- Konu Sahibi gizembakkal_
-
Bana karsi ilgisi artti.
Herkese karsi "slim benim karim, hepiniz ona saygi duyacaksiniz" moduna girdi.
Ailesinden daha da uzaklasti. Benim aileme yakinlasti. (Bunu kesinlikle ben istemedim. Esimin ailesiyle aram iyidir ama esim benim ailemi görünce ailesinden tamamen koptu resmen)
Eskiden annesi perde yikasa asmayan adam cam siler ve bundan gocunmaz oldu. Ya da eskiden evde yemek yoksa esip gurleyen adam simdi "yorgunsan yapma beraber yapariz ya da disarida yeriz" oldu.
Kahveye gidiyordu, gitmez oldu.
Vs vs.
Ama ben de cok değiştim.
Hayatta erken kalkmayi sevmezken ise ac gitmesin, pogaca yiyip sismanlamasin diye erken kalkip kahvalti hazirliyorum.
O seviyor diye bir suru recel yapiyorum.
Eskisi kadar fevri degilim.
Onu mutlu etmek icin eskisindan cok daha fazla ugrasiyorum.
Bizde degisim karsilikli oldu. Nazar degmesin.[/QUOTE masallah cnm alah mutlulugunu daim etsin oku kicani hep nazar deymesinn cekemeyenlerde gebersin
Corapi futbol topu saniyorduvar olmaz mı
evlendikten sonra değişmeyen erkek azdır
sanırım
bdv de geçen okudum adam kıza kendini normal göstermiş evlenince içinden pasaklı mı pasaklı biri çıkmış
Bizdede durum oyleBenimkinde en büyük değişim ailesine düşkünlük oldu cnm öncesinde ailesiyle arası hiç değildi sonra birden eşim de ailesi de karşılıklı kıymete bindiler
maşallah :)Bana karsi ilgisi artti.
Herkese karsi "slim benim karim, hepiniz ona saygi duyacaksiniz" moduna girdi.
Ailesinden daha da uzaklasti. Benim aileme yakinlasti. (Bunu kesinlikle ben istemedim. Esimin ailesiyle aram iyidir ama esim benim ailemi görünce ailesinden tamamen koptu resmen)
Eskiden annesi perde yikasa asmayan adam cam siler ve bundan gocunmaz oldu. Ya da eskiden evde yemek yoksa esip gurleyen adam simdi "yorgunsan yapma beraber yapariz ya da disarida yeriz" oldu.
Kahveye gidiyordu, gitmez oldu.
Vs vs.
Ama ben de cok değiştim.
Hayatta erken kalkmayi sevmezken ise ac gitmesin, pogaca yiyip sismanlamasin diye erken kalkip kahvalti hazirliyorum.
O seviyor diye bir suru recel yapiyorum.
Eskisi kadar fevri degilim.
Onu mutlu etmek icin eskisindan cok daha fazla ugrasiyorum.
Bizde degisim karsilikli oldu. Nazar degmesin.
Evlendikten sonra eşlerinizde gözlemlediğiniz sen eskiden böyle değildin diyebildiğiniz seyler varmı ?
saç demeye tenezzül etmiyo "kıl" diyo bide
Ben cok nazliyimdir ondan oldu onlar
"Askim evimiz 4. Kat ben bu cama cikamam birini bulalim cam silmek icin" - ben hallederim.
"Askim bugün cok yoruldum ne yemek yesek?" -evde ne var ben hallederim ya da disaridan yiyelim. (Annesi onu dese butun gun evde oturuyosun ev hanimisin tabi yapican sen yoksan kardesime yaptirsaydin yemegi [13 yasinda cocuk ne yemegi yapacaksa] soylenir durur. Ki ben de ev hanimiyim ama yalnız olmama uzuluyo sanirim)
Daha 3.5 aylik evliyiz. Bana karsi hep cok korumaciydi. Bayagi geleneksel kafada esim. Ben bi evin bi kizini aldim iyi davranmaliyim, annesi yok annem iyi davranacak, kardesi yok kardeslerimden bir saygisizlik gormeyecek, babasinin prensesiyken alt kademeye dusmeyecek kafasinda.
Bizimki nasıl değişecek acaba :) yedi aylık olduğundan biraz fazla tez canlı sinirli olur mu diye korkuyorum ben.s
kendisiEvlendikten sonra eşlerinizde gözlemlediğiniz sen eskiden böyle değildin diyebildiğiniz seyler varmı ?
maşallah :)
kocanıza ne yaptınız da o hale geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?