Borcu harci yok. Ama para para para baska bir bildigi yok annemi cok seviyorum canim benim ama hic anlayisli degil..esyamizi hep es adayimla kendimiz aldik kimseden bir lira istemedik yuk olmayalim diye ama bitmiyor istekleriE borç falan yoksa direk kes, benim ihtiyacım var de. Olmaz tabi ki öyle.
Emekliymiş bir de ne parası istiyor ya böyle sömüren ebeveynlerden nefret ediyorum. Hayır biz çocukken size baktık şimdi sıra sizde diye düşünüyorlarsa diyeceğim şudur: Madem öyle yapmasaydınız çocuk ama yaşlılığınızı düşünüp düşüncesizce yapıyorsunuz o çocukları benciller...ama 2 3 aydir annem evlensen bile benim parami kesmeyeceksin diyor..
Evde bekar ablan var, yardım ediyor ve hala sizden de mi para istiyor. Tek başına bir kadın nasıl geçinemiyor yahu. Arada tabi elinizde olur yardım edersiniz de her ay 1000 tl gönderemezsiniz tabi. Ayrıca sizi buna zorlamaya hakkı yok. Güzelce söyleyin , anlamıyorsa da kendi bilir, sizde imkanınız yoksa yardım edemezsiniz tabiki. İlerde çocuk vs olunca çalışamadığınız dönemler olacak, eşiniz mi para gönderecek bu sefer. Anneniz kendini hazırlasın bu durumlara. Malesef ben böyle aileler biliyorum, sırf para kesilmesin diye çocuklarını evlendirmeyen. Bencillik bu, başka bişey değilEvlenmek uzereyim. Iyi bir maasim var ama araba aldim borcumda var..ayrica daha once maddi yetersizlikten gitmek istedigim kurslar var..annem emekli evini de ozelde çalışırken ablamla aldik oturttuk. Bekarken ayda bin lira eve destek oluyordum. Olmasi lazimdi. Ama simdi bu parayi kesecegim cunku evleniyorum ama 2 3 aydir annem evlensen bile benim parami kesmeyeceksin diyor.. birsey de diyemiyorum desem kusuyor. Babam hayatta degil.Elbette zaman zaman harcligini yollarim ancak evlat sajibi olmak istiyorum biliyorsunuz calisan kadin kres bakici kolay isler degil.. bana dugunde takacagi bilezige elbisesine kadar aldim. Gucum bu kadar ancak bu para mevzularindan bunaldim..evlenme hevesim bitti. 1 kardesim evli evde bekar ablam da var oda calisiyor eve yardim ediyor..ne yapayim siz soyleyin..
Yoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..Ne münasebet canım tamam başımızın üstünde yerleri var ama bütçe belli olunca herkes kendi evine yeter. Babanın emeklisi yokmuydu yada dul maaşı da alabilir
Siz kötü alistirmissiniz anneniz rahatlığa ve keyfe düşkün bir insan anlaşılan ayrıca bencil. Senin yerinde olsam umursamam o keyif sürecek diye ben daralmam. Zaten borcu harcı yok neyine yetmicekYoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..
Yetmez mi diyorYoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?