• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiniz eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
Eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz yoksa size eşinizde dahil yabancı muamelesimi yapıyor ?
her şey saklanıyor gizleniyor hiç bir şey anlatılmıyor gelin hizmeteder bitti kafasındalarmı ?

benim onlarla pek muhabbetim yok yani telefonla falan konuşmuyoruz yüz yüzeykende hoş beş o kadar zaten uzaktayız, eşim ailesiyle ne konuşursa konuşsun umrumda olmaz bana saçma sapan trip ya da tavır yapmadığı sürece,hizmet eder olayına gelirsek onlar öyle düşünse ne olur ben o kafada olmadıktan sonra

değer görürüm yani bunu hissettiriyorlar, hatta bazen alışkın olduğumdan da fazlası oluyor bunalıyorum çok pimpirikliler çünkü birde ailesinden bize emanet diye düşünüyorlar sanırım ,

hizmet olayıda hiç yaptırmaz çalıştığım için akşamları bazen gidebiliyoruz zaten yemek hazır olur çayı koyar oda bile çayı odaya getirir

değer görmüyorum.kendileri görümce-kaynana-eşim olacak adam aralarında devamlı dolaplar çevirip bana da hiçbişey anlatmıyolar.resmen çete gibi iş yapıyolar arkamdan.ben de hiçbirini arayıp sormuyorum mümkün olduğunca gitmiyorum da.hayat boyu hiçbirini de bidaha görmesem çok da mutlu olucam şahsen.

Haftaya düğünüm var şimdilik değer gördüğümü hissettiriyorlar ilerde nolur bilemem inşallah hep böyle gider.

biz uzaktayız zaten öyle çok samimi olacak ortam yok.
gittiğimizde ya da geldiklerinde gayet cana yakın oluyorlar,kendi kızı gibi davranır hiç çekinmez yanımda.
kayınvalidem bana pek iş yaptırmaz yemeği falan kendi hazırlar,çayı kendi koyar.
bende servis ederim.
ama gelin hizmet edecek otoritesi yok,olsa zaten bende ona göre davranırım.
sadece bi takıntısı var ki,
bulaşık makinesi olduğu halde elde yıkama hastası kendisi :27:
bize geldiğinde ben makinaya diziyorum bi bakıyorum çıkarmış kendi yıkıyor.
kaç kere eşim kızdı be dedim canına yazık diye.
ama en sonunda pes ettim,can senin anne,istiyorsan yıka,yorulacak olan sensin: )
onlara gittiğimizde benden de aynısını bekliyormuydu bilmiyorum ama ben asla evde makine varken elimi sürmem,boşa mı var o alet.
onlardaykende makineye diziyorum :1:
sonra bi bakmışım makine boş :27: 2 3 parça için makine açmayacağına,makina da hemen dolmayacağına göre gene kendi elinde yıkamış :51:
bir de evime geldiğinde mutfağımı baştan aşağı değiştirme huyu var.bu böyle daha kolay olur vs. diye.
ama onunda çözümü var,o gider gitmez hemen eski haline çeviyorum mutfağımı: )

valla o kadar değer görüyorumki anlatamam:))) kv eşimin öz annesi olduğundan bile şüphelenir oldum 13 yıldır.sokağın başında oturur ne gelir ne gider.oğlu hastalanır 1 telefon açmaz ,çocuğumun doğum günü olur yada hastalanır aramaz sormaz ayda yılda toplu bir ortamda bir araya gelirim orda dersin lady diana benim torunum benim oğlum bütün havasını atar, sonrasında geldiğime pişman olurum.şeytan görsün yüzünü,benim komşularımda gördüğüm değerin 10 da 1 yok.Onun bütün dünyası tv kumandası bir yastık bir battaniye.değer görürsen değer veririsin

değer görmüyorum.kendileri görümce-kaynana-eşim olacak adam aralarında devamlı dolaplar çevirip bana da hiçbişey anlatmıyolar.resmen çete gibi iş yapıyolar arkamdan.ben de hiçbirini arayıp sormuyorum mümkün olduğunca gitmiyorum da.hayat boyu hiçbirini de bidaha görmesem çok da mutlu olucam şahsen.

görümce kaynana neyse de eşinde öyle olması kötü.
eşinize tavrınız ne oluyor peki?
sonuçta eşinizde o çetedeyse mesafe koymak zor olur..

çok şükür fazlasıyla değer görüyorum,
uzak şehirlerdeyiz genelde telefonla görüşüyoruz
ama bir araya gelince gezip eğleniyoruz
sabahlara kadar sohbet ediyoruz,
kaynanam elimi hiçbir işe sürdürmez kendisi yapar.
doğumgünümde,yılbaşında,bayramlarda hediyemi gönderir
canım birşey istese hemen kargoyla gönderir
tabi bende onları kendi anamdan babamdan ayrı tutmam aynı şekilde davranırım.

Son düzenleme:
Back
X