niye sen erkek misin
eşim karşıma 20 yaşımdayken çıktı.
akrabalar vesile olmuştu tanışmamıza.
1 sene görüştük ve onu tanıdıkça ne kadar şanslı olduğumu anladım.
21 yaşında evlendim.
8,5 aylık evliyim şimdi.
Allah'a şükür bir kez bile keşke evlenmeseydim demedim,Rabbim dedirtmesinde....
nasıl anladım doğru insan olduğunu;
benden 8 yaş büyük olmasına rağmen,ben bilirim hastalığı yoktu.
özür dilemiyi biliyordu,
başına kakmadan,herşeyi unutarak affetmeyi de...
yaşımın getirdiği çok çocukluk yaptım fakat yüzüme bir kez dahi vurmadı.
aksine örttü hatalarımı.
ne nişanlıyken ne sevgiliyken sorunlarımız olduğunda başkasından duymadım,hep sırdı aramızda.
ilişkimize 3. kişileri hiç dahil etmedik(kayınvalide,annem vs).
bazen tökezlediğimizde oldu.
fakat herkes iyi gidiyor diye bildi.
sorunlarımızı bağırarak veya zaafımız olan konulardan dem vurarak körüklemek yerine konuştuk her zaman.
ve herşeyden önce gözlerinde sevgiyi gördüm...merhameti,şevkati,iyiliği.
doğru kişi olduğunu anlamam için bunlar bana fazlasıyla yetti.
Rabbim hiç bozmasın inşallah
Allah bozmasın canım, inşallah hepimize böyle bir evlilik nasip olur..
bu da ilginç gerçekten.istiharelere genelde şeytan karışır da doğru çıkmaz derler. ben de üniversitedeyken yıldızname baktırmıştım. aynen bire bir yaşıyorum. eşimin adından, mesleğine kadar, okulumun durumuna kadar herşey doğru. sadece 3 çocuğun olacak 1 i düşük 2 si kalacak dedi. henüz o tamamlanmadı. ben de istemiyorum 2. yi kısmet bakalım.
gaaayet güzel anlatıyorsun sen yaz biz okuruz :)ilk görüşte aşk değildi benim açımdan, vurulmadım yani, hatta dersane bitince nasılsa biter dedim ama ığıl ığıl sinsi sinsi aktı adam içime, o kadar sevgi doluydu ki ona vurulmamak ayıptı, aşk utanırdı, ciddi öküz olmam gerekiyodu yani sevmemek için
bu fasıldan sonra evlilik fikri kafamda yeserdi, bir kere beni dengeliyodu, ben ne kadar panik ve eserekli isem o sakin ve mantıklı idi, canını eline koy dön arkanı git, o kadar güvenilirdi, merhametliydi, erkek adam şunu yapmaz bunu yapmaz tribine girmez benimle salya sümük ağlardı, tüm planlarında ben vardım, biz olmaya çok hevesliydi ama biz'in içinde birbirimizi eritip yok etmiyoduk, o ve ben de vardık kişisel alanlarımız vardı, beni değiştirmeye çalışmadı hiç, elim kolum oldu ben yorulduğumda, daha uzun uzun yazarım da okunmaz o zaman uzun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?