Evlendikten sonra her şeyin tersine gitmesi..

Öncelikle baş sağlığınız için teşekkür ederim ve ayrıca yorumlarınız için de ayrı ayrı teşekkür ederim çünkü tüm analizlerinin çok doğru. Babasına öyle söylediğim zaman yok kötü sen öyle görüyosun iyileşmedi diyip duruyor. Ne kadar iyi düşünsemde ailesi ve kendisi apaçık benciller.
 
Öncelikle baş sağlığınız için teşekkür ederim ve ayrıca yorumlarınız için de ayrı ayrı teşekkür ederim çünkü tüm analizlerinin çok doğru. Babasına öyle söylediğim zaman yok kötü sen öyle görüyosun iyileşmedi diyip duruyor. Ne kadar iyi düşünsemde ailesi ve kendisi apaçık ben
Sen baya ikna olmuşsun su anda yanlış bir evlilik yaptığına. Asıl konu bu gibi sanki ne dersin. O evlilik oncesi sinyalleri anlatir misin belki rahatlarsin. Hangileri hala devam ediyor mesela?
Şu kötü günlerimde yaşadığım tavırlar, babam yoğun bakımdayken beni illa Ankara'ya çağırması mecbur bir hafta sonu gitmiştim keşke hiç gitmeseydim doktorla görüşmem lazım diyorum bana boşver zaten telefonla haber veriyolar diyor. Şuan devam eden bir şey var annesi ile babamın vefatından sonra görüştüğümde bilinçsiz olarak kadına sarılmamışım kadın bana gel sana sarılayım dedi sonra konuyu eşim açtı annem saf biri saf olmazsa ne demek bana sarılmıyor der tavır alır dedi. Yani erkek olarak bunu analizleyip arayı bozmak sana mı düştü demek istedim üzerine annesine bile bunu söylemiş. Yani çok şey ama şuan her şey o kadar üst üste ki bi de boşanmanın sorumluluğunu şuan için düşünmek istemiyorum ama her şeyi ölçüp ilerleyen zamanlarda düşünülebilir.
 
onun babasi yogunbakimdayken sizin nikah yapmaniz - ok
kendi babasi yogunbakimdayken görümce sizin nikaha katilmasi- ok
sizin (belki ömründe birkac kez gördüğü) babaniz vefat etikten birkac hafta sonra kuzeninin dugunune katilmasi - not
yani bilemedim, bence biraz fazla hassassiniz. ates düştüğü yeri yakar
bjzim bir komsumuz var. mayis sonunda vefat etti, haziran basinda kurban bayraminda torunlari falan hep tatile gitti, storiler atti. hatta ogullari bile
yine bir komsumuz var vefat etti, birkac hafta icinde rahmetlinin yegenleri mekan tuttu dogumgunu eglencesi duzenledi cocuklarina - ondan bir sure sonra da kirk mevludune davet edildik. yani takribi 20 gun sonra insanlar davet vermeye basladi.
artik dunya boyle yani, biz dedemi gömdük, gelen enistemi gitmeden sehrin guzel bir yerini görsün diye bizim oraya yakin meshur bir manzaraya cikarttik - bir baktik ki tüm cenaze tayfasi gelmis, sehirdisindan gelenler falan vardi, uzun zamandir gorusemeyen herkes toplanmis manzarada hahara hihiri egleniyor. oysa gercek cenaze sahipleri annem, kardesleri, ananem falan yillarca yasadilar kayıp acisini
ama iste ates düştüğü yeri yakiyor.
su kkda sanmiyorum kvsi kpsi ölse kahrolacak cok insan olsun. hele ki seninki gibi yeni bir evlilikte. bir de ayri sehirdeymissiniz babanizi ne kadar tanidi ki? ne yapti babanizla, hic basbasa zaman gecirdi mi?
insan tanimadigi birinin ölümüne haftalarca üzülemez.
üzülüyor gibi yapabilir ama numaradır büyük ihtimal.
misal esinizin babasi yogunbakima girdiginde "ah vah ya adam neler yasiyor, tuh cok kotu. yasayacak guzel gunlerimiz vardi" falan diye mi düşündünüz yoksa "ay davetiyeler de dagitildi, nikah iptal mi olacak ne olacak? acaba vefat ederse anasi bize yerlesir mi, tek kalamam derse kardeslerde kalmak isterse yilin 4 ayi nasil gecer" diye kendi derdinize mi yandiniz?
esiniz de ayni hesap
ates düştüğü yeri yakar. kimse aksini iddia etmesin
 
Evet haklısınız ateş düştüğü yeri yakıyor ben neden düğüne katıldı katılmayıp benimle üzülmeliydi değil sadece Ankarada yalnızım en azında eşiyle bir saat baş sağlığına gelip sonrasında istediği gibi hayatına devam etseydi yadırgamazdım. Çünkü yazdığınız gibi hayat o kadar üzücü ki sadece ateş düştüğü yeri yakıyor.
 
