evleneceğim adamı buldum derken !!!

bence arkadaşın da seni sevmiyor yoksa bu kadar olur olmaz şeyi anlatmaz gelip.. hem bu kadar şeyden nasıl haberi oluyor. Oluyorsa karşı tarafı neden susturmuyor

dun gece bırısı sevdıgm adamı arayıp yegenıne araba carptı yogun bakımda yatıyor dıyor telefnu kapatıyor ve bu delıye donuyor arkasdlrı sakınlestırıyo falan oturup konusuyolar onlara bahsetmış ayrılcam dıye benı cekmesın dıye basımdan belalar eksık olmuyo flan dıye ((((

Aynı Ahu Tuğba - Cüneyt Arkın filmi yav.

Bence şaka bu ne ya gerçekten film gibi olduğunu mu düşünüyosunuz?

İlla film olcaksa 3.sınıf bir pembe dizi melodraması gibi söyliyeyim.

Şoktayımmm

Ayy bu ne entrika Türk dizileri gibi aynen istenmeyen kız ve zengin oğlan ne diyim Allah yardımcın olsun kuzum...

Anne baba yok, kardeşler istiyor. Eee başkalarına afedersiniz ama b*k yemek düşer. O da silip atacağına onlarla muhatap oluyor hala. Değiştirsin numarasını, kim ne yapıyorsa yapsın. Adam resmen ortada top olmuş, oraya buraya fırlatıyorlar. Yok kendini öldürürmüş bilmem neymiş. Öfff yani.

Yaşlar küçük değil ama tavırlar ergen, ruhlar oldukça arabesk.
Rüyalarda beyaz yemenili nur yüzlü teyzeler, namaz kılarken Allah tamamına erdirsin deyip alnından öpmeler..Pfff. Daralmıyor musunuz aşklarınızı böyle yaşamaktan yahu.

Bir de yaşadıklarımız film gibi denilmiş. Millet neler yaşıyor, ne badireler atlatıyor bir bilseniz çıkardınız şu severek ayrılan aşıklar arabeskinden.

O size evlenecegi kadin olarak bakmiyor demek ki, yoksa kimse birakin laf etmeyi laf etmeye cesaretleri olmazdi... Ailesi istiyormus digerlerine ne demek düserki? Daha sizi koruyamayan bi kisiyle ne geleceginden bahsediyorsunuz? Zaten oda sizi geleceginde glrmedigi icin olaylarlara göz yumuyor, sizde görmek istemidiginiz icin onun bu tavrina göz yumuyorsunuz... Kör kör devam edin bakalim, ne zaman kenarda birakilcaksiniz...

Kizdan ayrilmamismi?
Kiz niye tehtit ediyo ? Bu nasil bir sacmalik.

Cevresine ne kadar yuz vermiski iliskisine bile karisiyorlar..

Bana cok sacma geldi bilmiyorum.

Anne-baba rahmetli, kardeşler okeyliyor.
Yakın çevre yani 'elalem' dediğimiz güruh yorumlarını kendilerine saklasın.
Sevgilinizin de ayılıp bayılıp sinir krizleri geçirmesine lüzum yok, o insanlarla görüşmeyi kessin yeter.
Eski sevgiliye gelince, öldürürse öldürsün, canı o kadar kıymetsizse ve hayatta birşeylere faydalı olma amacı yoksa kendisi bilir.
Prim vermeye değmez.

Söylemeden duramayacağım o namaz kılıp istihareye yatınca renk görürsün yüzünü gözünü öpüp yok kız görmelere gelen nineleri değil.Ayrıca ilk defa bir konu bu kadar sahte geldi bana kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…