- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Bu hassasiyette olmanız takdire şayan gerçektenAh ederse diye korkuyorum bu zamana kadar off dedirtmedim. Simdi düşünüyorum da her isteklerini yaptım niyr off desinler bana..
Canimm sonucta evlensen seninde giderin olacak cocuk sahibi olmak istersen en azindan köşede biraz birikmisn olmasi gerekiyor hayirlisiyla evlen o zaman annenle detayli konisirsun simdilik bunu icin canini sıkmaya degmezEvlenmek uzereyim. Iyi bir maasim var ama araba aldim borcumda var..ayrica daha once maddi yetersizlikten gitmek istedigim kurslar var..annem emekli evini de ozelde çalışırken ablamla aldik oturttuk. Bekarken ayda bin lira eve destek oluyordum. Olmasi lazimdi. Ama simdi bu parayi kesecegim cunku evleniyorum ama 2 3 aydir annem evlensen bile benim parami kesmeyeceksin diyor.. birsey de diyemiyorum desem kusuyor. Babam hayatta degil.Elbette zaman zaman harcligini yollarim ancak evlat sajibi olmak istiyorum biliyorsunuz calisan kadin kres bakici kolay isler degil.. bana dugunde takacagi bilezige elbisesine kadar aldim. Gucum bu kadar ancak bu para mevzularindan bunaldim..evlenme hevesim bitti. 1 kardesim evli evde bekar ablam da var oda calisiyor eve yardim ediyor..ne yapayim siz soyleyin..
Yoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..
Yoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..
1500 bencede yetmez ama evde beker 1 kisi mi var 2 mi oda eve destek oluyomus ama genede zor kısın bile sadece dogalgaz 300 geliyodur eee bunun diger faturası var annen hic kenara para atmasın mı yaslılıgı icin sosyal bi kadın mı peki tatallere falan gidermiYoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..
Evini beğenmiyor katta istiyorum diyor. Parami kesme diyor aldigim para 4300 lira tamam iyi ama 1200 lira arabanın kredisi yemeğim faturalarim arabanin gazi tuzu 1000 lira bende evi olmayan adamla evlenec3gim koseye koyayim ki kredi cekelim ev alalim. Zaten memurum sark sark dolasacagim kolay mi? Yoruldum hergun evde para mevzusu
O da benle ayniEşiniz ne kadar kazanıyor bilmşyorum, eviniz kira mı olacak onu da bilmiyorum ama eşinizin de sizin kadar kazandığını ve borçla kimseden yardım almadan evlendiğinizi düşünürsek o para size anca yeter. Kimseye ihtiyacı yokken annneniz de olsa para göndermek zorunda değilsiniz.
O da benle ayni
Anneniz ne yapıyor bu kadar parayı harcıyor mu yoksa eski usul bi köşeyemi atayım diyorYoktu. Sadece annemin var 1500 lira avu de aldik borcunu bitirdik. Yetmez diyor..
ne ahi ya!? Sen Allah i adaletsiz mi saniyorsun??? Her ah tutar mi anne diye yani .. Çalışan sensin hak senin cok yuz verme kardeşim kıymette bildiremezsin ben sana söyleyeyim . İşiniz nedir bu aradaAh ederse diye korkuyorum bu zamana kadar off dedirtmedim. Simdi düşünüyorum da her isteklerini yaptım niyr off desinler bana..
2 bin lira bile değil maaşımız 650 kira öduyoruz aylık odemelerimiz de var .. 400 sigorta oduyorduk arada keyif yemeğine bile cikiyiruz dolabimda bise eksik değil. Uydurma konuşmuyorum bu bizim hayatımız annenize yuhO da benle ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?