Kocanizin değilse sizin babanız öldü diye resmen kurulmuşsunuz, nazar ettiler diyorsunuz da bu gidişle rahmetli babanızdan büyük olan kayınpederiniz hala sağlıklı diye siz nazar edeceksiniz gibi geldi Allah eşinize sabırlar versin .
 
Ben sizi anladım. Özellikle babanız yoğun bakımdayken eşinizin boşanma lafları ağır gelmiş.

Düşüncelerinizde isyan da var. Hayat işte… ne olacağı belli değil. Bir çoğumuzun ölümcül hastalığı olmamasına rağmen yarına çıkıp çıkamayacağımız da garanti değil. Elbette üzülüyoruz. Bu konuda eşinizi suçlarsanız evliliği yürütemezsiniz. Asıl konu yanınızda yeterince oldu mu? Boşanma konusu nasıl dile getirildi…

görümcem vefat ettiğinde öz dayısı yemek derdindeydi mesela… ki görümcem kalp krizinden vefat etti. Aniden 49 yaşında… gerçekten sadece yakınlarının canı acıyor. Diğerlerinin umurunda değil…
 
Durumunuzu anlıyorum; ‘ölsün’ demiyorsunuz fakat neler olduğunu anlamakta zorlanıyorsunuz. Bu kolay bir süreç değil, zaman ve sabır gerektirir. Eşiniz böyle bir dönemde boşanma konusu gündemine getirdiyse boşanmayı düşünebilirsiniz. Zor günlerinizde size destek olmuyorsa, iyi günlerde yanınızda olması tek başına yeterli sayılmaz. Başınız sağolsun
 
Son düzenleme:
Baş sağlığınız için teşekkür ederim Allah razı olsun. Tıpkı yazdığınız gibi hislerim. Şuan için birde bu sürecin içinde olmak hepten psikolojimi etkileyecektir. Aileme bunu yansıtmakta onları şu süreç için üzer. İlerleyen zamanlarda böyle bir düşüncem var açıkcası. Babam bu haldeyken anlayışlı davranmayan insanlardan insanlık anlayış empati bekleyemiyorsam daha ne bekleyebilirim. Sağolun yorumunuz için
 
Sizin Ankaraya taşınmaniz kötü olmuş.
Eşinde aileside gayet anlayışsiz insanlar
 
Sizin Ankaraya taşınmaniz kötü olmuş.
Eşinde aileside gayet anlayışsiz insanlar
Evet çok pişmanım, tüm bu yaşadıklarımın üzerine bu kadar anlayışsızlık görmek bu kadar fedakarlık yaparken işten ayrıldım ailemden uzaktayım babamı kaybettim şehir değiştirdim ve gördüğüm muamele hiç birşey olmamış gibi davranmamı isteyen eş ve ailesi.
Keşke canım babam hayatta olsaydı bu yaşadıklarımı tolere edebilirdim.
 
Babaniz vefat ettikten sonra sizle beraber cenaze evine geldi mi eşinizin ailesi?
 

Babaniz vefat ettikten sonra sizle beraber cenaze evine geldi mi eşinizin ailesi?
Hayır gelmediler, istanbul'a da gelmediler sadece eşim abimi arayıp baş sağlığı diledi. Annesi iki apartman ileride oturuyo Ankara'da yaşadığım yere bile gelmedi ben evlerine gittiğimde başın sağolsun üzülme dedi sadece.
 
O zaman kusura bakmayin hic arkasina düşülüp baska şehire taşınılacak bir insan değilmiş eşiniz
1.Esiniz kesinlikle babanızın cenazesine katilmaliydi.
2.Digerleri katilamadiysa arayip şehire dönuncede direkt baş sağlığı ıcin size uğramaliydilar.
Dıdının dıdısı değil çok uzak akraba değil gelinlerinin babasi zaten kimse onlara hayat bitmiş gibi davransın demiyor.
Kendisine sarılıp sarılmadığıni telefonun açılıp açılmadığına kadar inceleyen insanlar bunlari bilmeli
Çok üzüldüm size
Babanıza Allah rahmet eylesin
 
Baş sağlığınız için teşekkür ederim Allah razı olsun.
Ben de kendime çok üzülüyorum canım babam hayatta olsa bu yaşadıklarımı bilse çok daha üzülürdü. Çok akılsız bi insanda değilim ama başıma böyle olaylar geldi. Sağolun yorumunuz için.
 
