Ben calisiyorum zaten yoruluyorum kendi evimizde vakit gecirmek istiyorum dedinizmiÇalışıyorum iş çıkışı gidip orada yemek yiyelim misafirleri geldiğinde hizmetini edeyim kayınvalidemin istekler böyle devam ediyor buna eşimde bende tam alıştık derken dün ki kavgayı hazmedemiyorum şu an çok kötüyüm
Canım üç aşağı beş yukarı erkek milletinin yüzde doksabesi böyle bir odunda benim başımda. Ben bir evin tek çocuğunun esiyim. Evleneliligimin 5. Yilindayim kv çok yakınız benimde yaşadığım yerde ailemden yakın kimse yok. Istedimki kv ile ana kız gibi olalım yok olmuyor böyle bir şey bekleme gelini herzaman rakip olarak görüyorlar maalesef. Mesafeli ol. Çok şey paylaşma hiç bir şey bekleme. Eşine de ailesini kötüleme canım yerin çamuru da olsa toz kondurmazlar. Eşine ve ailesine sınırlarını çiz asamasinlar boş ver uzuldugunu gördükçe daha çok uzmek ister. Önemsemedigini yansit herşey yoluna girecektir. Unutmaki problemsiz evlilik yokBen evlendiğimden beri bu üçüncü bayramımız olacak zaten kızı yok kayınvalidemin istiyorum ki böyle bayram geldiğinde küçücük bir hediye alıp beni mutlu etse kızlar sen alıyor musun diyeceksiniz aldım da ama ben karşılıklı hediyeleşmek istiyorum mesela onun gözünde kızı gibi olayım kızım bunu gördüm aklıma sen geldin sana aldım falan diyerek bana yaklaşsın istiyorum bunları da eşime yansıttım sorun oradan başladı zaten
Evet ilk başta ailem hiç istememişti evliliğimizi ama evlendik her şey güzeldi ufak tefek sorunlar dışında aileme yansıyacak kadar hiç problem olmadı zaten. Evliliğimizin ilk günlerinde ikimizde alışana kadar sorun yaşadık maddi sorunlar yaşadık ama onlar da geldi geçti. İkimiz de çalışıyoruz ben istediğim hiçbirşeyden eksik kalmadım her istediğimde ailemin yanındaydım onlarla iletişimimiz çok şükür hep iyiydi ama ben alışamıyorum bir yıldır onun annesine ısınamıyorum sürekli bu sorun bunu eşime yansıtıyorum dün de yine tartışırken bana yaptığı şeyleri başıma kaktı yani her istediğin oluyor nereye istersen gidiyoruz senin istediğin yerlere gönderiyorum kızmıyorum küsmüyorum her şeyine tamam diyorum diye üstüme yürüdü. Ben çok ağladım ben ağladıkça üstüme geldi.
Dün evlilik yıldönümümüz değildi doldurduk yani bir yılı onu demek istedim kızlar yanlış anlamayın
Bir evliliği rezil de vezir de kadın yapıyor toplumumuzda..zor karaktersiniz vesselam..şu yazdıklarınızda ağlayacağınız kısmı bulamadım ben..denklemlerle aram iyi değil diyeceğimde sayısalcı bi karakterim...istemediğiniz neyi yapmadıda o gün ağlama gereği duydunuz belkide devamı var okuyacağım ama şurdan okuduğum kadarıyla mnalesef sizden taraf olamayacağım.Evet ilk başta ailem hiç istememişti evliliğimizi ama evlendik her şey güzeldi ufak tefek sorunlar dışında aileme yansıyacak kadar hiç problem olmadı zaten. Evliliğimizin ilk günlerinde ikimizde alışana kadar sorun yaşadık maddi sorunlar yaşadık ama onlar da geldi geçti. İkimiz de çalışıyoruz ben istediğim hiçbirşeyden eksik kalmadım her istediğimde ailemin yanındaydım onlarla iletişimimiz çok şükür hep iyiydi ama ben alışamıyorum bir yıldır onun annesine ısınamıyorum sürekli bu sorun bunu eşime yansıtıyorum dün de yine tartışırken bana yaptığı şeyleri başıma kaktı yani her istediğin oluyor nereye istersen gidiyoruz senin istediğin yerlere gönderiyorum kızmıyorum küsmüyorum her şeyine tamam diyorum diye üstüme yürüdü. Ben çok ağladım ben ağladıkça üstüme geldi.
