- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
kayınvalidemi geçtim benim kayınpedirimde kayınvalide gibi bu kadar olur yani
Benim kp sorunlu zaten.
Kvlik yapmaya yemin etmiş gibi:26:
Ve kp in sorunlusu inanın daha beter.
Bir yere kadar cevap verebiliyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalidemi geçtim benim kayınpedirimde kayınvalide gibi bu kadar olur yani
eşimin ailesi bana uzaktalar ve pek bi paylaşımımız olmuyor. sadece tlf da görüşüryoruz.
evleneli 8 ay oldu ama buraya gelmediler ve düğün hazırlıklarında da ev yerleştirirken ilgilenmediler. gelir kaynanam bişeye yardım etmedi annemle ben yaptım . bahnesi de evde başka çocukları olması gelebilirdi yine de bi yere bırakabilirdi onları. ara sıra tlf la konuşuyoruz işte başka bir paylaşım yok. bayramdan bayrama gidiyoruz.
Eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz yoksa size eşinizde dahil yabancı muamelesimi yapıyor ?
her şey saklanıyor gizleniyor hiç bir şey anlatılmıyor gelin hizmeteder bitti kafasındalarmı ?
Allah hepsinden razı olsun. Kayınvalidem yok ama kayınpederim, görümcelerim, kayınlarım, enişteler, eltim hiçbiri tarafından kırıcı bi davranışla karşılaşmadım. Eşim küçük yaşta annesiz kaldığı için neredeyse görümcelerimin elinde büyümüş. Eşime onlar anne olmuş bu yüzden birbirlerine inanılmaz düşkünler. Sık sık görüşürler eşim iş dönüşü birinden birine uğramadan eve gelmez. Sık sık yemeğe gideriz çaya gideriz onlar gelirler. Ama birbirimizi kırdığımız hiç bir an olmadı...
Eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz yoksa size eşinizde dahil yabancı muamelesimi yapıyor ?
her şey saklanıyor gizleniyor hiç bir şey anlatılmıyor gelin hizmeteder bitti kafasındalarmı ?