Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

bak canim istediklerini söylesinler kulak asma kimseye !!! bu annen babanda olsa!!! onlar sana nikah için zaman tanimiyorlar mi???
sende de ki! ya ben istedigim zaman nikaha evet diyecegim yada simdiden hayir dicem, olay burda kapanacak!!!
ya benim sözüm yada bu is burda biter!!!
sonuçta evlenecek insan sensin!!! millet bu çocugu övüyor anladik!!! bu çocuk agziyla kus tutsa ne fayda sana Allah için hayri olmayacaksa??? degil mi??? güzel bacim, düsüncelerinin arkasinda dur!!! sözünü geçir... fransa'da yasiyorsun sanirim, komsu sayiliriz, bende belçika'da yasiyorum... inan bana türkiye'de; beni istemeye geldiklerinde, acaba yurtdisina kapak atmak için mi geliyor bunlar diyorum bende... insan ister istemez paranoya oluyor... seni çok iyi anliyorum...
senin su an yapabilecegin tek sey, ailenin üzerinde bu konuda otorite sahibi olman... babana uygun bir dille anlat; karsindaki insanin biraz olsun nasil oldugunu bilmeden evlenirsen ve o insan aslinda söylenildigi gibi çikmazsa ömrüne yazik olup olmayacagini anlatmaya çalis babana... tas degildir elbet... anlayacaktir seni... ama sakin pes etme... ya sen kendinden emin olana kadar sana müsade verirler yada bu isi burda hiç düsünmeden kestirip atacagini söyle!!

sevmediğin bi adamın yanında yatmak işkence olur yapma gerekirsede üz babanı bu senin hayatın ve evet babsn için bile hayatını karartmaya deymez inşallah evlenmezsin

bence bir kere daha ara istemiyorum de zorlami de kapat teli zorla olmaz de babanada aglan dovun yeme icme ama kabul ettir

Yazmayim bi yorum daha diyorumda yine duramiyorum ya..

bende nisan attim 3 yil önce. Utanilacak birseymi yapmisim? O Kadar nisanlanip ayrilan var, utanilacak birseymi yapiyor o Kadar insan? Nisanlilik zaten tanisma dönemidir. Baktin olmuyor, anlasamiyoruz bitti. Millet xx in kizi nisan atti bak görüyormusun falan diyecek diye sen kendi hayatini mi mahfedeceksin???

Allah askina akilli ol, sevmiyorsan yapma kendine bunu. Karsina daha ne insanlar cikar.

Burda sana evlendikten sonra kesin duygularin olusur deseler inanacakmisin?????

peki nasıl görüşüyosunuz, kamerdan mı konuşuyosunuz?

Ayrilik istegine bencilce hayir biz sevgiyle nisanlanmadik zaten diyen bi adami zamanla sevebilecegini sanmiyorum ama kader nasip...

Evlenecek arkadaslar bosuna yorum yapmayalim daha fazla.
Cok cabuk etki altinda kalan bir insan anladigim kadari ile, anasi babasi, cevresi herkes etkilemis, bir biz etkileyemedik.
Öyle birsey ki bu, resmen insanlarin duygulariyla oynamak. Bir insanin hayatinin kararini anne babada olsa veremez.
Veya dis kapinin mandali olupta "ay bu cocuk cok iyi" diyen teyzeler, ablalar, amcalar veremez.
AMA malesef Esmer baska insanlarin onun hayati hakkinda karar vermesine izin veriyor.
Yasi 23 ama cok tecrübesiz, kücük bir kiz gibi daha. Umarim büyüdügünde gercekler onu cok acitmaz.

Sanki aynı eve çıkcakmışsınız ev arkadaşı olmuşsunuzda herhangi bir konuda anlaşamayıp ''Zaten duygusal bir bağ ile çıkmadık'' der gibi.
Gururlu olan insan size o cevabı vermezdi.Burda kime sorsan Avrupanın,Amerikanın cazibesine kapılır.
Güzel kardeşim bir ömür geçireceğin insandan bahsediyoruz.Madem soru işaretlerin var evlenme.
Bir de birşey hissetmediğin adamla aynı yatağa girip,ona nasıl dokunacaksın ?

ya bu kısmet işi ben çok inanıyorum ben o kadar çok insan seçen bırısıydımkı esımı ılk gordugumde oyle bır ıcım kaynamıştı sonra gorucu usulüyle evlendık severek degıldı ama sevdık severek evlenenler bızım kadar sevmemıstır ama soyle bır fark var sen ısınamadım dıyorsun ona ıstemedıgını soyledığın halde ustelemıs kabul etmemıs gurur sıkıntısı var çocuk senı sevıyormukı acaba

Evlendikten sonra sevebilirsiniz.
Ama ya sevmezseniz?
Kumar bu.

Görücü usulü tanışmaya karşı değilim, sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
Yalnız neden yeterince tanımadan, duygusal bağ oluşmadan nişan (nikaha hiç girmiyorum) yapılır?

Çok acele etmişsiniz.

Esmercim bence sen aileni karşına alıp çocukla ilgili düşüncelerini onlarında üzerinden empati yaparak tatlı dille anlamalarını sağla ,ben mutsuzum benim mutsuzluğum sizide mutsuz etmezmi de ,nebileyim gerçekten içinde kopan fırtınayı tamamen bütün çıplaklığıyla ne hissediyorsan onların karşısında dile getir bakalım eğer gerçekten sana değer veren ve seni seven bir ailen varsa ikna edebilirsin diye düşünüyorum...

Sizlere son bir sorum olacak. Konsolosluga gittigimizde tek tek geciriyorlarmis. Önce turkiyede yasayan kisiyi, sonra yurt disindakini. Ben onlara evlenmek istemedigimi, onun derdinin yurt disi oldugunu anlatsam. Aceba gizli tuttarlar mi dediklerimi?

Tavırlarınızla ve söylediklerinizle bunu anlatmanızın sizin için çevrenizde sorun yaratacağını söylerseniz olur bence, denemeye değer. Madem ki hala anne babadan ve nişanlından hayır yok. Bu evliliği istemediğini bir türlü anlayamadılar çünkü.

Sen evlenmek istemiyosan neden direkt ona söylemiyorsun ki?

Daha önce de bu konuya yorum yapmıştım. Son bir soru daha sormuşsun. Denecek tek bir söz var. Bu kadar plan yapacak kadar istemiyorsan bir insanı evlenme! Bu kararından dönmek zor geliyor sanırım ama inan evlenip de boşanmak çok daha zor gelecek hayatını mahvedeceksin. Kimse kimseyi zorla evlendiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…