Kızlar benimki dert değil ama çok merak ettim. Daha önce böyle bir konu açıldıysa çok özür dilerim.Ben evlilikten,evlenmekten çok korkuyorum. Ya doğru insan değilse ya daha iyisi çıkarsa diye daha bu yaşımda kuruntu yapıyorum. 20 yaşındayım bu arada.
Evlenmiş olan ablalarım,arkadaşlarım. Sizler nasıl anladınız eşinizin doğru insan olduğunu.Yorumlarınız çok önemli benim için
Açtıgım konuya baktım da 2 yıl önce açmışım ve bunları yazmışım
ve bu durumu hala ara ara yaşıyorum :/
Evlilik bencede beyaz eşya gıbı.....
Siz araştırsınız takıp edersınız beyaz eşyayı alırsınız.Markalıdır herkes olumlu şey soyler..Ama sız alırsınız ıkı uc sene ıcınde bozulur..Ya tamır edesınız bıraz daha gıder yada bıkarsınız atarsınz..
Diğer yandan markası sıradandır herkes cok olumlu şey soylemez..Ama sız alırsınız bır omur ıdare eder...Ne markalılara taş cıkartır...
Tabı bezay eşyadan bekledıgınız şeyde onemlı....5 kılo çamaşır makınesınden 8 kılo yıkamasını beklersenız bozulur tepkı verır..
Bıraz şans biraz kısmet bıraz kader.....
Evlendıgınız adamdan çok şey beklemessenız...Sızde azıcık fedekar olursanız...Evlılıkte dogru ınsan oluyor...
Herkes eşini rüyasında görmüş
Ben aynı sınıfta bile fark etmedim çocuğu
İstihareyi de duymuştum aslında
İsteme telaşında aklıma bile gelmedi
Yeni farkettim
Saf mıyım neyim
yalnız değilsin
gerçi benim saflığım camii olayıyla kanıtlandı zaten de,neyse
ben istihareyi başka birşey için yapmak istiyorum,çok merak ediyorum çok...
herşey kader ksmet aslında ya..evlilik de,çocuk da,herşey.
Tabı bezay eşyadan bekledıgınız şeyde onemlı....5 kılo çamaşır makınesınden 8 kılo yıkamasını beklersenız bozulur tepkı verır..
bu kısma bayıldım. peki kapasiteyi arttırmaz mıyız ya?? sonuçta adamlar mekanik bir şey değil hani mekanik mi olsa daha iyi olur ki diyorum da şöyle kafana göre günlük programını girersin işlesin dursun orada.. Yılmar Erdoğan diyor ki: bir kadın aşık olacağı erkeği kendisi yaratır. yani biraz da kadın isterse o kapasite X2 bile olur.
Ben duyduğum halde o ara aklıma gelmedi
Şimdi fark ettim
o kapasite artırmada sabır devreye gırıyor..Örneğin yemekten hıc anlamayan eşınızın yemek yapmasını ıstıyorsunuz..
O mutfaga gırecek diyelim ki yumurta kıracak ama mutfak telef oluyor kasık bır yerde tava bır yerde yag bır yerde..Siz asla cekıl kenera ben kırarım demıyeceksınız..
tum mutfak dagılsada gulumseyecek mutlu olacaksınız sabredeceksınız..
Ben edemem..o yuden kapasıte artışına gecemedık...
son 10 dk kızlar.. kalan herkese iyi hafta sonları diliyorum.
selam canım bende 20 yaşındayım . ben de evlilik çook istiyorum ama bazı krıterlerım var ben 20 yaşındaysam oda 26-27 falan yaşında olmalı çünkü bayan ne kadar küçük olursa ve güzel olursa o zaman nedense bana çok dogru gelıyor . ama herkesi kast etmıom tabıkı agırbaslı olmasıda onemlı :)))
selam canım bende 20 yaşındayım . ben de evlilik çook istiyorum ama bazı krıterlerım var ben 20 yaşındaysam oda 26-27 falan yaşında olmalı çünkü bayan ne kadar küçük olursa ve güzel olursa o zaman nedense bana çok dogru gelıyor . ama herkesi kast etmıom tabıkı agırbaslı olmasıda onemlı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?