- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
arkadaşlar kusura bakmayın tam detayları yazamadım sevdıgım adamın annesi ve babası rahmetlı kardeslerıde istiyor sorun yok ama yakın cevresı rahat vermıyor benden once gorustugu kız sureklı tehdıt edıyor eger onunla evlenırsen kendımı oldururum dıyor cok sevdıgı babası gıbı gordugu adam evlenmesını mutlu olmasını ıstemıyor cunku evlenırse sevdıgmın adamı kullanamayacak yurtdısı toplantılarına oraya buraya gönderemeyecek gorustugum kısı hem zengın hemde yakışıklı daha onceden mankenlık yapmış biri peşinde dolanan cok rahat vermiyolar ...
Aynı Ahu Tuğba - Cüneyt Arkın filmi yav.
Konunuzu kafamda hiç bir yere oturtamadım. 35 yaşında bir adamın evlenmesine kim engel olabilir. Eksik birşeyler var. Yaşınız da küçük değil ki garipliği farketmeyesiniz.
arkadaslar lütfen sevdıgım adam hakkında yanlış dusunmenızı yada kotu yorum yapmanızı istemiyorumm ben onu cok sevıyorum kısacık bısye anlatayım istihare namazını falan bilirsiniz bir işin hayır mı şer mi oldugunu ögrenmek amaçlı ruyaya yatılır.annemde bende yattık.sevdıgım adamın babası şehit annesıde namaz kılarken vefat etmış ..annem namazlarından sonra ikisinede dua edip yatıyor.ve ruyasında evımıze bı kadın gelmış nur yuzlu beyaz yemenılı kadın anneeme kızınıza bakmaya geldım dıyor annemde hsogeldınız deyıp kaonusuyolar falan ben bu ruyayı sevdgım adama anlatmadan( sevdıgmı adamın kalp gozu acık yasadıgımız olaylardan bu kanıya vardım ) o bana anlatıyor namaz kılarken annesı onun yanına gelmış alnından öpmüş ALLAH tamamına erdırsın oğlum demiş ve elinde beyaz yemenı getırmış bunu gelın kızımın basına bagla dıye babanla zıyaretıme gelın ha bıde kayınvalıdengıl cok ıyı ınsanlar bıze dua edıyolar ben bugun onların evıne zıyarete gıttım demış bız şok olduk inanamadık ama RABBİM nerelere kadir ...
Kim neden mutlu olmanızı istemiyor. Somut olarak şu şahıslar ve şu sebepler diyebiliyor musunuz. Çok havada geldi bana anlatılanlar...mutlu olmamızı istemeyen insanlar engel oluyolar...
ooo zipzipKim ne diye küfür edebilir ki sana bu nasil is??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?