Çok doğru düşünüyorsunLütfen eşiniz yapsa ne yapardiniz demeyin.300 binin yarısını alma hakkı doğuyor 5 krs emek olmadan burda 3 yıl sonra ben ne yaptım diye konu açmak istemiyorum
Peki biz eşimizin mirasçısı mıyız?
Evlilik suresince alinan hersey ortaktir ben oyle biliyorum.Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Peki ben diyelim ki bir araba aldım bekarken evlenince modelini değiştirdimevet tabii ki
evlilik birligi süresince eşler birbirine mirasçı
Peki ben diyelim ki bir araba aldım bekarken evlenince modelini değiştirdim
O zaman da yarısı kocanın oluyor mu
evet tabii ki
evlilik birligi süresince eşler birbirine mirasçı
Ama işte ailesi de mirasçı ya, ondan sordum. Bu miras işleri çok karışık vesselam. Bizim ev eşimin üstüne de arada diyorum tapuyu alcam senden diye, ama cidden alsam mı
Yani ben guvenmesem alan kisinin ustune aldirtirdim. Tabi orasida sikintili olablr. Yada kendi ustune alip anlasmali falan filan.Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Medeni kanuna göre evlendikten sonra edinilen mallar ortaktir.eşiniz bosanma sirasinda evi talep etmese dahi daha sonra mal paylasimi davasi acarak evin yarisini talep edebilir.isterseniz evi baskasinin adina yaptirinKızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Peki ben diyelim ki bir araba aldım bekarken evlenince modelini değiştirdim
O zaman da yarısı kocanın oluyor mu
evet sonuçta yeni bir araba almış oluyorsunuz
Medeni kanuna göre evlendikten sonra edinilen mallar ortaktir.eşiniz bosanma sirasinda evi talep etmese dahi daha sonra mal paylasimi davasi acarak evin yarisini talep edebilir.isterseniz evi baskasinin adina yaptirin
Canım bir insanın 5 bin tl geliri varsa 7 bin harcarsa nolur ailesinin geliri iyi ama lüks yasıyolareski konularını incelerken bu mesaj dikkatimi çekti. Çoğu konunuzda maddi sıkıntıdan bahsetmissiniz. Burada müdür mühendis öğretmen demissiniz. Çalışmıyorlar mı eşinizin ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?