ilk açtığım konuda sadece dün ki tartışmadan ne kadar etkilendiğimi anlattım iş yerindeyim bir an içimi boşaltmak için o şekilde anlattım ama bazı arkadaşlar beni anlamamış. eşim bir defasında parmağını kesmişti meyva soyarken annesi bunu görünce "vah oğlum vah ben kocama bir kere olsun meyva soydurtmadım hep ağzına verirdim" dedi bana tepki gösteren bayanlara söylüyorum yada bekar olupta tepki gösterenlere bu kadarına hangi sabır taşı dayanır.Ara anlatımlarında durumun daha anlaşılır olmuş canım.
Sabır taşını çatlatacak bir oğul bağımlılığı karşısında çaresizlik hissediyorsun.
Bu tutumdaki k.valideye ısınacağın varsa da ısınamazsın gerçekten.
K.Validenin sınırları anlayabilmesi için neler yapılabilir bilmiyorum ama
sorununu eşinle çözemezsin.
Bu tip annelerin oğullarını kendine bağlama hünerlerine akıl erdiremiyorum.
Oğullarına akıl tutulması yaşatıyorlar resmen. Pes yani.
İlk mesajında tabloyu oluşturan enstrümanlar yeterli olmadığı için oklar sana yöneldi tatlım.çok sakin bir yapım vardır benim ama artık bunaldım ben iyi oldukça herkes üstüme geliyor sanki ama eşim sinirlenince söylenmeyecek şeyleride söylüyor sanki nefret kusuyor karşısında düşmanı var gibi
Bu kadının hiç mi başka işi yok? Ahtapot gibi tüm kollarını size dolamış.ilk açtığım konuda sadece dün ki tartışmadan ne kadar etkilendiğimi anlattım iş yerindeyim bir an içimi boşaltmak için o şekilde anlattım ama bazı arkadaşlar beni anlamamış. eşim bir defasında parmağını kesmişti meyva soyarken annesi bunu görünce "vah oğlum vah ben kocama bir kere olsun meyva soydurtmadım hep ağzına verirdim" dedi bana tepki gösteren bayanlara söylüyorum yada bekar olupta tepki gösterenlere bu kadarına hangi sabır taşı dayanır.
Eşim bunu itiraf etti zaten ben herşeyi gözlemliyorum ama gidip anneme sen haksızsın diye nasıl söylerim dedi. Daha önce bir kez konuştum benim yapım bu oğlum değiştiremem dedi diyor ama bu tartışmaya kadar oda ben de umursamıyorduk o kadar ben hep içime atıyordumİlk mesajında tabloyu oluşturan enstrümanlar yeterli olmadığı için oklar sana yöneldi tatlım.
Annesiyle eşi arasında sağlıklı denge kuramayan erkekler eşlerine karşı saldırgan oluyor maalesef.
Annesine de kızsa hırsını eşinden çıkarıyor.
cnm su saatten sonra yapcagn tek sey olayları sadece izlemek .. eger susarsan kazanan sen olacaksın emin ol ! o annesi sonucta ister istemez onun tarafnı tutacaktr ama sen biraz alttan alırsan bak esin nasılda senin safına geciyoEşim bunu itiraf etti zaten ben herşeyi gözlemliyorum ama gidip anneme sen haksızsın diye nasıl söylerim dedi. Daha önce bir kez konuştum benim yapım bu oğlum değiştiremem dedi diyor ama bu tartışmaya kadar oda ben de umursamıyorduk o kadar ben hep içime atıyordum
Hangi üye ye atıfta bulundum acaba yada bana haksız yükleniyorlar diye sitem ettim. Ben burada herkesin eleştirisine önem veriyorum. İlk konu açtığımda o anda içimden geçenleri yazdım hemen. içime attıklarımın hangisini bir anda yazabilirdim. konu açıldıkça zaten derdimi paylaştım ben hanımefendi. Herkese de tek tek teşekkür ederim beni dinleyip yorum yaptılar.kendini ifade etmede yetersiz kalan kişilerin burda diğer üyelere atıfta bulunmaları da pek bir moda oldu..konu sahibi hanımefendi siz kendinizi düzgün ifade edebildinizmi de size haksız olarak yüklendiğimizi ifade ettiniz..bazen kimseye yorum yapasım gelmiyor.
seni anlamadığımızı ifade ettiğin mesaja atıfta bulunarak yazdım en başında kayınvalidenin sıkıntılı karakterinden bahsetsen emin ol burda hepimiz sana destekte nirvanaya çıkardık..ben konu açılırken öncelikle sakinleşip kafanın toplanıp tüm ayrıntılarıoyla yazılmasından taraftarım sonra yazdığımız yorumlara ya konu sahipleri pişman ediyor ya da biz bir şekilde pişman oluyoruz..bu durum bu konunuzda sizin içinde geçerli..Hangi üye ye atıfta bulundum acaba yada bana haksız yükleniyorlar diye sitem ettim. Ben burada herkesin eleştirisine önem veriyorum. İlk konu açtığımda o anda içimden geçenleri yazdım hemen. içime attıklarımın hangisini bir anda yazabilirdim. konu açıldıkça zaten derdimi paylaştım ben hanımefendi. Herkese de tek tek teşekkür ederim beni dinleyip yorum yaptılar.
K.Validenin beklentilerine ayak uydurmak zorunda değilsin canım. Görüşme planını kendine göre yapabilirsin.Eşim bunu itiraf etti zaten ben herşeyi gözlemliyorum ama gidip anneme sen haksızsın diye nasıl söylerim dedi. Daha önce bir kez konuştum benim yapım bu oğlum değiştiremem dedi diyor ama bu tartışmaya kadar oda ben de umursamıyorduk o kadar ben hep içime atıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?