- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi gizembakkal_
Benimki duygusallasti artik regl doneminde evde iki kisi nutella kasikliyor![]()
Hhahahah Buna Bayıldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki duygusallasti artik regl doneminde evde iki kisi nutella kasikliyor![]()
ahaaa bu benim esim tamda cok güldüm![]()
35 maşallah :))neler değişti neler...35 kilo aldı 1 senede:) Annesini benim zorumla arayan adam saatlerce konuşur, annesini özler oldu..
aynı evde yaşamak çok farklı gerçekten. Anlat anlat bitmez burada
evlenmeden önce hic bu yönünü görmemistim ama evlendikten sonra bes yasinda cocuk gibi küstügünü gördüm bazen gülüp geciyorum bazende cok kiziyorum senin dedigin gibi neye küstügünü anlamak icinde baya caba sarf etmem gerekiyorŞu an bende gülüyorum ama küsünce deliriyorum, bi de neye küstüğünü de söylemez. bulmaca çözüp bulucan =)))))))
Nekadar güzel ya keşki benimde eşim çocuklarımla ilgilense, hep benim ilgilenmemi istiyor.Eşim bekarken eude bır bardak suyu ayagna beklermiş evlendik esım bna her daım yardmcı olmaya çalsır 2 tane kızımz var 2 kızıma dogum yaptgm zaman büyük kızımla gece yarılarına oyun oynadgnı bilırım (sabah erken işe gder gece gelır tatıl yok)bu hep böyle çocuklarına çok düşkün eşım bna yardm edıyo diye neler neler dedıler tek kötü huyu kıskanç olması
Az biraz daha etlenirse seneye kurbanda onu kesicem zaten az kaldı35 maşallah :))
:))Az biraz daha etlenirse seneye kurbanda onu kesicem zaten az kaldı