiştir kesinbilgisayardan ve telefondaki işlerim bitince ya da mola verince giriyorum beğenenler olmasa niye yazim :)
Evet eşinizle diye sormuşsun :) eşim üzerinden cevap vermistimaynı kişi mi merak ettim :) nazar değmiştir yine de yapmışsın ne güzel :)
kafam karışmış hihi hemen evlenmeniz ne güzeel :)Evet eşinizle diye sormuşsun :) eşim üzerinden cevap vermistimaynı kişi
![]()
Evet biraz hızlı oldukafam karışmış hihi hemen evlenmeniz ne güzeel :)
yaa şu an bizde öyleyiz hemen evlenelim istiyoruz :) iş bulmamız lazım diye bekliyoruz . ama gerçekten aşıksınız demek ki bir yuvanızda olmuş ne güzel sevdiğiniz adamla :) amiinEvet biraz hızlı oldu
Çıldırmış gibiydik hemen evlenelim nolur modundaydik
Gerçi ben ilişkilerde sıkıntı yaşayan biri olduğum için korkudan bu kez tedbirli olayım diye çok istekli değilmişim gibi davranmistim ama evet herşey hızlı gelismisti
Allah hayırlısını versin
bayıldım ne güzel adetmiş öyle :) ellerinize sağlık :) gelini sırf çalıştırmak hizmet değilde saygı gösterilen bu adeti sevdim doğrusu :)Benimki taaa 9 sene önce. Bizim orda adettir ilk 2/3 gün yeni gelin hiçbir iş yapmaz. Eşi ile zaman geçirir. Yemeği damadın ailesi yapar. Bizde ilk 2 gün sabah kahvaltısı öğlen yemeği akşam yemeği Her öğün hazırlanıp tepsiye koyulur.bizim kaldığımız odanın kapısına bırakırlardı. Eşim alıp gelirdi yerdik, sonra boşları aldığımız yere bırakırdık. Ondan sonra eşime yaptığım ilk yemek. İçli köfte yoğurt çorbasıydı. Eşimin en sevdiği yemekler.
Evet benimde en sevdiğim adetbayıldım ne güzel adetmiş öyle :) ellerinize sağlık :) gelini sırf çalıştırmak hizmet değilde saygı gösterilen bu adeti sevdim doğrusu :)