o da ona göre yaratılmış arkadaşım.Artik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo
Ya niye aklın almıyor ki? Acı olayını geçmişsin öyle diyorsun ama sürekli giremez, o oraya nasıl girecek, olamaz diyorsun. Burada bu kadar evli insan var ve normal birliktelikler yaşıyorlar.Artik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo
milyonlarca insanınki nasıl giriyosa seninkide öyle gircekArtik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo
Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Açık konuşcam aynı durumdaydık bende çok korkuyordum öcü gibi geliyordu onun girmesi sonra Kontrolü ben ele aldım yani sizin Üstte olduğunuz pozisyon her şeyi siz kontrol edin ki benim hakikaten çok acıyordu kızlık zarım kalınmış baya da kanamam olmuştuBirazda olsa moralim yerine geldi sagolun. Esimi cok seviyorum o da beni cok seviyo sabrediyo.sen ne zaman hazir olursan o zaman olur kendni bu gun su gun olck diye sartlama diyo.hakli sanirimmm
Artik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo
Hadi ya o kadar diyosuuunbende çok korkuyordum ama hiccc korkulcak bişey yokmuş 1aylık evliyim, hergün ilişkiye girmeyi ben istiyorum kocam isyanlarda
Artik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo
valla bende aynı düşüncedeyim hiç kaçmıycam bitanemdenoffffben evleneyim biran önce olsun istiyorum siz korkup çekiniyorunuz.allahım nolur gör beni vallahi kocamdan kaçmıycam o da benden kaçmayacak şekilde fındık kırarız yemin ederim.
tadını çıkar evliliğin ön sevişmeyi uzun tutun
bende istiyorum allahım nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?