- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
canım senin adına ben mutlu oldum .niye dersen beni dügün ev hazırlıkları cok streslendirmişti bir anda bu seylerden kurtulup nikah yapmak iyi.düğününüde ev düzeninide yavas yavas kurarsın.Selam kızlar.
Belki bilenler vardir uzun yillardir beraber oldugum kişi vardı sözlümdü ama artık eşim oldu pazartesi gunu resmi nikah Kıyıldı.
Zaten bir süredir konusu vardı yurt dışından teklif gelmişti eşime diyim artık alisamadim pek :)
Sürekli gitmek istiyordu ama ayrı kalmak istemiyorduk. Beni ikna etmeye çalışıyordu. Bende ailem burada ve işim burada diye istemiyordum. Evlenelim gidelim istiyordu. Nasil evlencez ki hemen diyordum kış geldi hazirlik yok esya yok aileler hiç konusmadi dugun konusunu nasil olacak diyordum.
Derken...
1 hafta önce ciddi ciddi konustu benimle. Evlenelim gidelim isimizi orda yoluna koyalım diye. Daha cok uzun bir konusmaydi saatlerce tartistik konu üzerine.
Banada Almanya'da restoran yönetimiyle ilgili teklif gelmisti açıkçası ama kabul etmemistim.
Ailem biliyordu. Ertesi gun aradim ailemi esimle ailemin oldugu şehire gittik. Konustul aile büyükleri. Annem istemedi ayri mi kalicaz diye. Ama en sonunda birde evlenip gitmek istiyoruz deyince konu dahada uzadı. Neyse buralari geceyim. Babamdan rica ettik. Amcamin oğlu nikah dairesi baskanliginda çalışıyor. Islemleri hizlandirdik. Zaten saglik raporlari kolay artık.
Nikah Kıyıldı. Düğün yok tabi. Düğünü yaza düşünüyoruz Türkiye'de.
Almanya da teyzelerim de var.
Onlarda ordaki ev kiralama icim yardimci olucaklar.
Ama ben rüya içinde gibiyim.
Her sey cok hizli oldu.
Aslında tamda bu şekilde ilerlemek istiyorduk sözlumle ama erteliyordum ben.
Artik zaten her sey oldu. Ben şuan Istanbuldayim. Esyalarimi topluyorum. Esya dedigim sadece kıyafet. Yarin ailemin olduğu sehire yine gidicem. Ordaki evdende alicaklarim var. Eşimde kendi evinde suan esyalarini islerini hallediyor. Almanya'da ki islerimizide halletik konustum kabul ettim teklifi ama ben hemen baslamicam işe 1 ay sonra baslicam. Eşim hemen baslicak zaten o kabul etmis bile bem gitmeyi istemesem kendi kafaya koymus gitmeyi.
Of kizlar cok karışık anlattim farkindayim.
Size aslında soracagim soru ben korkuyorum. Beni neler bekliyor olabilir. Gercekten oraya gidince ya her sey kotu olursa ya bosanirsak bunu bile düşünüyorum. Dugunum olmadi o olur neyse ama kac ay gececek düğün hevesi mi kalir sanki. Kucukken hayal ettigim seyler hic buyudugumde gerceklesmedi
Sizce mantikli mi yaptiklarim.
Sağol canım. Aslında ingilizcem daha iyi. Ama Almanya'da teyzemler oldugu icin gidip geliyorduk kursa gitmiştim 6 ay kadar. Gelistirirsem iyi olcak.Ben bisey merak ettim de
Almanca biliyor musunuz?
hayirli olsun allah mutlulugunuzu daim etsin
Sağol canım. Aslında ingilizcem daha iyi. Ama Almanya'da teyzemler oldugu icin gidip geliyorduk kursa gitmiştim 6 ay kadar. Gelistirirsem iyi olcak.
Öncelikle eşyalı bi eve çık.Sagolun kizlar destek için.
Size bir sey daha sorayim.
Orda teyzemler ev kiralama yardimci olacaklar ama esya sıkıntılı.
Küçük apart tarzi istiyorum ev.
Sizce esyali mi bakalim eve yoksa ordan mi ayarlasam. Of o kadar yapacak sey varki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?