- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ben Diyarbakır'dan İstanbul'a taşınıyorum eşimin işi dolayısıyla.
Yani Ortadoğu'nun bir ucundan diğer ucuna gidiyorum.
Amin diyorum bütün dilekleriniz için.
Her şey hayalimizin tıpatıp aynısı olmayabiliyor. Önemli olan bizi tatmin etmesi. Sonunda iyi ki dememiz. Enerjinizden anladım, siz mutlusunuz. Harika. :)Sagol canim. Biliyor musun yeni genç kizken hep hayal ederdim sevdiğim adamla evlenecem dugunum şöyle olcak diye lisede kizlarla konusurduk hep :) ilk gecemiz çok özel olacak vs diye hayaller kurardim. Şimdi ne düğün oldu nede ilk geceler hayal ettigim gibi oldu hayirlisi olsun.
Cook sevindim darisi bizim de basimiza. Cahil ortadoğu ülkesi olmasin aman da yabanci memleket derim benim sansa evren mesaji oraya çeker
valla bi arkadas da evlendi biraz başta uyum sorunu oldu tabi ama şimdi çok mutlu bebiside oldu
aynen can 'imOo can ♥ Cok sagol hayirlisi hepimiz icin.
kınasız düğünmü olur. ama beraber yaşayıp 6 ay aomra dugun yapmak sacma geliyor bana.. kusura bakma50 kisilik toplanti salonu gibi yeri varmış otelin. Orada muzik olsun istiyorum. Yemek yenir sonra oynanir takı takacaklar takar hatta eşim dediki istersen kina da yaktir. Bu gidişle düğün olcak herhalde :)
Bende öyle düşündüm sonradan dugun olsa ne olur diye. Esimin ailesi yemek yiyelim hep beraber dedi esiminde bir kucuk otelde tanidigi var hem orda yemek yeriz dedik hemde yakin akrabalarla tören yapalim teyzeler amcalar dayilar iki tarafında birde cok yakin aile dostlari arasında sade düz gelinlik giyeyim diyorum elbise tarzı olsun bakalim bu hafta ici halletcem hepsini.
teyzem hep burdaki mobilyalar orda yok derdi oyuzden bence mobilyali tut sonra yavas yavas alirsin esyalarini suan valizine bir esya gibi siginip bu ulkeden gitmeyi okadar isterdimki ailesi burda kalinca insan uzuluyo gozu arkada kaliyo tabi ama en guzelini yapmissin dugun falanda hikaye milleti tepindirmekten baska bir sey degil emin ol birde gelir yer icer ustune can skici yorumlar yapar bizim milletimiz en temizini yapmissin sansin bol olsunSagolun kizlar destek için.
Size bir sey daha sorayim.
Orda teyzemler ev kiralama yardimci olacaklar ama esya sıkıntılı.
Küçük apart tarzi istiyorum ev.
Sizce esyali mi bakalim eve yoksa ordan mi ayarlasam. Of o kadar yapacak sey varki.
Yok canim eşim otelde kalalim diyor birlikte olmak icin galiba ama ben evimde mi kalsam gece diyorum simdi zaten gidicez bir kac haftaya ailemle hasret mi gidersem diyorum.
Kizlar hepinize destegi icin cok teşekkür ederim. Bir konu daha var bu konuda nasil davrancam bilmiyorum. Bunca sıkıntının arasında birde şu Suriyeli kizimizla ugrasiyorum. Konu uzun ama kisadan yazmak istiyorum. Esimin annesinin tanidigi biri yardim ediyormuş özellikle Suriye'den gelen kisilere.
Etsin tabi cok güzel. Benim esimden de yardim istemisler. Bir tane kız varmis universite okuma yaşında. Iste onun icin kurs ve gitmek istedigi üniversite hakkında esimden yardim istemis. Anneside esime anlatinca oda gelsin kizla konusalim demis. Kizi getirmis kadin. Esim kurs telefonlarini vs vermiş fiyat icin vs. Ertesi gun bir daha gelmiş kiz. Nedeni de daha ayrintili konusmak icinmis ! Bana bunu oglen civari esimin annesi aradi. Zil çaldı kim dedim o ara konu acildi anlatmak zorunda kaldi. Yine gelmis kiz 3. Defa. Esim evde yoktu. Kahve iceriz diye gelmis. Bende esime patlıcaktim ama sorunlar var zaten ona firsat bile kalmadi. Evlendim zaten her sey aceleye getirdi boyle sacmaliklar mi duycaktim ben. Ilk dusundugum sey esim yuz vermese kiz niye gelsin oldu. Ama esimde hic guvenimi kirmadi oyle yapmaz diue tahmin ediyorum ama canim sıkıldı. Sizce bu konuyu konussam miki yoksa kapatayim mi kafamda. Of ben bu aralar her seyi abartiyorum gibi.
eşinden yana bi yanlış görmedim ben. sadece iyilik etmek istemiş, ricayı geri çevirmemiş, belki kızla konuşurken de kibar davranmış o kadar.
ama kız da farklı niyetler var gibi. tamam konuştun, öğrendin, işini halledeceksin, ne diye kahve içmeye 3.kez gelirsin ki? ama kızın niyeti önemli değil, önemli olan eşinin davranışları.
eğer bunların üstüne bir şey daha duyarsan konuyu aç konuş bence, duymazsan hiç açma. zaten almanya ya gidiyorsunuz, kız istese de göremez bi daha eşini, gider kayınvalidenle içer kahvesini çayını artık
Ne güzel Allah yolunuzu açık etsin canımBaskente gidicez canim.
Doğru diyorsun. Inanki huyum degisti. Stresten galiba. En ufak şeyleri buyutecek gibiyim :) Daha alismam gereken o kadar sey varki. Mesela kayinvalide diyemiyorum :) Anne kelimesini kullanamiyorum :) Sorana esimin annesi diyorum. Bunlar cok onemli degil tabi. Ama yemek yapmasini pek bilmem. Salata makarna corba bir kac çeşit yemek o kadar. Orda ne yapcam bilmiyorum. Eşim zaten yemek yemez pek öyle aramaz yemegi hiç. Ama o biliyor yapmasini aşçı olarak çalışmıştı bir dönem. Kopegim var birde onu napcam bilmiyorum. Anneme biraksam pek istemez yine bakar ama bensiz yapamaz fifimonu götüreyim diyorum esim sen alistin kopek kaldi gitmedik diye dalga geçti bir dahakine gelince al onu diyor. Napcam ben bilmiyorum sizde olmasaniz yandim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?