- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Cnm bak düğün önemli hayallerinden vazgeçme
1 haftada düğün planladi kuzenim istersen yaparsın
Sonra yapılan düğün aynı tadı vermez !
Bende öyle düşündüm sonradan dugun olsa ne olur diye. Esimin ailesi yemek yiyelim hep beraber dedi esiminde bir kucuk otelde tanidigi var hem orda yemek yeriz dedik hemde yakin akrabalarla tören yapalim teyzeler amcalar dayilar iki tarafında birde cok yakin aile dostlari arasında sade düz gelinlik giyeyim diyorum elbise tarzı olsun bakalim bu hafta ici halletcem hepsini.
Çok iyi düşünmüş sun ama bi çılgınlık yap ve istediğin gelinliği al giy pişman olmazsınız ; )
Müzik oyun fln olcak mi
Çok iyi düşünmüş sun ama bi çılgınlık yap ve istediğin gelinliği al giy pişman olmazsınız ; )
Müzik oyun fln olcak mi
Böyle bir şey de yaparsaniz tamamdır işte kuaforu gelinliği hatta fotoğrafı bile bence yaptırın
Tamam işte kıızzz olay bitti50 kisilik toplanti salonu gibi yeri varmış otelin. Orada muzik olsun istiyorum. Yemek yenir sonra oynanir takı takacaklar takar hatta eşim dediki istersen kina da yaktir. Bu gidişle düğün olcak herhalde :)
Tamam işte kıızzz olay bitti
50 kisilik toplanti salonu gibi yeri varmış otelin. Orada muzik olsun istiyorum. Yemek yenir sonra oynanir takı takacaklar takar hatta eşim dediki istersen kina da yaktir. Bu gidişle düğün olcak herhalde :)
Gercekten mi
Annemlere desem sorum etmezler eminim. Gerçi eşimde hakli evlendik ettik yanimda olcan diyor haksızlık etmiyim ona ben.Düğün gibi olucak sa nikahta kiyildiysa annene citlatsana nabız ölç ona göre hareket edersin
Müzik oyun fln olcak mi
Ya tatlim neden böyle konuştun şimdi içim sizladiTebrik ederim.
Bizi de goturmedigin için kızdım yalnız.
Ölüme terk ediyorsun farkındasın değil mi?
Bizi bizi biz garibanlari.
Ben Diyarbakır'dan İstanbul'a taşınıyorum eşimin işi dolayısıyla.Ya tatlim neden böyle konuştun şimdi içim sizladiBelki sen daha sanslisin benden sansli ol zaten daha guzel olsun hayatındaki her sey
Baskente gidicez canim.Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah hep musmutlu olun.
Almanya nın hangi Şehri ne gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?