- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
Bir evliliği rezil de vezir de kadın yapıyor toplumumuzda..zor karaktersiniz vesselam..şu yazdıklarınızda ağlayacağınız kısmı bulamadım ben..denklemlerle aram iyi değil diyeceğimde sayısalcı bi karakterim...istemediğiniz neyi yapmadıda o gün ağlama gereği duydunuz belkide devamı var okuyacağım ama şurdan okuduğum kadarıyla mnalesef sizden taraf olamayacağım.
Esinize allah yardimci olsun... Kendiniz diyorsunuz her istediginiz oldu diye ama siz dahada fazlasini istiyorsunuz, herkes sizi el üstünde tutamaz, hediyede karsilikli olmamali, icinden gelindigi icin yapilmasi lazim... Siz biraz beklentilerinizi düsürürseniz daha huzurlu olursunuz...
ben zaten tecrübeli arkadaşlardan yorum almak için açtım bu konuyu. siz de sırf yorum yapmak için yazdıysanız beni yanlış anladınız. ben kapris nedir bilmem çok sabırlı bir insanım şimdiye kadar kayınvalidem sürekli şikayet etti beni haftanın üç günü oradayız zaten her gün gitmemizi istedi bir gün gitmeyince küstü ben mesafeli durunca bu laf söz oldu her gün aramamı istedi eve temizlik için bayan aldım diye tüm sülaleye beni laf etti eşim de sürekli bunları bana söyledi aradaki bağı hiç kuramadı bu yüzden sabrım dün taştı eşim yine aynı şeyleri gündeme getirince ben de isterdim anne kız gibi olmayı mesela hep benim aramamı bekleyeceğine bir haftasonu da o beni arayıp ta hali hatrımı sorup gel seninle şunu yapalım bunu yapalım demesini bekledim içtenlikle. hediyeleşmek konusuna gelince ben maddi değeri çok yüksek olan hediyeler de bilmem zaten o şımarıklığa erişmiş kızlardan değilimdir.bana da öyle geliyorki sorun sizde..
siz sırf adı kayınvalide diye gelin-kaynanacılık oynamak istiyorsunuz..
kv sevmiyorum alışamadım bi türlü diyebiliyorsun...demekki kv de seni sevemedi bi türlü..ne olacak şimdi?
ben ona hediye alıyorum oda bana alsın nasıl bir kapristir bilemedim..çok fazla dizi mi izliyorsunuz siz?
bunun için evlendiğime pişmanım demekte bi hayli saçma kusura bakmayın ...siz kv ile değil oğlu ile evlendiniz...
eşinize sürekli annesi hususunda serzenişte bulunmak ne kadar akıl kar'ı pesss dedim..
evlilik çocuk oyuncağı değil hanımefendi...ben bekarım ama eşime annesini şikayet edecek kadarda şuursuz değilim..
empati yapın...size sürekli annenizi sevmediğini...evinize gelmesini istemediğini..sizinde gitmenizi istemediğini söylüyor..
esas bu boşanma sebebidir..
Arkadaşlar ben burada her türlü yoruma açığım zaten bu konuyu açarak kendi eksiklerimi de görmek istedim. ben tek taraflı bir aile hayal etmedim evlenirken hiçbirşeyin fazlasını da istemedim. Ama benim yapım sessiz sakindir aslında çok da sabırlıyım bu tartışma sadece artık burama geldi ben de sabır taşı değilim dedirtti bana. Eşim bir gün aramasa annesini kayınvalidem ikimizi birden topa tutar bir gün oğlunu görmese günlerdir yanıma gelmiyorsunuz der. Evet garibime gidiyor bu aşırı ilgi beklentisi
ben zaten tecrübeli arkadaşlardan yorum almak için açtım bu konuyu. siz de sırf yorum yapmak için yazdıysanız beni yanlış anladınız. ben kapris nedir bilmem çok sabırlı bir insanım şimdiye kadar kayınvalidem sürekli şikayet etti beni haftanın üç günü oradayız zaten her gün gitmemizi istedi bir gün gitmeyince küstü ben mesafeli durunca bu laf söz oldu her gün aramamı istedi eve temizlik için bayan aldım diye tüm sülaleye beni laf etti eşim de sürekli bunları bana söyledi aradaki bağı hiç kuramadı bu yüzden sabrım dün taştı eşim yine aynı şeyleri gündeme getirince ben de isterdim anne kız gibi olmayı mesela hep benim aramamı bekleyeceğine bir haftasonu da o beni arayıp ta hali hatrımı sorup gel seninle şunu yapalım bunu yapalım demesini bekledim içtenlikle. hediyeleşmek konusuna gelince ben maddi değeri çok yüksek olan hediyeler de bilmem zaten o şımarıklığa erişmiş kızlardan değilimdir.
ben bir yılın sonunda patlama noktasına geldim. Şimdiye kadar hep sustum daha üç aylık evliyken hamile kalmadım diye kayınvalidem seni dr a götürelim kızım çocuğun olmuyor dedi genel olarak yapısını da diğer msjlarım da yazdım zaten benim saygısızlık yapmadan mesafeli durmam hata mı sizceçoğu zaman sana katılıyorum :)
olayın daha iç yüzünü bilemem ama eşin her istediğini yapmış, el üstünde tutmuş ailene istediğin zaman götürmüş ama sen ailesine ısınamıyorsun, "katlanmak" dedi ve yaptıklarını söyledi diye sinir krizi geçiriyorsun öyle mi.. tamam yüzde yüz eşin haklı demiyorum ama sen bu kadar kolay sinir krizi geçiriyosan, sıkıntı büyük..
