- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi esmer010101
-
Zaten kime sorsan "yurtdisinami gelmek icinmi evleniyorsun" sorusuna hayir istersen Türkiye´dede yasariz der.
Inanma sakin bu laflarina :)
Hepinize hak veriyorum, gercekten cok akilsizca davrandim neden evet dedim bilmiyorum sanirim herkes efendi saygili dediyi icin bende adim attim. Ama bu sene evlenecegimi düsünmüyordum. Aileme de zaten geldikten sonra söyledim cok kisa zamanda nisanlandim bu sene evlenmeyim. Hayir dediler uzadi mi ortalik karisiyormus. Diyorlar ki zaten yasamadan bilemesin nasil biri oldugunu. Aramizda mesafe var diye bilemezmisim. Benim yasim 23 o 27.
Hepinize hak veriyorum, gercekten cok akilsizca davrandim neden evet dedim bilmiyorum sanirim herkes efendi saygili dediyi icin bende adim attim. Ama bu sene evlenecegimi düsünmüyordum. Aileme de zaten geldikten sonra söyledim cok kisa zamanda nisanlandim bu sene evlenmeyim. Hayir dediler uzadi mi ortalik karisiyormus. Diyorlar ki zaten yasamadan bilemesin nasil biri oldugunu. Aramizda mesafe var diye bilemezmisim. Benim yasim 23 o 27.
Hiç birşey hissetmiyorsan evlendikten sonra olması imkansız. Üstelik nişanlının gecmişi ve sen ayrılalım dediğindeki yanıtı kapağı yurtdışına atmaya calısma hali gibi göründü gözüme.Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.
her evlilikte risk vardır, çok severek evlenilir sevgi bitebilir, hiç sevmeden sadece saygıyla evlenilir ama aşık olunabilir.Hepinize iyi aksamlar, mesajimi okuyup görüslerini verecek olan herkese simdiden çok tesekkür ederim.
Ben yurt disinda yasiyorum, bu yaz türkiyeye ailem ile tatile gittigimde nisanlandim, görücü usülü oldu. Herkes bana seni isteyen kisi çok efendi, cok saygili dedi bende artik aile baskisi mi deyim bilmiyorum bir an evet dedim. nisanlandiktan 1 hafta sonra ben geri döndüm yurt disina. Günler, aylar geçti, nisanlimin efendi, saygili biri oldugunu kabul ediyorum ama bu arada hiç duygusal anlamda birsey hissetmiyorum. Aileme anlattim bu durumu, onlar da bana : " tabi simdilik birsey hissetmesin bir hafta icinde nisanlandin, sadece duygusal anlamdaysa birsey olmaz zamanla olur, ama saygisizlik yaptiysa söyle bu is bitsin".
Bana kötü bir sözü olmadi bu zamana kadar, gelecek ay nikahim var ama hic mutlu degilim.
Sizlere sorum su : Aceba gercekten duygular sonradan olusuyor mu ? Evlendikten sonra sevebilir miyim?
Baska sorunda var aslinda ben nisanlima da söyledim gel ayrilalim ortak kararimiz oldugunu söyleyelim, ben seni sevemedim ve bu durumda evlenmemiz dogru mudur bilmiyorum dedim. O da kabul etmedi, zaten biz görücü usülü nisanlandik, severek degil dedi.
Nisanlim bir kere daha nisanlanmis benden önce, o kiz da yurt disindanmis. Aceba derdi yurt disina gelmek mi aceba onu da sordum kendisine, hayir diyor istersen turkiyedede yasayabiliriz ama ben inanmiyorum. Ve kendini cok gururlu tanitan bir insan nasil kendisini sevmedigini söyleyen biriyle hala evlenmek ister.
Simdiden bütün görüslerinize saygi duyuyorum, bana akil veren insanlardan ALLAH razi olsun.
Saygilar.
Hiç birşey hissetmiyorsan evlendikten sonra olması imkansız. Üstelik nişanlının gecmişi ve sen ayrılalım dediğindeki yanıtı kapağı yurtdışına atmaya calısma hali gibi göründü gözüme.
Bi de kızcağız acık acık söylemiş seni sevmiyorum diye, gururlu beyimiz mantık evliliğiyle görücü usulünü birbirine karıştırmış anlaşılanHerif 404 gibi yapismis valla, kiz istesin istemesin umru degil, yeter ki kapagi Avrupa'ya atsin.
Ya bırak, bir hafta görmüş, evlenecek sana karşı boş değilmiş. Evlilik fedakarlık demektir, fedakarlık icin de sevgi lazım, yoksa adı ticaret olur.Bana dedigi su : " belki seni deliler gibi sevmiyorum ama sana karsi bos degilim yoksa zaten imkani yok kalmazdim. Ben hep görücü usulu evlenecem diye planladim cünkü uzun süre beraberlikten sonra evlilikler yürümüyor "diyor.
Bana dedigi su : " belki seni deliler gibi sevmiyorum ama sana karsi bos degilim yoksa zaten imkani yok kalmazdim. Ben hep görücü usulu evlenecem diye planladim cünkü uzun süre beraberlikten sonra evlilikler yürümüyor "diyor.
Adamı da harcadık iki dkdaGorucu usulu evlensin tabi, ama seninle degil .
Yani bu kafadaysa ille de sen diye tutturmasinin sebebi neymis ? Gitsin baska kurban bulsun acikgoz bey.
Herif 404 gibi yapismis valla, kiz istesin istemesin umru degil, yeter ki kapagi Avrupa'ya atsin.
Zorla nişanlanmadın da kanın da kaynamadı yani. Efendi ama sinsiiiiii kenafir gözlüGercekten yazdiklarinizi okudugumda keske öyle ablalarim olsa yanimda diyorum ve bana destek olsa. Aslinda yengelerime anlattim onlar da dediler bitir. Ama annem ile babam iyi cocuk diyorlar bundan daha iyisini mi bulacan. Caliskan, terbiyeli, düzgün. Birde diyorlar seni zorla mi nisanladik hayir deseydin bastan. O yüzden öyle dedikleri zaman bisey diyemiyorum. Susuyorum kendi icime kapaniyorum. Bazen diyorum karsi tarafa haksizlik mi ediyorum o yüzden mi herkes bana karsi. Ama sizler ne beni ne onu taniyorsunuz ve bana hak veriyorsunuz. Demekki daha kafayi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?