evlendik ama...

Artik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo

Artik acima mevzusuda kalmadi tek dusundugum nasil gircek ya bakyrm nasl girer aklm almyoo
o da ona göre yaratılmış arkadaşım.
kocaman çocuk kafası çıkıyo ordan, girecek olanı düşününce devede kulak yani...
1 sefer yap sonra vazgeçemeyeceksin. bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi??

Ya niye aklın almıyor ki? Acı olayını geçmişsin öyle diyorsun ama sürekli giremez, o oraya nasıl girecek, olamaz diyorsun. Burada bu kadar evli insan var ve normal birliktelikler yaşıyorlar.

Hayır senin kocan mı onlarınkinden farklı?

Ben bi evlensem kocayı sömürürüm herhalde
Millet evlenip korkuyorum diyor yaa anlamıyorum
O anı hiç yaşamamış olmama rağmen bazen canım çekmiyor değil hani

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (

Ilk evlendigimde cevrem cok korkutmustu beni sakin bagirma acir dayan cok kan akarsa korkma gibi sabahlara kadar ağladım yapamadık olmadi. Eşim anlayisliydi şükür sorun yok dedi olsun oldugu zaman olur dedi. Sabah ezaninda uyandim bi daha deneyelim dedim ama gene agladim cevrenin soyledikleri o kadar etlilediki anlatamam sonra balayina gittik orda cesaretimi topladim ve oldu. Kuzenim tam 4 ay yapmamış hemen hemen ayni tarihlerde evlendik. Dr gitmişler dr kızlık zarini kendisi patlatmis bi makinayla gene yapamamislar. Eşi afedersiniz kizin bacaginin birini omzuna aliyormus bana sordu acikca anlatim sonrasinda oldu dedi.pozisyon tersliginden de olabilir kasma kendini sakinlik önemli

Anam kızlar yaa. Kimi gencecik kızlar burda kendimi tutamadım, yok gebe kalırmıyım kaldım falan konu açıyor, kimi körpecik kızlarımız da sorunlar yaşıyor.
Canım merak etme eşin anlayışlı biriyse aşarsınız. Herşey kafada bitiyor. Kafandan çıkar bi zamana bırak :*

Cok buyutuyrm farkndaymm. Girmyo iste biraklm deyip duryrm sen izin vermysn bana diyo. Aslnda biraz asama katettim.artik bana islaniyorum ve Zevk aliyorum ama gerisi gelmiyo sanrm yavas yavas olckk

Birazda olsa moralim yerine geldi sagolun. Esimi cok seviyorum o da beni cok seviyo sabrediyo.sen ne zaman hazir olursan o zaman olur kendni bu gun su gun olck diye sartlama diyo.hakli sanirimmm
Açık konuşcam aynı durumdaydık bende çok korkuyordum öcü gibi geliyordu onun girmesi sonra Kontrolü ben ele aldım yani sizin Üstte olduğunuz pozisyon her şeyi siz kontrol edin ki benim hakikaten çok acıyordu kızlık zarım kalınmış baya da kanamam olmuştu

Leydi inan yapınca diyeceksin ki kocama da kendime de boşuna sıkıntı vermişim.
Valla bak

yani herseyi dengince Allah yaratmistir Allah dimi,erkek kadina kadin erkege ortu niyetine yaratildiysa boyle sacma sapan dusuncelerle kendinizi de esinizi de bunalima sokmayin..
yeryuzunde ilk defa bu deneyimi yasayacak olan siz degilsiniz.
insanoglunun butun hayvanlar aleminin soyu bu sekilde devam ettigine gore giriyor tovbe yarabbim ya..
acimiyor hanimefendi,nasil gircek bilmem ne diye kasmayin kendinizi.

evli değilim ama evlenince nasıl olur diye şimdiden bende düşünüyorum sırf bu yüzden evlenme fikrinden soğuyorum
buradaki yorumlar biraz yardımcı oldu ama bende aklımdan atamıyorum çok acıyacağını filan düşünüyorum

Yani kadınların vajinadan çocuk çıkardığını düşününce inan bana penisin girmesi hiç zor değil. Kendini kasma, anı yaşa, tadını çıkarmaya bak.

valla bende aynı düşüncedeyim hiç kaçmıycam bitanemden iç çamaşırlarını doldurdum bile

adam gibi bi doktora git,uygun nefes teknikleri veya ilaçları kullan ,kulaktan dolma saçma korkularını da bi kenara at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…