ben bir yılın sonunda patlama noktasına geldim. Şimdiye kadar hep sustum daha üç aylık evliyken hamile kalmadım diye kayınvalidem seni dr a götürelim kızım çocuğun olmuyor dedi genel olarak yapısını da diğer msjlarım da yazdım zaten benim saygısızlık yapmadan mesafeli durmam hata mı sizce
Sen onu annen gibi görüyor musun?Ben evlendiğimden beri bu üçüncü bayramımız olacak zaten kızı yok kayınvalidemin istiyorum ki böyle bayram geldiğinde küçücük bir hediye alıp beni mutlu etse kızlar sen alıyor musun diyeceksiniz aldım da ama ben karşılıklı hediyeleşmek istiyorum mesela onun gözünde kızı gibi olayım kızım bunu gördüm aklıma sen geldin sana aldım falan diyerek bana yaklaşsın istiyorum bunları da eşime yansıttım sorun oradan başladı zaten
peki 22 yaşında yeni evli birine çocuğun olmuyor demek ne kadar mantıklı. arkadaşım söylediğin şeyleri yapmadım değil yapım da zaten sakin bir insanım ta ki düne kadar. tatlı dil güleryüz göstermeyecek biri değilim arsecn hiç bulaşık yıkamıyor diye bile şikayet etti beni eşime inanın istisnasız kendisi yemekleri yapıyor ben de kalan kısımda mutfağa girdirmem bile kendisini anne ben yaparım sen dinlen yorulma derimsenin saygısızlık yapmaman olması gereken bir hareket zaten artı bir şey değil.. senin sorunun beklentilerin yüksek bir, kendi dediğin olsun istiyorsun bu iki.. kayınvalidelerin tek istediği şey tatlı dil güler yüz bence.. "annecim, şundan şundan dolayı her gün gelemiyorum bak ben de yorgun oluyorum, beni de anla; ama ben boş vaktim olunca uğrayacağım" desen.. sen bunu göster eşin de görsün; hala düzelmezse, bak ben tatlı dilimi güler yüzümü esirgemedim ama aynı devam ediyor diyebilesin.. doktora götürme sebebi de kötü niyetli değil bence...bilemiyorum..
Kim memnun ki evlendiğine herkes pişman.Evleneli tam bir yılımız doldu dün o evden gitmek istedim ilk defa ayrılmayı istedim hatta ölmeyi bile. Dün eşimle akşama kadar kavga ettik. En son sinir krizi geçirdim mahvoldum. Ama dönemem babamın evine yapamam orada da şu an çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
arkadaşlar ben yüz yüzede konuştum anne benimle ilgili ne sorunun varsa yüzüme söyle düzelteyim dedim ama sürekli arkamdan söylüyor sorununu
ben zaten saygı duymuyorum demedim saygı da hiçbir zaman kusur etmedim kayınvalidem sürekli beni eşime şikayet ederse herkesin gelini şöyle benim ki böyle beni aramıyor sormuyor diye ki iki üç güne bir ararım her günü kasdediyor kendisi her gün gelin bizde yiyin için ama siz iki kişi çalışıyorsunuz bizim mutfak giderlerini de siz alın derse, benim doğum günüm de bana aldığı hediyenin parasını eşimden isterse siz nasıl olurdunuz acaba böyle insanlarla. ben dört dörtlük yetişmedim benim annem babam bana hergün hediyelerle gelmedi bin bir türlü zorlukla okudum. böyle bir insan benden yakınlık göremediğini iddia edip durursa benimde yılda bir kez de olsa küçücük bir hediye beklentim olması şımarıklık mı size soruyorum
Ağlama sebebim şu yaptığı herşeyi başıma kaktı ve üstüme yürüdü çok kızgın bir şekilde karşımda ki kişi benim eşim değildi o anda
Sen kızdığın zamanki halini aynada gördün mü hiç?Ağlama sebebim şu yaptığı herşeyi başıma kaktı ve üstüme yürüdü çok kızgın bir şekilde karşımda ki kişi benim eşim değildi o anda
Ben evlendiğimden beri bu üçüncü bayramımız olacak zaten kızı yok kayınvalidemin istiyorum ki böyle bayram geldiğinde küçücük bir hediye alıp beni mutlu etse kızlar sen alıyor musun diyeceksiniz aldım da ama ben karşılıklı hediyeleşmek istiyorum mesela onun gözünde kızı gibi olayım kızım bunu gördüm aklıma sen geldin sana aldım falan diyerek bana yaklaşsın istiyorum bunları da eşime yansıttım sorun oradan başladı zaten
çok sakin bir yapım vardır benim ama artık bunaldım ben iyi oldukça herkes üstüme geliyor sanki ama eşim sinirlenince söylenmeyecek şeyleride söylüyor sanki nefret kusuyor karşısında düşmanı var gibiSen kızdığın zamanki halini aynada gördün mü hiç?
O halinle kendini aynada görmüş olsan bu ben miyim diye şaşırır kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?