Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

Bnede Ayni Canim Kendine Oyalanacak Bir Meşgale Bul Elişi Falan Olur Hadi Gayret Bu Bir Kaç Günü Atlattikmi Alişiriz Galiba Kaç Kilo Vermek Istiyordun

7-8 kg kadar versem yeterli olur diyorum. yemezsem yani gece yemelerini kesersem 1 ayı bulmaz. evdede spor bisikletim var her gün yarım saatte onu yaptımmı tamam. bu sabah zaten işe gitmeden önce 8 buçukta kızımı okula bıraktım çarşıda falan işlerim varken 3 saat ayaktaydım. yürüyerek gittim yürüryerek eve döndüm. diyorum ya gece yemeleri kalktımı sorun yok. biraz buralarda takılayımda sonra oyalanacak bişiler bulayım bari. bu arada su içiyormusun yani çok...

1 Litre Falan Içtim 2 Brdak Yeşil çay 1 Bardak Doğadan Frm Içtim şimdi Dedinya Alayim Bir Bardak Su Ama Sen Benden Daha Hareketlisin Bektin Aciktin Dayanamiyacan Yiycen Yat Uyu Daha Karli

Hem Senin Bebek Var Benim Henüz Bebekte Olmadi Bu Arad Allah Bağişlasin Darisi Başima

amin canım. allah sizede nasip etsin.

ben su çok içemiyorum yani aklıma gelmiyo. susamıyorum.
zorlarsam midem bulanıyo...doğru diyon yatarım belki.

bu arada bende aslen rizeliyim hemşeri sayılırız...:1hug:

:icecream:bende söylimmm
sabah biraz ekmek içine peynir ve meyve suyu..
öğlende biber dolması
arada meyve ve meyve suyu
akşam da çok azcık çorba ve salata..
iyi gitti sizin gibi yedim bende az az

:icecream:bende söylimmm
sabah biraz ekmek içine peynir ve meyve suyu..
öğlende biber dolması
arada meyve ve meyve suyu
akşam da çok azcık çorba ve salata..
iyi gitti sizin gibi yedim bende az az

gülşahcım çok güzelde sen hamilemisin?
hani senin sütün bakimmm? hıııı? seni seni ? hemen şimdi mutfağa gidiyosun evde yoksa kocişin bi koşu gidip alıyo. sende lıkır lıkır içiyon .ok?

evet dilekcim hamileyim
senin kızına da bayıldım.Allah analı babalı büyütsün çok çirkin.Nazar değmesin..

:1hug:
evet dilekcim hamileyim
senin kızına da bayıldım.Allah analı babalı büyütsün çok çirkin.Nazar değmesin..

amin canım. sanada , doğduğunda bebişinede nazar değmesin...:1hug:

süt olayını ihmal etme ciddiyim bak. bide bulursan brokoli ye gaz sorunun yoksa...

tamam canım ama süt sevmiyorum yaaa
sütten alacağım kalsiyumu peynirden yumurtadan ve beyaz etden almaya çalışıyorum bakalım ama bir iki ay içinde süte de başlıcam..
hadi bakalım sizi merakla izliyorumm.
yeme düzeniniz değişti mi bari?
:teytey:

vallah bende evlendikten sonra malesef 15 kilo kadar kilo aldım senağlama
şu siralar çok sıkı bir rejimdeyim bu sefer kesin verecem

ben hep kendimi bildigim bile senelerce 48 kiloydum.dügünden 3 ay önce bebek korunma hapini kullanmaya basladim ve kilo almalarida bununla birlikte basladi,dügünde 52 kiloydum,evleneli 3 yil oldu ve benim 20 kilo fazlaligim var.dogumda aldigim kiloyuda vermis halim

Evlenirken 48 kilo idim aradan 11 yıl geçti iki çocuğum var ve malesef şimdi tam 60 kilo oldum. Sanırım birazda yaşla ilgili yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor yada bana öyle geliyor.:roflol:

ben 55 kiloydum evlendim doğuma 65 le girdim şimdi 59-60 gidip geliyo
ama bekarkenki kiloma hiç giremedim biraz salıyoruz evlenince

Ben evleneli iki bucuk sene oluyor....

10 kilo aldim....:1shok:

47 kiloydum simdi 55-57 arasi gidip geliyorum....

ama ben gayet memnum kilomdan....kilo aldim diye dert etmiyorum yani...şakkıdı

bende evlendikten sonra kilo verenlerdenim. ben bekarken yediğime içtiğime dikkat ederdim. evlendikten sonra bu dikkat azaldı ama çok şükür kilo almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…