- Konu Sahibi seymabektas
-
hic degilse vatanindasin,baktigin herkes senin insanin,senin dilini konusuyolar,kafan estimi,tak ettimi atlar arabana gidersin,,,
ben 98de buraya geldim ,o gun bugundur icimde olan ozlemi,anlatmaya kelime yok,onun icin hic anlatmiycam,ama sunu diyim beterinn beteri var haline sukret,,,yerimseniben
umarim hersey istedigin gibi olur,mutluluklar dilerim canim:Saruboceq:
hic degilse vatanindasin,baktigin herkes senin insanin,senin dilini konusuyolar,kafan estimi,tak ettimi atlar arabana gidersin,,,
ben 98de buraya geldim ,o gun bugundur icimde olan ozlemi,anlatmaya kelime yok,onun icin hic anlatmiycam,ama sunu diyim beterinn beteri var haline sukret,,,yerimseniben
umarim hersey istedigin gibi olur,mutluluklar dilerim canim:Saruboceq:
Canım benim ya her zaman beni güldüren sen bu sefer ağlattın... İlk defa...
Gurbeti bilmezdim taa ki bu sene ablamı Didim'e gelin gönderene kadar zormuş gerçekten çok zor...
Ama bütün gurbetteki arkadaşlarımız için temennimiz mutlu ve huzurlu olmaları...
ben de bundan tam 7 ay önce ankaradan istanbula gelin geldim.ilk başlarda o kkadar zorlandım ki.bunalıma girdim hatta.hala alıştığım sölenemez ama artık alışmaya çalışmam gerektiğini anladım en azından.
elis seni cok iyi anlyiorum canimyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.keske türkiyede bi sehirde olsaydim en azindan kendi dilimi konusur anlasirdim burasi tamamen yabanciyaaaaaa.türkiyede olanlar cok sanslisinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?