Evlendim Gidiyorum.

Tebrik ederim. En iyisi beklentilerinizi dusuk tutun, hayal kirikligina ugramazsiniz. Daha once geldinizmi Almanyaya? Gelmis olsaniz bile tamamen burda yasamaktan farklidir, bunun uzerine birde evlilik zaten ilk zamanlarda basli basina zor. Ama herseye alistiktan sonra eminim hersey guzel olacaktir.

Hayirli olsun taze gelin:)
Alisirsin canim ya dilin varsa daha rahat edersin
Uzaklik ailene hasretin biraz koyar ilk baslarda ama sevdigin yaninda olunca gecer insallah
Suriyeli kizin niyetini hos bulmadim bn konusmus ogrenmis daha neyin lafini yapcakmis
Esine guveniyosan hic acma bnce konuyu
Kopeginide seneye gotur annene birak obaksin sen gelene kadar
Hakkinda hayırlısı sevgiler

Valla canim kopegimi götürcem kararr verdim ona az once konuştum oda öyle istiyorsan yap madem dedi. Zaten küçücük bir sey :)
Sende insallah cok mutlu olursun evlenip. Düğünun kina gecen her seyin en guzeli olsun.
Yemek işini oraya gidip duzeni kurunca artık buradan yardim alarak sizim sayenizde halletmeye calisicam :)
Eşim aslinda mesleği aşçı degil ama onun bu marifetini kullanicam :)
Ben oraya gidince telefonda konusurken anne baba demeyi düşünüyorum yuz yuze diyemicem gibi :)

Sagol canim. Yalnız köpeğimi götürmeye karar verdim. Onun dışında seninde dedigim gibi yapıcam.

küçücük köpeğin hiçbir külfeti olmaz ki zaten, eşin de kabul ettiyse daha ne valla :) yemek konusunu dert etme hiç ya o en kolayı valla. ben internetten bakarak ilk defa denediğim yemeği bile güzel yaptım, teknoloji çağındayız her şey kolay :))

inşallah hepimiz çok mutlu huzurlu evlilikler yaşarız, düğün falan işin teferruatı :)

Biz sevgilimle yurtdışında nasıl iş buluruz diye kara kara düşünüyoruz sizin teklif ayağınıza gelmiş hem de ikinizin birden koşarak gidin bence hatta giderken bizi de götürün :'(

Sagol canim siz ne tür is bakıyorsunuz.
İkimiz de mühendisiz:) sevgilim mezun oldu benim mezun olmama 1.5 yıl var henüz. Yurtdışında bi iş fırsatımız olsa hiç kaçırmayız. Bence arkanıza bakmadan gidin, buraların ne olacağı belli değil her gün kan gövdeyi götürüyor. Gidin hayatınızı kurtarın. Tebrik eder mutluluklar dilerim bu arada:)

Mutluysan tadını çıkar. Şu an yeni evlenmiş olmayı o kadar çok isterdim ki

Sevgili kardeşim , şu an endişelerle heyecanını mutluluğunu köreltme "tadını çıkar".. Düğün dediğin nedir ki evlilik yıldönümünde nikah tazeler o zaman bile yapabilirsin düğün dediğin bir organizasyon amaç mutlu olmaksa sen zaten düğün olmadan da mutlu olabilirsin şu an.. Ülkenin hali ortada git bilmediğin bir ülkede yeni evli bi kadın olarak yeni bi hayata adım at bunun heyecanını yaşa istedğin adamla yaşamanın tadını çıkar.Olmadı mı olmuyor mu ?? Boşanacağın varsa her yerde boşanırsın..ileri görüşlü hayatını hayatınızı kurtarmaya çalışan cesur risk alan bi adamla evlenmişsin boşanır mıyım orada yapbilir miyim gibi endişeleri duysan da endişeleri bi kenara atıp mutlu olsan da yaşayacakların değişmeyecek neden bu günlerini kendine zehir edip olumsuz enerji çekiyorsun ki eşin de kendini kötü hisseder cesaretini kırma.. çoook mutlu oll sevgiler

öncelikle hayırlı olsun.
ilk başta boşanma kelimesini aklindan çikart. eğer bunu düşünürken gerçekten oluyor.
eşinle mutlu olunuz. huzurlu yaşayin.. almanyayı ben de merak ediyorum:)

Sizin icin neresi hayirli olacaksa nerede mutlu olacaksınız oyle olur insallah. Belki daha iyi bir is firsatidir gormeden bilemeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…