- Konu Sahibi seymabektas
-
aslinda birazda geldigin yerde kimseyi tanimiyo olmaktan insan ozlem duyuyo benim esimin uvey annesi ve gorumcem var ama gorumcemne gelir ne biyere gidicende birlikte gidelim der bu cok zoruma gidiyor anlamiyorum neden boyle yapiyo aslinda hic problem yasamadik.gecen gun kayinvaldemle ikisi dugune gitmis bi arayipte birlikte gidelim demedi uzuldum biliyo benim surekli evde oldugumu..iste boyle seyler olunca ailemi oyle ozluyorumki anlatamam nedense sevemediler beni
bende evlendim ailemden uzaga baska bir ulkeye geldim simdi cok pismanim keske bir daha dusunseydim zamani bana geri verseler asla evlenmezdim benim artik gozlerimden yas akmiyor aglarken eee insan 3 yildir hergun aglarsa sonunda goz pinarlari kuruyor sanirim hem benimki oyle boyle bir aglama degil bir baslayinda 5 6 saat aglarim sdonunda aglarkeen uyur kalirdimmm ne diyimki baska coook ama cok zorr
herkese selamlar bende 1 buçuk yıl önce gurbete geldim...evlenmeden önce denizlide yaşıyordum şimdi istanbula geldim gerçekten çok zorlanıyorum ailemi çooook özlüyorum özelliklede annemi evlendiğim için asla pişman olmadım çok mutluyum ama özlem insanı çok yıpratıyor ....hiç kimsem yok burda eşimden başka bide 5 aylık oğluşum
lık gunler bende komalıktım ve gerçekten olmayacak ben buraya ait degılm dedım. cok ama cok acı cektım. zaman zaman uzuluyorum aglıyorum ruyalarımda sevdıgım şehrıme gıdıyorum, ama bır de gercek dunya var ben burada huzuru buldum. ıkımızın ailesınden uzakta bırbırımıze daha çok baglandık, sahıp cıktık eşimle. şimdı ayda bır gıdıyoruz ailemın yanına hepımız mutluyuz bu şekılde.
ay arkadaşlar ben bursada oturuyorum ailemle ama sözlüm ankarada ve bende ankaraya gein gideceğim simdiden kötü gelneye başladı valla
ben 7,5 ay önce ankaradan sivasa geldimopuyorumnanaktan
cok zor oluyo alışmak dayanmak ama mecburen alışılıyo:umursamaz:
cok özlüyorum ailemi istiyorum yanımda olsunlar ama olmuyo malesef boshayallersmile
öncelikle oğluşunuzu Allah bağışlasın.evet malesef aile hasreti insanı çok yıpratıyor.bu arada bende ailemle 8-9 yıl kalmıştım denizlide.benim de çocukluğumun şehri yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?