Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Zaten kime sorsan "yurtdisinami gelmek icinmi evleniyorsun" sorusuna hayir istersen Türkiye´dede yasariz der.
Inanma sakin bu laflarina :)

Birde bunlarin "Isteseydim simdiye kadar 10 kere gelirdim" diyen versiyonlarida var. Hep palavra amac göz boyamak (istisnalar haric)

Evet iste, yasamalisin. Bir iliski, flört dönemi, ilk basta çilgin ask hisleri, kalbin kipir kipir olmasi yasamalisin. O ilk ask döneminden sonra o kisiyi iyicene taniman, askin yerine çok güzel bir sevginin, sayginin geldigini yasamalisin.

Bunlari yasamadan evlenilmez! Bu evlilik, oyuncak degilki canim. Üstelik daha çok gençsin, ne yapacaksin bu yasta hem evliligi, hem tanimadigin insan ile evliligi? Üstelik velev ki bu evlilik oldu, çok agir olur senin için. O geldiginde ülkenin dilini, disini bilmiyor. Ise giremiyor, para kazanamiyor. Doktora, baska bir yere gittiginde sürekli onun yaninda olman gerek tercüman olarak. Evin tüm yükü sende olur, kagit islerinden bile hep sen sorumlu olursun,...

Yani zaten Türkiyeden birini getirmek öyle toz pembe bir olay degil. Birde üstelik birbirinizi hiç tanimiyorsunuz, sevgi, ask yok,.. çok yipranirsin canim. Derhal nisani at ve yasadigin ülkede birini kendin bul ve iyice tani canim.

Ailenizin de işi oldu bittiye getirip ondan sonra "nişanlandın" vs. diyerek tüm yükü sizin üstüne atmalarına da diyecek laf bulamadım gerçekten.

Nişanlınızınki de gurur falan değil kusura bakmayın, biz severek değil, görücü usulu nişanlandık demesinden "ben de seni sevmiyorum." anlamından başka bir şey çıkmaz.

Aynen öyle oldu, cok agladim, depresyona girdim. Ama su an nasil anlatsam duygusuz gibiyim hiç birsey hisetmiyorum. Sanki benim dügünüm olmayacakmis gibi. Herkes heyecanli bir ben degilim. Bunu sizlerle paylasmak istedim. Sadece objektif olan insanlardan akil almak icin. Aceba ben mi yanlis düsünüyorum diye kendime soru soruyorum. Ama cevaplariniz okudugum zaman rahatladim. Benimle ayni fikirdesiniz, hersey cok acele oluyor. Nisanlim diyor ki ne anlayacan ki iki sene olsa bile ben buyum degismem, bugune kadar sana yanlisim olmadi bugunden sonrada olmaz zaten bosuna beklemeye gerek yok. Aslinda ona cok soguk davraniyorum, hic aramiyorum. Ama o hala cok mutlu olacaz diyor... Hayirlisi olsun herseyin ne deyim baska :-(

Hiç birşey hissetmiyorsan evlendikten sonra olması imkansız. Üstelik nişanlının gecmişi ve sen ayrılalım dediğindeki yanıtı kapağı yurtdışına atmaya calısma hali gibi göründü gözüme.

her evlilikte risk vardır, çok severek evlenilir sevgi bitebilir, hiç sevmeden sadece saygıyla evlenilir ama aşık olunabilir.
ama sizin anlatımınızda sadece görev gibi bi evlilik oluyor sanki, hoşlanma dahi yok gibi

Herif 404 gibi yapismis valla, kiz istesin istemesin umru degil, yeter ki kapagi Avrupa'ya atsin.

Bana dedigi su : " belki seni deliler gibi sevmiyorum ama sana karsi bos degilim yoksa zaten imkani yok kalmazdim. Ben hep görücü usulu evlenecem diye planladim cünkü uzun süre beraberlikten sonra evlilikler yürümüyor "diyor.

Ya bırak, bir hafta görmüş, evlenecek sana karşı boş değilmiş. Evlilik fedakarlık demektir, fedakarlık icin de sevgi lazım, yoksa adı ticaret olur.

Gorucu usulu evlensin tabi, ama seninle degil .

Yani bu kafadaysa ille de sen diye tutturmasinin sebebi neymis ? Gitsin baska kurban bulsun acikgoz bey.

Gercekten yazdiklarinizi okudugumda keske öyle ablalarim olsa yanimda diyorum ve bana destek olsa. Aslinda yengelerime anlattim onlar da dediler bitir. Ama annem ile babam iyi cocuk diyorlar bundan daha iyisini mi bulacan. Caliskan, terbiyeli, düzgün. Birde diyorlar seni zorla mi nisanladik hayir deseydin bastan. O yüzden öyle dedikleri zaman bisey diyemiyorum. Susuyorum kendi icime kapaniyorum. Bazen diyorum karsi tarafa haksizlik mi ediyorum o yüzden mi herkes bana karsi. Ama sizler ne beni ne onu taniyorsunuz ve bana hak veriyorsunuz. Demekki daha kafayi yemedim

Zorla nişanlanmadın da kanın da kaynamadı yani. Efendi ama sinsiiiiii kenafir gözlü

Bana hic inandirici gelmedi nisanlinin tavirlari. Byle kazma gibi bastirarak gorucu usulyle evlendk derse ne isincan. Yani demek istyo ki bende sevmyrm ama sewerim. Bence o yurtdsna gelmek icn yapyor. Bende yurtdsndym evlym. Aynen snn gibi ailem istedi diye ewt ddm 1sene nisanlydk olmeyi bile dusundm ama nisanlm bana asik olmstu hemen. Yani esim diyeym:) zorla sevdim herifi simdide oluyorum cok seviyorum. Bu sevgiyi o sagladi ama yinede istemedgn bryle sakin evlenme. Evlilk bu sans oyunu dgl kii. Ailen evlnnce tanycn diyo ya alisamazsn nolck oyncak mi?? Bi de gorusemysnz o da kotu etkiler sogukluk olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…