Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Ailene de ki, nişan tanışma karar verme evresidir. Kararım şudur ki bu efendi çocukla yola devam etmek istemiyorum.

Çalışkan, terbiyeli, düzgün olması falan milletin lafı sonuçta sen ne kadar tanıyorsan annen, baban da o kadar biliyor iyiliğini.
Baştan hayır demen lazımdı o ayrı ama evlenmiş üstüne 2 çocuğun yok ki, alt tarafı nişan atacaksın. Ayrıca çok iyi bir insan olabilir, normalde birbirinizi sevip ailelere kendiniz de gidebilirdiniz ama öyle olmamış işte, uzatabileceğin kadar uzat ama kendi içine kapanma! kabullenmen yenilgin olur. Daha iyisini bulmasan bile yine de sevdiğini ve seni seveni bulabilirsin neden bulamayasın allasen, yurtdışı o kadar mahrumiyet bölgesi mi gerçekten?

Ne zaman bu "efendi" tanımlamasını okusam aklıma ekşideki başlık geliyor. "Hatunların efendi adam yerine gayrimesru tercihi" ahahahha

önceden görüşmemişsiniz ki bilesin, şimdi de uyuşamıyoruz de at nişanı gitsin.. ömür boyu mutsuz olmaktan kat be kat iyidir. yüzyüze de görüşmüyorsunuz, ay 2 kere gördüğün adamla nasıl aynı yatağa gireceksin üstelik o da seni sevmediğini söylüyor , yapmaa .....

Aslinda o önce havaya girdi canim cicim askim, benden tepki görmeyince o da geri adim atti. Ama tamamen vazgecmiyor. Diger ablalarin da dedigi gibi yeterki buraya gelsin gerisi bos. Cunku ona defalarca seni sevmiyorum. Nikah icin geldigimde bile bana dokunma dedim. Tamm dedi sana zorla bisey yapacak degilim. Ama ikide bir cok mutlu olacaz diyor. Bende neyin icine girdim ya cok pismanim. Bazen keske ölsem de gitmesem diye düsünüyorum :-(

Bence hislerine güven onlar ne diyorsa o
Ve duygular insanın gözlerine ilk baktığında akar ruhuna eğer bu akım olmadıkça o ne kadar özünde iyi bir insan olsa da senin aşık olduğun adam olacak diye bir şey yok...

Canim nikahli degilsiniz ki, 1 haftadir tanidigin adama karsi ne sorumlulugun var ? Canini sikiyorsa yeri geldiginde nikahli oldugun adama bile sirtini donuyor insan. Evlilikler bile yikilirken, alt tarafi ayrilacaksiniz, drama yapmaya gerek yok derim.

Ayyyyyy ne karakteri bildigimiz zamk iste Gerekirse ailene de acik acik soyle , sevmememin yani sira bu herifi hayatim boyunca sirtimda tasimak istemiyorum de. Oraya gelecek dil yok, is guc yok, bu herifi niye sirtinda tasiyasin babanin oglu mu? Ne is yapiyor , meslegi nedir ?

Arkadaşım senin bu adama kanın hiç kaynamamış. O adam da bunca söze rağmen hiç efendi davranıp olmayacak bu iş dememiş. Bitir sen bu işi. Belli ki mutsuz olacaksın.

ailene söyle duygularını.. bana dokunma diyorsun da bu gidişle aynı eve girceksiniz.. o adamın amacı mutlu bir yuva olsa sen böyle demene rağmen vurdumduymaz davranmazdı. neden katlanıyor sana ? oturma izni için. oraya geldiğinde sana böyle iyi davranmayacak. annen baban çok gaddar bence. evlilik bu evlilik, evcilik değil.. bu ilişkiye devam edersen çook yara alırsın... boşanmak mı yoksa nişan atmak mı, seç birini...

Seni cok iyi anliyorum hayat sana kabustur simdi

Aynen öyle kendimi kapali bir kutuda gibi hissesiyorum biri bana evlilikten bahsettimi aglamak geliyor icimden ama kendimi hep tutuyorum. Mutsuz oldugumu hissediyorlar aslinda yakinimda olanlar ama düzelir diye düsünüyorlar ...

Ben esimle istemeyerej evlendim tabiri caizse baba zoruyla. Babam bana danismadi. Bende dilinden kurtulamam diye ewt dedm . Neler cektim.. isteme olayindan 4gun sNra nisanlandk ve nisanda nikahimz kiyildi . Bildgn evlendk vize icin. Saka gibi. Nisani atma sansim yoktu atsam bile evlenmeden kagit uzernde yapilan bi nikahla dul olacaktm. Kafamda neler donmuyorduki. Sonuc gzl ama bu sonuca gelene kdr neler olmadiki. Sakin evlenme vazgec. Efendiligini yesinler onun. Kuyruguna bi bas bakayim nasil efendi ? Efendilkten eser kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…