Evlendikten sonra aile

Stupid love

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
16
4
1
39
Arkadaşlar merhaba,ailemden uzak bir şehirdeyim eşimin işi nedeniyle oğlumun doğum gün için ailemin yanına geldim oturduğumuz yerde kimsemiz olmadığı için ilk yaşını beraber kutlayalım dedik 15 gündür ailmdeyim oglumla.
Ancak kendimi siginti gb hissediyirum burada.
Kardeşim en ufak bir tartismada evine git diyor beğenmiyorsan .
Defalarca söylesi bunu annem herşeye ke karışıyor çocuk ilgili.
En ufak birşey sinirlensem birşey olsa kötü anne oluyirum .
Evlendikten sonra neden böle oluyir bilmiyirum kendimi misafir gb hissettiriyorlar fazlalık gb.biraz önce bir tartışma oldu.
Kardeşim yine kendi evine git tarzı birşeyler soledi oğlumun dogumgunüne az kaldı.
Bir kaça gün sonra kutlayacağız eşimde izin alıp gelecek .
Bulunduğumuz yer bir ilçe bzda tatil yapmak amaçlı geldim .
Sanki bi disklanıyorsunuz evlendikten sonra ben hakli nolsamda annem hep kardeşime hak veriyor .
Bu şeyler üzerine gitmek istiyirum doğum gününü kutlamadan.

Arkadaşlar merhaba,ailemden uzak bir şehirdeyim eşimin işi nedeniyle oğlumun doğum gün için ailemin yanına geldim oturduğumuz yerde kimsemiz olmadığı için ilk yaşını beraber kutlayalım dedik 15 gündür ailmdeyim oglumla.
Evlendikten sonra neden böle oluyir bilmiyirum kendimi misafir gb hissettiriyorlar fazlalık gb.biraz önce bir tartışma oldu.
Kardeşim yine kendi evine git tarzı birşeyler soledi oğlumun dogumgunüne az kaldı.
Sanki bi disklanıyorsunuz evlendikten sonra ben hakli nolsamda annem hep kardeşime hak veriyor .
E tatlım hala ne duruyosun gitsene. Hatta kavga çıkarki kardeşin sana yine evine git desin. Sende tamam gidiyorum istenmediğim yerde durmam de onları suçlandırarak git güzelce

Rahat edemediğin yerde doğum günü kutlamayı bekleme ailende olsa. Dön evine eşinle çekirdek aile kutlayın gitsin . Üzülmüş unuz ama olmayınca olmuyordur zorlamayın . İnşallah yuvanızda huzur bulursunuz .

Ben universite bittikten sonra ailemle yasadim kendimi misafir gibi hissettim, simdi yalnizyasiyorum fakat haftasonlari için sık sik ailemin yanına geliyorum ve o misafirlik hissi bitmiyor. Bitmez, bitmeyecek de. Bu kadar uzun sure evli bir kadıin veya erkek hiçbir yerde kalmamalı (iş durumları hariç) ailesi de buna dahil

Öncelikle büyüğüne saygı duymadan yetiştirilmiş kardeşiniz için ailenizden destek beklemeniz gereksiz.
Ayrıca siz onun evine değil,onun kadar hakkınız olan anne babanızın yanına gelmişsiniz.
Onlarda kardeşiniz gibi ise,ne diye doğum günü kutlayacağım diye diretiyorsunuz zorla.
Saygı duyulmayan ortam her neresi olursa olsun,orada durmak yüzsüzlük olur.
Ben olsam çocuğumuda alır evime giderim ve resti çekerdim,herkes haddini çizgisini bilmeli.

