evlendik ama...

daha önce cinsellik pek yaşamadıysan yaşın da küçükse öyle çok isteklı ve öpüşmeden acayip zevk alan yeni evli kadınlar olmaz ki. varsa da 27-35 yaş arası dır yada daha küçükse evlenmeden önce aktif bir cinsel hayatı sevgilisisi vs olmuştur.bunu neden dert ediyorsun p.no lardaki gibi deyil bütün kadınlar erkeklerin çogu da öyle olmasını istemez zaten bu anlık olan bir şey hadı yapalım deyin ce de olmaz bir çocuk gibi şevkatle sevgiyle olmalı böyle şeyle sevdiğin güvendiğin erkekten neden çekiniyorsun ya da cesaret edemiyorsun ki bunu herkes yaşıyor herkes ilk gece çok iyi bir ilşki yaşamıyor moralini bozma üzüntünü isteksizliğini çok belli etme eşine zaten o da anlayış gösterir sana bizim toplumumuzda erkekler bu konularda daha bilgilidir en normal cinsel hayat en az 4 yıl düzenli cinselliği olanlarda görülür zamanla birbirinizi tanıyacaksınız alışacaksınız evlisiniz siz acı da olur sonra sonra zevk te olur dert etme ama eşine çok isteksiz görünme o da senin gibi olursa o zaman bir uzman desteği şart olur

Emin ol sonradan kacirdigin firsatlara uzuleceksin demek istedigim korkacak kacacak hic bisey yok . Esinle paylabilecegin en guzel vakitlerin olacak. Gerekirse yardim al canim ama kisa surede atlat caresine bak esin de bence onu istemiyorsun zannettiginden oyle davraniyor. Guzelce izah edersen yardimci olacaktir sana

Millet doğum yapıyor, bir bebeğin kafası çıkıyor ordan diye düşünürsen rahatlarsın belki.
Neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum.

Acırsa acır, saniyeler sonra geçer yahu!
Bu acı sonunda ölen mi var yani doğru..

Bu konular çok yayıldı şaşırıyorum..

15 yaşında liseli kızların hiç bir şeyden korkusu yok.
Evli kadınlar 20 yi aşmış 30'a gelen de tanıyorum böyle ilginç geliyor valla .

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (

vakit kaybetmeden bi cinsel terapi alın. cinsellik çok önemli.

Sen sevismeyi düşün dur
ben kara kara dogumu düşünüyorum

dogumda bişey yok..gerçi ben sezeryan oldum 2-3cm acılmama ragmen..bende öyle diyordum sonrasında bumuymuş dedim millet nekadar abartıyormuş dedim..bebeği gördüğünde acı agrı vs hepsi gidiyor emin ol..gökyüzünde uçup yeniden dogudunu hissediyorsun :)

Opusme gecti nisanliyken ama zevk aliyodum ama artik alamiyorum surekli aklimda nasl gircek acicakmi diye
Şu evlenip söyle acısı ertesi gün böyle oturanadım diyenler yüzünden işte bunlar. Bir kere en önemlisi hazır olmak yani ön sevişme. O yolunda giderse ne olduğunu bile anlamazsin. Bende çatı darlığı var normal doğum dahi yapamadım. Ama hiç acı falan hissetmedim. Bu arada kış aylarindayiz kadınlar için sıcak çok önemli. O gün ev çok sıcak olsun.

yani söyle düşün bu çok çok normal bir şey insan doğasının gereği. sen, ben hep bu yolla dünyaya geldik değil mi? felaket, korkulacak vs bir şey olsa bunca insan bu kadar rahat yapmazdı. emin ol korkunu atlatırsan gerisi gelir.
kocandan böyle kaçarsan, evliliğinizi etkiler kocan da senden soğur

haber veririm demiş yazmamış henüz ama eğer sorun çözülmediyse bende terapi almanız şart diyecektim..

Bu konular da hep ayıların yüzünden açılıyor. Kadını tam hazırlamadan direk olaya dalıyorlar, kadın hazır olmadığı zaman acı olur bi tek kuru olduğu için. Sonra o kadınlar da anlatıyorlar orda burda efsanevi bir şekilde... Yok öyle bir şey, sadece acelecilik ve bilgisizlik var.

Kendinizi kasarsanız evet,çok fazla acıyorr !! ama kendinizi rahatlatmaya çalışın. Eşinizde size yardımcı olsun psikolojik ve fiziksel olarak..

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (
hemen bir psikatriye gorun canim bence psikolojik hem soyle dusun o senin sevdigin adam tabi sana tokunacak bazen sen ona tokunacaksin. hemen tedavi ol evliligin yuzde 80 cinsellik cunku. ama bu kotu bir sey degil cinsellik yemek icmek kadar normal. cinsellik kari koca arasindaki sevgiyi aski pekistirir. bu kotu bir sey degil.

yani iddia değilde macera severim.apartmana atıp bir dudak ver bebek diyorum hoşuna gidiyor tabi

Ha biz evliyiz ya o aşamaları atlattım ben binalar asansörler akrabalara oturmaya gidince mutfakta başka odada sıkıştırmalar falan hepsi oldu
Ama gel gör ki perşembe gününden beri tık yok bozuğum çünkü

Bunlar hep cinselliği tabu olarak görmüş bir milletin yaşadıkları
Korkutarak , ayıplayarak , konuşulmayarak bilinçaltına yerleşen etkiler ve sonuçları.
Bu yüzden çoğu kadın , cinsellikten korkuyor , ayıp görüyor , kocası isteyince ondan soğuyor.

kademeli yaklaşın canım mesela bi gün öpüşün ama arkasından ilişkiye girmeyin böylece öpüşürken rahat olcaksın arkasından korkcağın bişey gelmicek sonra böyle yavaş yavaş ilerleyin. Sende korkma korktukça olay zorlaşıyor. düşün yani korkulcak bişey olsa bu kadar kadın bunu yapar mı.

ben ce hiç buralarda vakit öldürmeyin doğru bir uzmana, doktora gidin bu öyle basit bir problem değil

kuduruk

Arkadaslar denedik yine olmadi zaten cok islanamiyorum zevk alsamda. Bebek yagi aldk kaygan oldu ama yineede olmadi giremicekms gbi geliyo .girmyo iste dyp birakyrm
Canim benim kayganlastirici jeller var onlardan alip kullanabilirsiniz..ama seninki psikolojik bence cok kafana takiyorsun..insallah duzelirde ilerde bu hallerine gulersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…