• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra...neler oldunuz..

çatmakta kelıne mı bazen sataşacak yer arıorummm erkeklerın kadından beklentısı cokk..kılo vermeye calışıorum oda yemek yedrmeye calışıo bende sasırdım artıkk yha

aynen ben de ya ınan ısten bı gelıom yemek ye o bu su derken bı bakıom saat 10.30 11 olmus anammm yerıme oturmamısım bı gelıyolar o zaman oof beee dıyom bırasssEki Görüntüle 412510

En başta evli oldum, bazen inanamasamda kendime:1: bende deli gibi temizlik yapıyorum, azcıkta kilo aldım. Bunun dışında farklı bir şehirde yaşadığım için kimsem yok buralarda. Biraz bende içime kapandım sanki. Arkadaşım yok, samimi komşum yok. Bana uyan bir çevrede değilim. Fakat buna ragmen eşimle aynı evi paylaşmak güzel. Bu arada evde olmayı öğrendim. Yani bekarken hep çalışıyordum. Evlenince ev hanımlığına geçtim. Gündüz yarışma proğramlarını takip ediyorum. Önceden haberim bile yoktu onlardan..
Evliyim şimdide anne olmayı istiyor ve biran önce hamile kalmayı bekliyorum:nazar:

inşallahhh en kısa sürece Rabbim hayırlı bir bebek verirrr.)) seneye bende istiyorumm

kaynanama cadı bi gelin oldum galiba :) eşime hiç belli etmez ama yüz ifadesinden bana baktığında anlıyorum :)

öncelikle eş oldum. hayat arkadaşı oldum.

gömlek ve pantalon ütülemeyi öğrenip ütücü oldum

doğru düzgün yemek yapmayı öğrenemeyip kahvaltıcı oldum.

aaaaaaaaaasosyal oldum. en yakın arkadaşıma bile senede birkez gitmeye başladım. arkadaşlarla toplantıların senede 1 e düştü.

kilo aldım. balık etli oldum. (yakında balina olacağım)

şükür bunada şükür diyorum...

Son düzenleme:
ev hanımı olmakla okulumu bitirme derdine dustum ikisini birden çok zor yuruttum.. vize ve final zamanları evde ne yemek varrr ,ev felaket,ütüler yıgılmıs vaziyette filan oluyordu.. çok acemılık ceksemde bişeyler yanlıs yada doğru yaparak tecrube sahıbı oldum.. genelde elim hep tlfdaydı annemi arardım anneee duduklude et kaç saat pişer?anne yogurt nasıl yapılıyodu?annee ceyızlık hani krem iğne oyalı dantelin üzerine komsunun çocugu kustu nasıl çıkartıcam,,anneee arkadasın kızı halıma elma surdu çıkması için napmalıyım gibi aradım saolsun annecim gereklı olan bütün bılgılerı verırdı.. :16::16:

evlenınce birde saclarım beyazladı yarı yarıya,ardından zona oldum (kaynanamla gorumcemin eseri,saolsunlaarrrr)

bir melek annesi oldum :5::43:

şimdide Allah kısmet ederse bir iş sahibi olucam insallah... :31:

benim aslinda hicbir sorunum yoktu... hic kilo da almadim cok sükür!! ben ise basladiktan sonra Kilo almaya basladim ne hikmetse :(
dertsiz basima dert actim diyorum bagzen :D baba evi gibisi varmiii yaaaaa

benim aslinda hicbir sorunum yoktu... hic kilo da almadim cok sükür!! ben ise basladiktan sonra Kilo almaya basladim ne hikmetse :(
dertsiz basima dert actim diyorum bagzen :D baba evi gibisi varmiii yaaaaa:52:

basima bir tatli bela sardim dertsiz basima dert actim diyorum bagzen :D

dağınığın önde gideniyken titiz bir ev hanımı oldum.
1 çocuk anası oldum.
düğünlerden ve ev gezmelerinden nefret ederken gezme delisi oldum.
çok şükür kilo almadım,doğumdakileri verdim,iradeliyimdir.
anı yaşarken geleceği düşünen oldum.
daha heyecanlı,başında kavak yelleri biriyken oturaklı olgun biri oldum.
işte böyle...

Daha düsünceli,fedakar oldum.farklı şehre geldigimden asosyal oldum..
Ama daha mutku oldum.eşimi daha çok sever oldum.
Kadın oldum kadın :27: bugün ne pişirsem diye düsünür oldum!

daha sakin ve ılımlı oldum...
iki kişilik düşünmeye başladım artık...
daha dikkatli oldum...
bide maşallah süper aşçı oldum....:52:

evlendikten sonra koca sahibi oldum-kilo sahibi oldum-sorumluluk sahibi oldum.
ama hala kadın oldum diyemiyorum içimdeki çocuk hiç ölmesin istiyorum:)

evlendikte sonra
1- 8 yıl bekar ve yalnız yaşadıtan sonra ev işine yardım eden koca sahibi oldum
2 - kocaman bir yağ kütlesi oldum
3 - ki en önemlisi dünyalar kadar seven ve sevilen bir kadın oldum

"
dağınığın önde gideniyken titiz bir ev hanımı oldum.
1 çocuk anası oldum.
düğünlerden ve ev gezmelerinden nefret ederken gezme delisi oldum.
çok şükür kilo almadım,doğumdakileri verdim,iradeliyimdir.
anı yaşarken geleceği düşünen oldum.
daha heyecanlı,başında kavak yelleri biriyken oturaklı olgun biri oldum.
işte böyle...
"

değişim budur diyebilirmiyim??

ben çok mutlu oldum hemde çok mutlu önce sevdiğim le evlendiğim için sonra kızım olduğu için huzurlu sakin bir yuvam olduğu için çok mutlu oldum.
sonra kilolu oldum 5 kilo fazlam var hala ama kızım her sarıdığında boşver değer dediğim kilolarım
çok becerikli titiz temiz bir kadın oldum kızken annemiz vardı rahattık yavaş yavaş mükemmelleştim...

Herşeyden önce anne oldum. Dünyanın en güzel duygusunu tattım. Sorumluluk neymiş onu öğrendim.Koşturmacam arttı. Bekarken çok bakımlıyken şimdi saçımı taramaya bile vakit bulamaz oldum. Ve erkeklerin ne kadar bencil olduklarını daha iyi görmüş oldum....

Back
X