Evlenmeden evvel ne kadar yakınlaşma olsada zorlanıyor bi kismimiz bende 20 gün çok ağladım ama hiç de bişi yokmuş ben kendimi kasıyormuşum ve bu yüzden oluyormuş ben kas gevşetici içtim beyin olarak kastım ama vücudum kasilmadi hiç korkup kalacak birsey yokmuşEvleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
aaa ruh ikizim resmen aynılarını yapıyorum yaHa biz evliyiz ya o aşamaları atlattım ben binalar asansörler akrabalara oturmaya gidince mutfakta başka odada sıkıştırmalar falan hepsi oldu
Ama gel gör ki perşembe gününden beri tık yok bozuğum çünkü
Hahahah alemsiniz kizlaraaa ruh ikizim resmen aynılarını yapıyorum yaaranız mı bozuk?
mesela bende şöyle oluyor kavgalıysak filan acaip sevişesim geliyor adamla yahu aramız iyiyken de sevişkenim bozukkende.sadece görümcemle kaynanamı düşününce birde kaynanamın mutfağını düşününce bütün cinsellik bitiyor bende
aaa ruh ikizim resmen aynılarını yapıyorum yaaranız mı bozuk?
mesela bende şöyle oluyor kavgalıysak filan acaip sevişesim geliyor adamla yahu aramız iyiyken de sevişkenim bozukkende.sadece görümcemle kaynanamı düşününce birde kaynanamın mutfağını düşününce bütün cinsellik bitiyor bende
Hahahah alemsiniz kizlar
Mutfağı düsününce ne oluyor ki?
Korkularinizin üstüne gidin bence kaynananin mutafginda sevisin
Düşünsene kaynanan pat diye giriyormus içeri, günlerce uykulari kaçar
bende cok cektım her ılıskıye gırdıgımde avıyordu bagrıyordum resmen anca 2 yıldan beri yendım bunu. konu sahıbı rahat ol hersey kafada bıtıyor ben ilk gece şak dıye yapabılene şaşırıyorum bende yapamadım giremedı ztn darlıktanAcimiyor guzel kardesim, niye en guzel gunlerini zehir ediyorsun..
Öncelikle canım bu konuda rahat olmaya çalış canım korkulcak hiç birşey yok bende evleneli 3 gün olmuştu , herşey yolunda gidiyordu eşimi çok istiyordum ama korkuyordum kasılıp kalıyordum , bu durumdan çok üzülüyordum ama eşim çok sabırlıydı hiç kıyamıyordu bana , yine bir gece denedik olmadı sonra sabaha karşı bu arada balayındaydık , 4 müydü ikimizde uyandık birbirimize sımsıkı sarıldık ön sevişme felan derken kendimi ona teslim ettim birazcık acıdı ama sonradan oldu kendini kasma eşine güven gerisi gelirEvleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Haber vereyim hala olmadi...
Canim iki kadeh biseyler icin olur gider :)Haber vereyim hala olmadi...
canım merhabaEvleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Evet actim cunku vajinusmus olup hamile kalmislarda var. Engel degilCanim iki kadeh biseyler icin olur gider :)
Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Önceki Konunuzu Göz önüne Sayarsak Bacım..... Hamilelik Bekliosum İlişkiye girmiosun..
Konservedenmi Cıkıyor Bu bebiş
Anlamadım Dogrusu
Vajinusmus hamilelige engel degildir . ustune bosalmayla kalan var ararstirirsaniz gorursunuzÖnceki Konunuzu Göz önüne Sayarsak Bacım..... Hamilelik Bekliosum İlişkiye girmiosun..
Konservedenmi Cıkıyor Bu bebiş
Anlamadım Dogrusu
Cidden Tuhaf.... Vajinusmus Oldugunuzumu Düşünüyorsunuz..?Vajinusmus hamilelige engel degildir . ustune bosalmayla kalan var ararstirirsaniz gorursunuz
Hayret Ediyorum...Meryem Ana'ya inanıyorsunuz da, leydii18'e mi inanmıyorsunuz?