Evlenecegim ailem para istiyor.

hic vicdan yapma. sen de gencsin gezmek tozmak istersin esinle. iyi bir ev isyersin.yapacagini yapmissin. annenin geliri fazla fazla yeter kendisine. ablandan alsin daha lazimsa. birlikte yasiyorlar sonuçta

Yeni ev istiyor. 10 yıldır kopek gibi ozelde calistim elim bimdeki gofrete bile uzanamazdi.. aldigim para eve simdi maasim iyi yine yemek nasip olmuyor zaten cok çalışıyorum.

Ah ederse diye korkuyorum bu zamana kadar off dedirtmedim. Simdi düşünüyorum da her isteklerini yaptım niyr off desinler bana..

Bu konuda annene birşey söyleme şu an için sessiz kal kendisi birşey derse geçiştir. Evlendigin zaman da borcumuz çok yetistiremiyoruz herşeyi borca aldık falan deyip vermeyebilirsin ya da durumun elverdiği kadar verirsin sana kalmış. Aynı evde olmayacağınız için bu kadar kasmaz seni o zaman.

Faturalarına destek olabilirdin diyeceğim ama evde zaten çalışan birisi var. Durumun iyiyse tabiki harçlık verirsin ama bu şekilde dayatması çok çirkin

Hahh kocamın erkek versiyonu
Sonra çok pişman olursun, evi var maaşı var , daha çok kızım siz keyfinize bakın diyecekleri yerde , ben anlamıyorum bu insanları....

Çocugu garanti olarak dogurangillerden bir anne ile karşı karşıyayız.

Valla onu kırmadan bu durumdan kurtulamazsınız. Alıştırarak değil, bıçak gibi keseceksiniz yardımda bulunmayı. Giderken evine erzak alın, ara sıra kıyafet hediye edin. Tatile çıkin ara sıra. Nakit para vermek yerine bu şekilde hediyeler verin.

Doğrudan para vermenin bu tür sonuçları olabiliyor. Ben herşeyi kendim yatırırım ihtiyaç olmadığı sürece kimsenin eline para saymam..

Siz de duygu sömürüsü yapın. Buraya yazdıklarınızı ona da söyleyin. Bunca yıl çalıştım. Yemedim, içmedim sana verdim. Zorlanacağımı bile bile hala istemen beni düşünmediğini, hep kendini düşündüğünü gösterir. Ben ilk yıllarda borç ödeyeceğim kendime de ev alacağım. Sonraki yıllarda belli bir miktar ayırmaya çalışırım diyin. Ayrıca size offf deme lüksü yok bence elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız.

Anneniz çok haksız. Sizi düşünmesi gerekir. Hadi hiç maaşı olmaz anlarım. Annenizin durumu gayet iyi. Ayağını yorganına göre uzatsın bu yaştan sonra. Maaşınız iyi ama sizin de giderleriniz olacak. Maximum 500 gönderin çok çıkmaza girerse durum.

Evlenmek kolay mı, bir sürü masrafım olacak şuan, ileride de ev almamız lazım, evlenirken yaptığımız borçlar olacağı için ve inşallah evladım olacağı için şuan kesmek durumundayım yine elimde fazla olursa verebileceğim deyin.
Evde zaten ablanız da var, 1500 maaş giriyor, ev kendisinin(evi de beğenmiyormuş..), hadi ablanız da evlendi, ikiniz de arada bir en fazla 500 falan verseniz çok iyi yeter yani o durumda bile.
Yani zaten her şeyi kendiniz yapacak ondan bir şey istemeyeceksiniz bir de ekstra o sizden istiyor evi, maaşı varken...

1500 maasla millet,hem kira ödeyip hem çocuk büyütüyor. Annenin kira derdi yok yeter artar bile. Masallah ne hayırlı evlatsınız annenize ev almışssınız daha ne istiyor. He anne he de evlenene kadar evlendikten sonra ev borcumuz var dersin yine yaparsın ufak tefek destek.

Su zamane insanlarinin sukursuzlugu nankorlugu beni deli ediyor cidden..
Annen bulmusta bunuyor iste anne atsan atilmiyor ..
Ya neyine yetmiyor bir bucuk tl evide var Allahdan belasini mi istiyor.gercekten benim basimi sokacak iki goz odali evim olsa dunyalar benim olur..
Yazik ya insanlar paraya tapiyor..
Iki ayakkabi aliyorsa bir alsin bi zahmet..
Hem bak sizinde eviniz yok size yazik degil mi??
Cok bencil..
Ne yazikki benim annemde bencil ama bisey yapamiyorum..

kira vermiyor emeklisi var, daha nolsun. 250 sen ver 250 kardeşin versin yeter. yıpratma kendini, anneni dinleme düğününe hayatına odaklan.

Yeni ev istiyor. 10 yıldır kopek gibi ozelde calistim elim bimdeki gofrete bile uzanamazdi.. aldigim para eve simdi maasim iyi yine yemek nasip olmuyor zaten cok çalışıyorum.
Verme canim vermek zorunda misin..
Sen cilesini cek..
Annnen kaymagini yesin ..
Yok oyle yagma azicik acik gozlu ol..
Senin gibi hayirli evladim olsa keske..
Sirtim yere gelmez..

Ah ederse diye korkuyorum bu zamana kadar off dedirtmedim. Simdi düşünüyorum da her isteklerini yaptım niyr off desinler bana..
Boyle bir kadinin ah demesi neye yarar haksiz cunku..
Sokaga atmamissin ac degil acikta degil..
Yaptigi nankorluk ah etse kac yazar..
Buna benzer yine k.k da konu okudum ..
Boyel annelere yaziklar olsun..

Evet var. 1500 lira evi de var. Ablam da veriyor. Ben butun yaz çalışıyorum essek gibi sicakta. Sokakta. Para harcayacak zaman bulamiyorum. Yoruldum yemin ederim. Sesim çıkmıyor diye boyle oluyor

Ya sen niye sana takacağı altına kadar alıyorsun. Şuna da sinir oluyorum evlat sahibi insan. Evleneceginiz belli. Senin annenin bunlar için kenara para ayırmasi lazımdı.

Çok haklısın. Ama üzmeden kırmadan konuş. Biz yemeyip içmeyip ev peşinatı biriktireceğiz anne diye söylersin nazikçe. Yine de dara düşersen fatura falan öderim destek olurum dersin. Anneler haksız da olsa bedduaları ,ahları tutuyor malesef.
Seni büyütmüş olabilir, bu zaten bir annenin görevidir. Ev beğenmeyip yeni ev almak için senden aylık beklenti içine girmesi şımarıklık gibi oluyor sanki.

Haksız edilen ahın bir anlamı yoktur
Annenize karşı vazifelerinizi yapmışsınız
Elbet ihtiyaç olunca yine koşacaksınız
Şu anda yaptığı kapris sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…