Evlendikten sonra eşlerde görülen değişimler

Evlendikten sonra eşlerinizde gözlemlediğiniz sen eskiden böyle değildin diyebildiğiniz seyler varmı ?
var olmaz mı

evlendikten sonra değişmeyen erkek azdır

sanırım

bdv de geçen okudum adam kıza kendini normal göstermiş evlenince içinden pasaklı mı pasaklı biri çıkmış

Bana karsi ilgisi artti.
Herkese karsi "slim benim karim, hepiniz ona saygi duyacaksiniz" moduna girdi.
Ailesinden daha da uzaklasti. Benim aileme yakinlasti. (Bunu kesinlikle ben istemedim. Esimin ailesiyle aram iyidir ama esim benim ailemi görünce ailesinden tamamen koptu resmen)
Eskiden annesi perde yikasa asmayan adam cam siler ve bundan gocunmaz oldu. Ya da eskiden evde yemek yoksa esip gurleyen adam simdi "yorgunsan yapma beraber yapariz ya da disarida yeriz" oldu.
Kahveye gidiyordu, gitmez oldu.
Vs vs.

Ama ben de cok değiştim.
Hayatta erken kalkmayi sevmezken ise ac gitmesin, pogaca yiyip sismanlamasin diye erken kalkip kahvalti hazirliyorum.
O seviyor diye bir suru recel yapiyorum.
Eskisi kadar fevri degilim.
Onu mutlu etmek icin eskisindan cok daha fazla ugrasiyorum.

Bizde degisim karsilikli oldu. Nazar degmesin.

Benimkide pek degismedi, sevgili iken nasilsa hala oyle..ama cok patavatsizdi, aileside oyledir nerde ne konusulur bilmezler.. bakti ben aliniyorum o huyunu torpuledi, iyi yonde bir degisim oldu yani..

Daha bir rahatladı benim ki =)
Eskiden benimle konuşurken elini, kolunu nereye koyacağını bilemezdi, şimdi yayılıp yatıyor =)
Bana düşkünlüğü arttı, daha fazla sorumluluk sahibi oldu ama romantizm azaldı tabi, selam kelam etmeden direk çok açımmm diye başlayan yazışmalar olabiliyor =)
Negatif şeyler de öğrendim tabi ; eşimin küsme huyunu evlenince keşfettim, o da benim insanı delirten sakinliğimle tanıştı=)
İster istemez değişiyor insanlar aynı çatı altına girince, değişmek de değil aslında bu, flört ya da nişanlılık döneminde insanlar daha mesafeli, evlenince kendi evinde olmanın rahatlığıyla normale dönülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…