Evlendim Gidiyorum.

Cnm bak düğün önemli hayallerinden vazgeçme
1 haftada düğün planladi kuzenim istersen yaparsın

Sonra yapılan düğün aynı tadı vermez !

Bende öyle düşündüm sonradan dugun olsa ne olur diye. Esimin ailesi yemek yiyelim hep beraber dedi esiminde bir kucuk otelde tanidigi var hem orda yemek yeriz dedik hemde yakin akrabalarla tören yapalim teyzeler amcalar dayilar iki tarafında birde cok yakin aile dostlari arasında sade düz gelinlik giyeyim diyorum elbise tarzı olsun bakalim bu hafta ici halletcem hepsini.

Çok iyi düşünmüş sun ama bi çılgınlık yap ve istediğin gelinliği al giy pişman olmazsınız ; )

Müzik oyun fln olcak mi

Hayırlı olsun

Hayatta bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor ama sonuca baktığımızda nikah kıyılmış almanyada is ayarlanmis ev ayarlaniyor bence bunlara odaklanın.

Kinasi ayrintili düğün hazirligi davetiyesi gelinliği elbet bunlarda içinizde kalır ama hayatta bazı fırsatlar bir kere karşınıza çıkar sizde bunu iyi degerlendirmişsiniz anladigim kadarıyla zaten nişanlinız da kafasına koymuş bütün islerini halletmiş gitmeseniz ayrılsaniz daha mı iyi olacak şimdi bilemiyoruz ama en hayırlısı bu gibi görünüyor. Seneye yapılan düğünde içinizde kalanlari tek tek yaparsınız insaalllah

Çok iyi düşünmüş sun ama bi çılgınlık yap ve istediğin gelinliği al giy pişman olmazsınız ; )

Müzik oyun fln olcak mi

50 kisilik toplanti salonu gibi yeri varmış otelin. Orada muzik olsun istiyorum. Yemek yenir sonra oynanir takı takacaklar takar hatta eşim dediki istersen kina da yaktir. Bu gidişle düğün olcak herhalde :)

50 kisilik toplanti salonu gibi yeri varmış otelin. Orada muzik olsun istiyorum. Yemek yenir sonra oynanir takı takacaklar takar hatta eşim dediki istersen kina da yaktir. Bu gidişle düğün olcak herhalde :)

Çok mutlu oldum
Kinada yaktir gelinlikte giy sefa olsun hayallerini gerceklestir

Mutluluklar dilerim

Hayirli ugurlu olur umarim bu guzel bir firsat,bu firsati degerlendirin.Senin yerinde olsam ben de ayni seyi yapardim.
Yaza falan yaparsiniz dugununuzu.Hevesin falan kacmaz merak etme

Ya tatlim neden böyle konuştun şimdi içim sizladi Belki sen daha sanslisin benden sansli ol zaten daha guzel olsun hayatındaki her sey
Ben Diyarbakır'dan İstanbul'a taşınıyorum eşimin işi dolayısıyla.
Yani Ortadoğu'nun bir ucundan diğer ucuna gidiyorum.
Amin diyorum bütün dilekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…