İnsan evlenince bir aile olma beklentisinde oluyor. Tipik bizim ailemiz bizim ailemiz sen dahil ol ama senin ailen senin ailen kalsın görüşlü erkek ailesi gibi.
Ben sizi anlıyorum. Hayatımda böyle bir kayıp yaşamadım ama empati kurabiliyorum. Destek beklemişsiniz. Görümce düğüne gidebilir buna da bir şey demezdiniz ama bir telefon açmayan insan üstüne düğüne gidince bilenmek normal.
Eşiniz de yanınızda durmuyor belli. Bu evliliği yol yakından bir gözden geçirin.
Başınız sağolsun.
 
Baş sağlığınız için teşekkür ederim. Beni aileden biri olsunlar diye beklentiye girmedim ama bu kadar acı üzücü bir olayda en azından saygı duyulur diye düşünmüştüm. Hayatta insanın beklentisiz olması gerekliymişte bu kadar güçsüz çaresiz olurken de mi biraz saygı anlayış beklemek çokmu..
Evliliği gözden geçiriyorum ama şuan bu kadar alt üst olmuş hayatımın içinde onu da düşünüp aileme yansıtmak beni daha kötü hissettireceği için biraz ilerleyen zamanları bekliyorum.
Ailenize özellikli anne babanıza sıkı sıkı sarılın ben her koşul şartta babama sevdiğimi söylemiştim ama hala yapmadığımız çok şey vardı. Yorumunuz için sağolun
 
Erkek olarak analizlememistir, o yetenek onlarda nerdeeee. Kaynanan fitlemistir bana sarilmadi diye. Şimdi söyle bisey var hani diyosun ya beni ankaraya çağırdı keşke gitmeseydim diye. Bak bu olay sana hayir demeyi ogretio aslinda. Sen kendini yirtsan da karsi taraf icin, her turlu zora soksan da aslinda karşındakinin anladigi kadarsin. Kimse cikip tebrikler etmiyor yaptigimiz fedakarliklar için. Aksine 50 defa yapip 1 kere yapmadigimda adin yapmıyor olur, yaptiklarinin kiymeti bilinmez. Ve günün sonunda boyle biri icin ben niye kendimden ödün verdim diye kendine kizarsin. Insani yaslandikca nemrutlastiran, hayata ofkeli kildiran şeyler işte bu kendine kizmalarinin kumulatif birikimi. Ne kadar kendine az kizarsan o kadar naif bir insan olarak yaş alirsin. Kendine saygiyi kaybetmemek cok muhim bisey. O yuzden sen kendin istiyorsan yap biseyleri. Baskasi icin değil asla. Ne için cagirdi seni Ankara baban yogun bakimdayken merak ediyorum. Ucundan yakindan cinsellikle ilgisi varsa insani cok kullanilmis da hissettirir. Bu tarz birikmis ofkeler insani ayrilmaya iter o yuzden icinde bu tarz ofkeleri biriktirme istemiyorsan yapma en basta. Kadinlar bu hataya cok düşme egilimindeler hep, oysa ki erkekler burnundan kil aldirmio. Daha yeni evlenmissiniz 1 yıl bi gecsin anca oturur evlilik henuz cok basindasin. Bu surecte bir karar almak dogru olmaz da zaten. Mümkün mertebe kendine odakli yasa. Amaan bosver gecti gitti hala ne üzülüyorsun modundalarsa, bi durun siz karar veremezsiniz buna seklindeki tavrini koy, acını yaşa. Onlar sana uysun.
 
Bunlar çöp insanlar ya. Kocan ne dedi gelmediklerinde peki? O da gelmedi deme sakın?
 
Merhabalar

Öncelikle başınız sağolsun. Anne baba acısı çok farklı. İşyerinde bir arkadaşımızın ailesinden biri hastalansa bile ona anlayış gösterirken, sizin eşiniz zaten üzüntünüz var iken boşanma lafı edebilmiş. Sizin daha çok üzüleceğinizi bile bile bunu dile getirmiş. Babacığınız vefat etmiş. Hadi ailesini geçtim, kendisinin totosunu kaldırıp size destek olup damat olarak o cenazeyi kaldırması gerekiyordu. Eşinizin ailesi çöp olabilir ama eşiniz çöpten de beter karakter. Hapı mapı bırakın, benim babamın cenazesini kaldırmayan adamı koynuma almam ben. Bu kadarını da yapmayacaksa sizin iş arkadaşınızdan farkı ne bu adamın? Sizin hayatınıza artısı ne? Kötü gününüzde yanınızda olmayan adam totosuna tekmeyi çoktan hak etmiş...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…