- Konu Sahibi seymabektas
-
gerçekten çok zormuş evlendiğimin 2-3 ayı anlamadım ama şimdiiiii.hiç bilmediğim bi şehirde yapayalnızım.bi kocam var işte onunda yüzünü akşamdan akşama görüyorum.annemi çok özlüyorum bazen keşke hiç evlenmeseydim gelmeseydim buralara diyorumm
kızlar bende kısmetse norveç'e gidicem evlilik dolayısıyla.şu an vize bekliyorum.hem aşkımın yanında olacağım için gitmeyi çok istiyorum,hem de ailemden uzak dilini bilmediğim bir ülkeye gideceğim için korkuyor ve üzülüyorum.aynı ülkede olup da farklı şehirde olanlar kendilerini gurbetçi görmesinler bence.beterin beteri var görüldüğü üzere..
Ayy okudum ve çok fena oldum(
İstanbul'dan Iğdır'a gidicem, burada çok sosyal bir hayatım var 1 saatim bile boş geçmiyo diyebilirim.
Ama orada çok zorlanıcam(
Ben en çok çocuğum olunca anladım gurbetin ne olduğunu, burada kızımı emanet edebileceğim kimsem yok. Doğru dürüst görüştüğüm arkadaşım da yok çok zor çoook
kızlar bende kısmetse norveç'e gidicem evlilik dolayısıyla.şu an vize bekliyorum.hem aşkımın yanında olacağım için gitmeyi çok istiyorum,hem de ailemden uzak dilini bilmediğim bir ülkeye gideceğim için korkuyor ve üzülüyorum.aynı ülkede olup da farklı şehirde olanlar kendilerini gurbetçi görmesinler bence.beterin beteri var görüldüğü üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?