Benim yazacaklarım da bunlardı. Yıpratmaya değmez ne kendinizi ne evliliğinizi...Bunaltmışsın eşini
Kayınvalide ön yargını kaldır aradan ve kızı gibi olmaya çalışmaktan vazgeçmek
Gözünün üzerinde kaşın var mevzularına takılma
Mesafeyi yavaş yavaş koy, eşine yansıtma her şeyi
Bu kadar ağlayacak, sızlanacak bir durum yok, biraz idare gerek o kadar
Evleneli tam bir yılımız doldu dün o evden gitmek istedim ilk defa ayrılmayı istedim hatta ölmeyi bile. Dün eşimle akşama kadar kavga ettik. En son sinir krizi geçirdim mahvoldum. Ama dönemem babamın evine yapamam orada da şu an çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Ağlama sebebim şu yaptığı herşeyi başıma kaktı ve üstüme yürüdü çok kızgın bir şekilde karşımda ki kişi benim eşim değildi o andaBir evliliği rezil de vezir de kadın yapıyor toplumumuzda..zor karaktersiniz vesselam..şu yazdıklarınızda ağlayacağınız kısmı bulamadım ben..denklemlerle aram iyi değil diyeceğimde sayısalcı bi karakterim...istemediğiniz neyi yapmadıda o gün ağlama gereği duydunuz belkide devamı var okuyacağım ama şurdan okuduğum kadarıyla mnalesef sizden taraf olamayacağım.
hayır üç yıldır birlikteyiz bir yılı geçti evleneli. dün evlilik yıldönümümüz olduğunu düşünenler olmuş o yüzden açıklamıştırmEvlilik ve flört dönemi mi toplam 1 yıl?
Çok acele etmişsiniz.
ben annesine kötü demiyorum ama alışamadım bazı şeylere eşim de bu konu da üstüme geliyor sürekli. ya ben çalışan biriyim sürekli fazlasını bekliyor kayınvalidem hizmet konusunda ben kendi evime temizlik için bir bayan aldım kırk tane laf etti kadın geldiği gün kendisi de geldi ben söyledim kızım kendini yorma temizlik için birini al diye bulamaz böyle kaynana diyor..Canım üç aşağı beş yukarı erkek milletinin yüzde doksabesi böyle bir odunda benim başımda. Ben bir evin tek çocuğunun esiyim. Evleneliligimin 5. Yilindayim kv çok yakınız benimde yaşadığım yerde ailemden yakın kimse yok. Istedimki kv ile ana kız gibi olalım yok olmuyor böyle bir şey bekleme gelini herzaman rakip olarak görüyorlar maalesef. Mesafeli ol. Çok şey paylaşma hiç bir şey bekleme. Eşine de ailesini kötüleme canım yerin çamuru da olsa toz kondurmazlar. Eşine ve ailesine sınırlarını çiz asamasinlar boş ver uzuldugunu gördükçe daha çok uzmek ister. Önemsemedigini yansit herşey yoluna girecektir. Unutmaki problemsiz evlilik yok
bu gün o kadar stresliyim ki tek çarem sizlerden destek almaktı. daha önce de açmıştım konu bebek konusunda da çok üstüme geliniyor diye son üç aydır dr a gidiyoruz her şey üstüme üstüme geliyor. Çocuk konusunda eşim istiyor diye dr a başladım anne olmayı tabi isterim allahım nasib ederse ama hazır hissetmiyordum kendimi şimdi o kadar ilaç kullanıyorum belki bunların stresi var üstümde sakın sana ters birşeyler söylersem yanlış anlama diye uyardım kendisini hep.Bunaltmışsın eşini
Kayınvalide ön yargını kaldır aradan ve kızı gibi olmaya çalışmaktan vazgeçmek
Gözünün üzerinde kaşın var mevzularına takılma
Mesafeyi yavaş yavaş koy, eşine yansıtma her şeyi
Bu kadar ağlayacak, sızlanacak bir durum yok, biraz idare gerek o kadar
Ben evlendiğimden beri bu üçüncü bayramımız olacak zaten kızı yok kayınvalidemin istiyorum ki böyle bayram geldiğinde küçücük bir hediye alıp beni mutlu etse kızlar sen alıyor musun diyeceksiniz aldım da ama ben karşılıklı hediyeleşmek istiyorum mesela onun gözünde kızı gibi olayım kızım bunu gördüm aklıma sen geldin sana aldım falan diyerek bana yaklaşsın istiyorum bunları da eşime yansıttım sorun oradan başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?