• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiniz eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz

ben mesafeliyim ne yaptıysam kadın bildiğini okudu, epey maddi manevi çok zararı dokundu sevmiyorum kendisini , kaynanası olmayanları çok kıskanıyorum, olmasauydı ,herşeyim farklı olurdu, kaynana yüzündende eşten boşanılmaz, annemin ve ablamın, dediğine göre ben çok sabırlıymışın, oysaki ben kendimi sabırsız sinirli biri olarak bilirdim ,kaynanaya hakkımı helal etmiyorum, hastalandıda ,rahata erdik allah gördü ve bana acıdı sanırım,şimdi canıyla uğraşıyor,eskiden sürekli benle ve kızımla uğraşıyordu

değer görmüyorum, değerde vermiyorum.
Karşılıklı olarak umursamama politikası uyguluyoruz sanırım :)

eşimin ailesi bana uzaktalar ve pek bi paylaşımımız olmuyor. sadece tlf da görüşüryoruz.
evleneli 8 ay oldu ama buraya gelmediler ve düğün hazırlıklarında da ev yerleştirirken ilgilenmediler. gelir kaynanam bişeye yardım etmedi annemle ben yaptım . bahnesi de evde başka çocukları olması gelebilirdi yine de bi yere bırakabilirdi onları. ara sıra tlf la konuşuyoruz işte başka bir paylaşım yok. bayramdan bayrama gidiyoruz.

eşimin ailesi bana uzaktalar ve pek bi paylaşımımız olmuyor. sadece tlf da görüşüryoruz.
evleneli 8 ay oldu ama buraya gelmediler ve düğün hazırlıklarında da ev yerleştirirken ilgilenmediler. gelir kaynanam bişeye yardım etmedi annemle ben yaptım . bahnesi de evde başka çocukları olması gelebilirdi yine de bi yere bırakabilirdi onları. ara sıra tlf la konuşuyoruz işte başka bir paylaşım yok. bayramdan bayrama gidiyoruz.

ne güzel işte hiçbirşeye karışmamış daha ne istiyosun. benim ki hiç rahat bırakmamıştı hep peşimizdeydi dedektif gibi.ayrıca en iyi kayınvalide uzakta olan kayınvalidedir.çok kısmetlisin.yat kalk şükret...

es acisindan sansliyim ki hicbirseyime karistirmaz annesini.esimin ailesini 2yil boyunca ozel gunlerde aradim sordum ama 1kere bile karsilik gormedim ki hicbir neden yok.bende kesis o kesis simdi dunya yikilsa umrumda degil,NE KADAR EKMEK O KADAR KOFTE! ben karsimdakinin davranislarinin yansimasiyim o bana nasil davranirsa o sekilde karsiligini alir.prensibim bu...

Allah hepsinden razı olsun. Kayınvalidem yok ama kayınpederim, görümcelerim, kayınlarım, enişteler, eltim hiçbiri tarafından kırıcı bi davranışla karşılaşmadım. Eşim küçük yaşta annesiz kaldığı için neredeyse görümcelerimin elinde büyümüş. Eşime onlar anne olmuş bu yüzden birbirlerine inanılmaz düşkünler. Sık sık görüşürler eşim iş dönüşü birinden birine uğramadan eve gelmez. Sık sık yemeğe gideriz çaya gideriz onlar gelirler. Ama birbirimizi kırdığımız hiç bir an olmadı...

Allah hepsinden razı olsun. Kayınvalidem yok ama kayınpederim, görümcelerim, kayınlarım, enişteler, eltim hiçbiri tarafından kırıcı bi davranışla karşılaşmadım. Eşim küçük yaşta annesiz kaldığı için neredeyse görümcelerimin elinde büyümüş. Eşime onlar anne olmuş bu yüzden birbirlerine inanılmaz düşkünler. Sık sık görüşürler eşim iş dönüşü birinden birine uğramadan eve gelmez. Sık sık yemeğe gideriz çaya gideriz onlar gelirler. Ama birbirimizi kırdığımız hiç bir an olmadı...

