Evlendim Gidiyorum.

Neden ailenizi ezecek gibi düsünyorsun ki güzelim birak nsl yapmak istiyorsan yapsin güzelim dert etme ne güzel iste güzel bir yemek olur

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle :)
Valla düğün olayını çok takma eğer istersen aylar sonra da yapabilirsin. Bana kalsa ben sadece nikahtan gideyim ona da şahitlerden başka kimse gelmesin istiyorum. Nikah yapılmış zaten artık evlisiniz. Yeni bir ülkede güzel bir başlangıç yapın, bu fırsatın keyfini çıkarın.

imkan olsa da ben de nişanlımı, onun ailesini, kendi ailemi, yakın bir kaç arkadaşımı alıp çekip gidebilsem yurtdışına keşke. orda bi hayat kursak.

hazır iş teklifi de almışken çok iyi yapmışsın. bazı şanslar insanın ayağına ikinci kez gelmez.

neden aileni ezecek gibi hissettiğini anlayamadım. ailen yemeği kendi evlerinde falan mı düşünüyor?

neden aileni ezecek gibi hissettiğini anlayamadım. ailen yemeği kendi evlerinde falan mı düşünüyor?

Yok canim eşim otelde kalalim diyor birlikte olmak icin galiba ama ben evimde mi kalsam gece diyorum simdi zaten gidicez bir kac haftaya ailemle hasret mi gidersem diyorum.

Hayırlı olsun, çok mutlu olun inşaallah
Daha taze evlisiniz şimdiden ya boşanırsak'ı düşünmeyin, ya ölürsek? Hayat bu ne zaman ne getirir bilinmez, anı yaşamak gerek, birşeyler kötü olacaksa da heryerde kötü olma ihtimali var.
Düğünse bence yani tabii siz bilirsiniz ama hiçte gerek yok, siz artık evlisiniz ve sevdiğinizle berabersiniz, gerisini boşverin.

Hep mutlu, neşeli olun! :) Düğün elzem bir öge değil bence de. Olmazsa olmaz değil. :)

Sagol canim. Biliyor musun yeni genç kizken hep hayal ederdim sevdiğim adamla evlenecem dugunum şöyle olcak diye lisede kizlarla konusurduk hep :) ilk gecemiz çok özel olacak vs diye hayaller kurardim. Şimdi ne düğün oldu nede ilk geceler hayal ettigim gibi oldu hayirlisi olsun.

Hayırlı olsun, çok mutlu olun.

Ben de mayısta evlendim. Ağustosta eşimin yanına taşındım. Düğün eylülde oldu hayat her zaman planladığımız gibi olmuyor, bazen planladığımızdan çok daha güzel oluyor...

Cnm bak düğün önemli hayallerinden vazgeçme
1 haftada düğün planladi kuzenim istersen yaparsın

Sonra yapılan düğün aynı tadı vermez !

Cnm bak düğün önemli hayallerinden vazgeçme
1 haftada düğün planladi kuzenim istersen yaparsın

Sonra yapılan düğün aynı tadı vermez !

tebrikler gelinlik giy fotu cektir al sana dugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…