Öncelikle büyüğüne saygı duymadan yetiştirilmiş kardeşiniz için ailenizden destek beklemeniz gereksiz.
Ayrıca siz onun evine değil,onun kadar hakkınız olan anne babanızın yanına gelmişsiniz.
Onlarda kardeşiniz gibi ise,ne diye doğum günü kutlayacağım diye diretiyorsunuz zorla.
Saygı duyulmayan ortam her neresi olursa olsun,orada durmak yüzsüzlük olur.
Ben olsam çocuğumuda alır evime giderim ve resti çekerdim,herkes haddini çizgisini bilmeli.
Gidiyorum canım bunlarla ugrasamiycam

Onlar da evlendikten sonra degistin diyorlar. Fazla takilma alinganlik etmr. Ben cok alindim hala aliniyorum ama belli etmiyorum. Napayım!!! Kardesinizle biraz mesafeli durun. Biz küsüp küsüp barisiriz, birbirimize laf sokariz:))) esim hala alisamadi bu duruma. Onlaron ailede her seyi soylerler birbirlerine ama hicbir sey denmemis gb davranirlar. Dogum gunu u guzelce kutlayin. Esinize bir sey soylemeyin ailenizle ilgili. Kafalarinda kurup buyutuyorlar cunku.

Dön çok bile kalmışşıınız bu laflara rağmen. Anneniz de kardeşinize bir şey demediğine göre o da aynı düşünüyor. Neden bu kadar çok kaldınız bunlara rağmen? Doğum günü kovulmaktan önemli değil

Dön çok bile kalmışşıınız bu laflara rağmen. Anneniz de kardeşinize bir şey demediğine göre o da aynı düşünüyor. Neden bu kadar çok kaldınız bunlara rağmen? Doğum günü kovulmaktan önemli değil
Çok hazırlık yaptım canım ama gidicem

Çok hazırlık yaptım canım ama gidicem

Hiç biri huzurundan önemli değil boşver evinizde yaparsın. Her ailede olmasa genel de duyuyorum eskisi gibi rahat edemiyor insanlar genel olarak . Her iki taraf da kendi düzeninin bozulduğunu düşünüyor haklı olarak . Çok da üzmeyin kendinizi .

Boşveer ailen eşin ve çocugun olmuş baksana kendi evine dön diyip duruyolar seni o evin üyesi görmüyolar artık. Sende kendi ailenle kutlarsın daha güzel
Evet çok ağırıma gitti. Annemde sürekli onu destekliyir her konuda haksizda olsa keşke gelmeseydim hata ettim.
İnsanın kendi evi gb.olmuyor ne olursa olsun evlendikten sonra degisiyor

Evet çok ağırıma gitti. Annemde sürekli onu destekliyir her konuda haksizda olsa keşke gelmeseydim hata ettim.
İnsanın kendi evi gb.olmuyor ne olursa olsun evlendikten sonra degisiyor
Gel özledik diye ısrar ediyorlar geliyorsun hayal kırıklığı...

Aileniz belli ki evlenen kadının artık "yabancı" sayıldığı korkunç zihniyete sahip. Çünkü evlendikten sonra böyle oldu diyorsunuz.

En baştan gitmemeniz gerekirdi, sonuçta yanınızda "erkeğiniz" yokken iyice sığıntı muamelesi yapar bu tarz insanlar.

Aileniz belli ki evlenen kadının artık "yabancı" sayıldığı korkunç zihniyete sahip. Çünkü evlendikten sonra böyle oldu diyorsunuz.

En baştan gitmemeniz gerekirdi, sonuçta yanınızda "erkeğiniz" yokken iyice sığıntı muamelesi yapar bu tarz insanlar.
Çok sasirttiler beni ve çok gözümden düstuler bir daha gelecegimi sanmiyirum.

15 - 20 gün önceden gelmeniz fazla olmuş sanki. Ben bu kadar gün misafirliğe karşıyım. Siz kabul etmeseniz de artık o evde misafirsiniz. Kendi eviniz var, yuvanız var. Bunu kabul edin.

Neden sürekli tartışma yaşıyorsunuz onu da anlamadim. Kardeşiniz sizi kovarken aileniz bir şey demiyorsa onlar da gitmenizi istiyordur. Daha fazla kalmayın.

Back
X