Su zamane insanlarinin sukursuzlugu nankorlugu beni deli ediyor cidden..Evini beğenmiyor katta istiyorum diyor. Parami kesme diyor aldigim para 4300 lira tamam iyi ama 1200 lira arabanın kredisi yemeğim faturalarim arabanin gazi tuzu 1000 lira bende evi olmayan adamla evlenec3gim koseye koyayim ki kredi cekelim ev alalim. Zaten memurum sark sark dolasacagim kolay mi? Yoruldum hergun evde para mevzusu
Verme canim vermek zorunda misin..Yeni ev istiyor. 10 yıldır kopek gibi ozelde calistim elim bimdeki gofrete bile uzanamazdi.. aldigim para eve simdi maasim iyi yine yemek nasip olmuyor zaten cok çalışıyorum.
Boyle bir kadinin ah demesi neye yarar haksiz cunku..Ah ederse diye korkuyorum bu zamana kadar off dedirtmedim. Simdi düşünüyorum da her isteklerini yaptım niyr off desinler bana..
Evet var. 1500 lira evi de var. Ablam da veriyor. Ben butun yaz çalışıyorum essek gibi sicakta. Sokakta. Para harcayacak zaman bulamiyorum. Yoruldum yemin ederim. Sesim çıkmıyor diye boyle oluyor
Ah ederse diye korkuyorum bu zamana kadar off dedirtmedim. Simdi düşünüyorum da her isteklerini yaptım niyr off desinler bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?