- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi gizembakkal_
-
nasıl 13 günBizim flört 13 gün olunca haliyle değişti adamın 13 günü vardı beni tavlayabilmek için bildiği bütün romantizmi 13 güne sığdırmıştı
El öpmeler, sandalye çekmeler, kapı açmalar, çiçekler....
Şimdi de yapıyor ama tabiki 13 güne sığdırdığı yoğunlukta değil.
Eşim daha önce de benle görüşme çabası olmuştu ama ayrı şehirlerde idik. Ben burnumun dibindeki adamları tanıyamadım alttalarından neler çıktı uzaktan uzağa olmaz diye düşündüğümden reddettim, görüşmek istemedim.nasıl 13 gün
Maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsinEşim daha önce de benle görüşme çabası olmuştu ama ayrı şehirlerde idik. Ben burnumun dibindeki adamları tanıyamadım alttalarından neler çıktı uzaktan uzağa olmaz diye düşündüğümden reddettim, görüşmek istemedim.
Polis okulundan 13 gün izinli geldi geldiği akşam karşılaştık görüşmeye başladık. 13 günde bağlayamazsa döndüğünde bitirirdim yani. Daha önce uzaktasın olmaz dediğimden farkında idi. İşte 13 gün yanyana idik sonra bir daha geldiğinde sözlendik bir daha geldiğinde nikah ve nişan yaptık. Bir tek düğün çalışmaya başladığında oldu.
Polis okulunun ikinci yarısına bekar girdi evli çıktıYıldırım aşkı
İlk ay benim için gerçekten zordu yeni yeni düzene giriyor, balayında beni babamın evine götür diye bağrınmıştım :) şimdi güzelliğini anlamaya başlıyoruz.
İnşallah güzel olur sizin için de:)
olmaz mıı.
Sevgiliyken düşen saçlarımı alıp seven saklayan adam şimdi "yastığa kılların düşmüş" diyo3,5 ayda odunlukta çığır açtı kocam
olmaz mı nişanlıyken sesimi duymadn yasayamayan adam mecbur kalmadıkça konuşmuyorEvlendikten sonra eşlerinizde gözlemlediğiniz sen eskiden böyle değildin diyebildiğiniz seyler varmı ?
ahahaha bende deniyim bunu fidandan oduna dönen kocamın ithamlarından kurtulurum :)Ay benimki de öyle gece uyku sersemliğiyle kafamı fln itikliyo saçlarım onu kaşındırıyomuş. Tepeden topuz yapmaktan kafam geriliyo
ahaaa bu benim esim tamda cok güldümNegatif şeyler de öğrendim tabi ; eşimin küsme huyunu evlenince keşfettim, o da benim insanı delirten sakinliğimle tanıştı=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?