Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

esmer010101

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
67
13
13
Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.

Umarim sansina mutlu bi evlilik olur cunku suan kumar oynamissin milletin saygili efendi dedigi insanla ayni eve girip eş olacak sensin ve tabiki 1 hafta icinde nisan olup obur ay evleniyorsun ve ayri ulkedesin mumkun degil tanimiyorsun bile ... duygular olusur mu olusmaz mi bilemem şansin yaver giderse bu evlilik iyi olur ama cok buyuk hata yapmissin bunun olumsuzunun sonunda dert sahibi olmak var boşanmak var hic bunlari dusundun mu ? Son olarak herkesin saygili efendi diye ove ove bi kaldigi biriyle bende gonulsuzde olsam tanistim ama tanima sureci verdim tam bir adiydi "seytan ayrintida gizliydi anlayacagin" disari karsi kendine bu etiketleri koydurmus olabilir ama icini evlenince goreceksin ne yazikki ben hemen postalamistim... atese yuruyorsu

Evlendikten sonra sevebilirsin de sevmeyebilirsin de... Bunun garantisi yok. Önemli olan senin şu an ne istediğin. Sırf evlenmiş olmak için evlenmek işine geliyor mu? İstemeden, sevmeden, hayaller kurmadan...

Ben senin yerinde olsam "karar verdim türkiyede yaşamak istiyorum, buralardan sıkıldım artık" der tepkisini ölçerdim. Muhtemelen ya ikna etmeye çalışacak ya da ayrılacaktır.

Oturma izni,oturma izni, oturma izni.........

Gururlu adam sevmiyorum diyen kadina yapisir mi? Ille de evlenicez diy yapismis, y.vsaga da bakin, bu mu ailenin karakterli adam dedigi?

Mantik evliligi yapiyorum = vizenin pesindeyim, sen iste isteme ben oturma izni icin olup bitiyorum. Mantik=avrupa bileti

Baska ne mantik olabilir ki bu evlilikte herif sizi tanimiyor, kisiliginizi bilmiyor, ne mantigi allasen ? Aileniz saf mi, yoksa kapagi atsin diye cocuga yardim etmek mi istiyor ?

SAKIN EVLENME.

Bak diger kiz akilli cikmis, ayni zekayi senden de bekleriz. Ailene soyle, ben kesinlikle evlenmiyorum de.

Yaslariniz kac?

Aşk önemli ya.. Tamam severek evlenenler, deli gibi aşık olanlar da boşanıyor ama yinede o duyguyu yaşamak lazım. Evlilik bu. Bu adamla aynı yatağa gireceksin sonuçta? Sürekli yüz yüze bakacaksınız. Bence önemli şeyler. Erkekler pek önemsemez ama kadın için önemli bunlar..

En azından nikahını ertele, çünkü bazı şeylerden emin olman lazım. Bir arada vakit geçirmeye çalış, için ona karşı ısınacak mı bunu gözlemle ve en önemlisi de sen sevmediğini söylediğin halde neden ısrarla evlenmek istiyor?? Sonuçta görücü usulü olmuş bu iş, körkütük aşık da değildir gururunu yok sayacak kadar.. Neden evlenmek istediğinden emin ol bence, gelecek planları için seni kullanmasına izin verme.. Ve tüm bunları anlamak için de kendine zaman ver, sakın hemen nikah yapma.

bence şansınız %50
birbirimizi seviyorduk, değişti, tanıyamıyorum diyen öyle çok insan var ki
belki sizinki tersi olur

Bende yurtdışında yaşıyorum ve Burdaki herkesin bi önyargisi var türkiyeden evlilik üzere buraya gelenler için. Sırf nisanlin efendi diye sevmediğin haldede evlenilmezki. Bir hafta çok kısa bir süre görücü usulü nisanlanmissin zaten belki yanında daha fazla kalsan duyguların olusurdu. İlkinden ayrılma sebebi neydi? Belki cevap senin karar vermende etkili olur.

önce Halil ile Menekşe'yi izlemeni tavsiye ediyorum..aklımda belirdiler birden.. ve kesinlikle herifin derdi oturma-çalışma izni gibi şeyler.. saçma bir yola girme asla..belki karşına çok seveceğin bir adam çıkacak.. ne biçim ailen var? mal satar gibi insan kızını sevmediği bir adama verir mi ?

Elbette saygili felan olmasi önemli fakat o senin arada sirada yanina gittigin bir arkadas degil, esin olacak. Onun ile ayni yatagi, ayni evi paylasacaksin. Elbette duygular olmali. Karsindakini sevmelisin, asik olmalisin, ona dokunmak istemelisin,..

Ve ayrica evet, bu %100 degil, %200 pasport için geliyor. Yoksa niye keyifi 1 haftada nisanlasin? Onu sevmedigini söyledigin halde, o'da seni sevmedigi halde senin ile evlensin? Yazin gaza gelip hata etmisin canim. Sakin nikahin kiyilmasin. Tanimadigin insan ile evlenme lütfen. Kendine deger ver, kendine saygin olsun. Seninde hakkin sevdigin biri ile, iyicine tanidigin biri ile evlenmek.

Evet çok haklısın malesef yurt dışına gelebilmek için evlenmek istiyor. Hiç bir şey hissetmiyorsan henüz nişanlıyken ayrıl bence sonra çok pişman olursun. Ve lütfen istemediğin sevmediğin biriyle evlenme, ömrünü heba etme.

Hepinize hak veriyorum, gercekten cok akilsizca davrandim neden evet dedim bilmiyorum sanirim herkes efendi saygili dediyi icin bende adim attim. Ama bu sene evlenecegimi düsünmüyordum. Aileme de zaten geldikten sonra söyledim cok kisa zamanda nisanlandim bu sene evlenmeyim. Hayir dediler uzadi mi ortalik karisiyormus. Diyorlar ki zaten yasamadan bilemesin nasil biri oldugunu. Aramizda mesafe var diye bilemezmisim. Benim yasim 23 o 27.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…