maşallah. allah muhabbetinizi artırsın

Allah'a çok şükür ,ben de değer gördüğümü düşünüyorum.Kusur herkeste var,ufak tefek şeyleri görmezden gelmeyi bilmek ve bardağın dolu tarafını görmek lazım.
Benim kayınvalidem çok neşeli bir insandır,insan ilişkileri çok iyidir.Beni de hoş tutmayı bilir. Ben de öyle 'şunu aldı,bunu sattı,onu unuttu,şöyle dedi,böyle baktı'vb. şeyleri çok büyütmem.Hepimiz insanız sonuçta:)Benim de kusurlarım oluyor zaman zaman .Amma velakin iki tarafta iyi niyetli ve hoşgörülü olunca sorun olmuyor.(Bir de eşinin herdaim destek olması çok önemli bir etken tabii.Benim eşim sağolsun hep ardımda olduğunu hissettirir bana.Ailesi ve benim aramdaki dengeyi iyi kurar.) Kayınvalidem de ben de eğitimli insanlarız hatta meslektaşız:)Bunun da önemli olduğunu düşünüyorum.Birbirimizi anlayabiliyoruz.
Allah herkesin ailesine huzur ,mutluluk versin;kimsenin ağzının tadını bozmasın...

Iyi bi konu acmissiniz.ben deger verdigime saygi gosterme ragmen saygi gormedigimi dusuniyor.mesela ben esimin ailesinden her kesi dogum gunlerinde kutlarim AMA kimse onlardan biri beni kutlamaz ,ben onlara guler yuzlu davranirim onlar bana hayir.benden bazi aile meseleleri bile saklanir.4 yil oldu evleneli bi kere ble ne kp ne de kv nin dilinden kizim kelimesini duymadim.bi kere bile ailemi bi yemege falan davet etmediler bi guler yuz gostermediler gelirken kovmadiklari kaldi bir.esim de ailesinden yana.

sözde beni kızları gibi görüyorlar ama hiçte öyle görünmüyor
çok soğuklar,sevgileri varsa bile yansıtmıyorlar...
hele babası oğluna bile sürekli laf sokmaya çalışır:36:
eşim bir şey saklamaz anlatır nişanlı iken bazen söylemediği şeyler oluyordu evlenince düzeltti bu huyunu:34:

benim üzerimden o kadar baskı yaptıki babası kılık kıyafet makyaj oje boşanma aşamasına geldik
o da aynı kafadan gerçi ama en azından beni seviyorsa abuksabuk saçma sapan böyle şeyler insanın önüne gelmemeli çok tuhaf çok enterasan bir dik duramadı biliyormusunuz bu karım ya karım benim diyemedi çok üzülüyorum çok acıttı ama kendimide kaybetmedim vicdanım rahat

Acik ve net olarak söylüyorum Hayir deger görmüyorum ....

Nisanliyiz kv dogum günü bayram seyran olur ararim kutlarim evine gider gelirdim ama baktimki dogum günüm olur aramaz asla bir hediyesini görmedim o öyle yapinca bende aynisini yapmaya karar verdim.

Ancak benim gelinim iyidir akillidir der o kadar.

Kayinlarimda öyle dogum günümde msj yazarlar :1: o kadar deger veriyorlar:34: eltim de aileden sogudugu icin benide aramaz ne alakaysa artik

Nisanlim hep kv eltime iyi davrandigi hep onu sevip saydigi ve ondan deger görmedigi icin boyle davrandigin soyler ama pek inanmiyorum..

Ne kadar üzücü bir durum nerdeyse 30 kisiden 10 u deger gördügünü yazmis :17:

Son düzenleme:
2 kızım var biri 4 diğeri 15günlük,bırakın onlara sevgi göstermeyi evimize bile gelmediler 5 yıldır,biz gittiğimizde de kovmaktan beter ettiler. artık ben de saymıyorum.babannesinden torunlara bişeyler ördüğü yönünde duyumlar alıyorum ama o hediyeler neden se hiç gelmiyor:) heşey lafta.ben çalışan anneyim.kayınımın eşi çalışmıyor,tüm zorluğa göğüs geren ben ama,değerli olan diğer gelin.ne diyeyim ben de artık politik olucam,hele bir yüzyüze gelelim korksunlar benden!

Back
X