- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Sen sevismeyi düşün dur
ben kara kara dogumu düşünüyorum
Şu evlenip söyle acısı ertesi gün böyle oturanadım diyenler yüzünden işte bunlar. Bir kere en önemlisi hazır olmak yani ön sevişme. O yolunda giderse ne olduğunu bile anlamazsin. Bende çatı darlığı var normal doğum dahi yapamadım. Ama hiç acı falan hissetmedim. Bu arada kış aylarindayiz kadınlar için sıcak çok önemli. O gün ev çok sıcak olsun.Opusme gecti nisanliyken ama zevk aliyodum ama artik alamiyorum surekli aklimda nasl gircek acicakmi diye
şahsen ben hergün bakıyorum iç çamaşırı ama giysem göremeyecek paşam.ahh be ben evli olacaktım ki....
yani iddia değilde macera severim.apartmana atıp bir dudak ver bebek diyorumTavsiyelere açığım özelden de olabilir
Evliyim hiçde fena değilim ama sen daha bi iddialı konuştun ya
hemen bir psikatriye gorun canim bence psikolojik hem soyle dusun o senin sevdigin adam tabi sana tokunacak bazen sen ona tokunacaksin. hemen tedavi ol evliligin yuzde 80 cinsellik cunku. ama bu kotu bir sey degil cinsellik yemek icmek kadar normal. cinsellik kari koca arasindaki sevgiyi aski pekistirir. bu kotu bir sey degil.Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
yani iddia değilde macera severim.apartmana atıp bir dudak ver bebek diyorumhoşuna gidiyor tabi
ben ce hiç buralarda vakit öldürmeyin doğru bir uzmana, doktora gidin bu öyle basit bir problem değilEvleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
kudurukvallahi bizim iki aile anlaşamıyor
her türlü zıt aileler herşey sorun bilmem ne acıyacak filan diyorlar evlilik zor diyorlar inanaırmısınız tık etkilemiyor ya.bende de bir şeymi var acaba.oğlanı alıp dağa çıkarasım var
Canim benim kayganlastirici jeller var onlardan alip kullanabilirsiniz..ama seninki psikolojik bence cok kafana takiyorsun..insallah duzelirde ilerde bu hallerine gulersinArkadaslar denedik yine olmadi zaten cok islanamiyorum zevk alsamda. Bebek yagi aldk kaygan oldu ama yineede olmadi giremicekms gbi geliyo .girmyo iste dyp birakyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?