- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi montesorri
-
İstıareyemı yattın normal ruyamı ben esım ıcın yatmıstım denız gormustum berak
Ay Allahım Razı olsun inşallah cumlemizinkini de sizinkini de inşallah daimi hayırlı mutluluklar versin inşallah size de isteyen herkese de bize de hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim mutlulugumuza mutluluk katsin inşallah amiiinn ❤❤ :-*
Aşık olunca, daha toleranslı oluyorsun hatalarına ama kavgaların daha can yakıcı oluyor.Aşık olduğun için çok üzülüyorsun.Yani farkı ne oluyor onu sormak istedim . Aşık olup evlenenle normal mantıklı bulup beğenen arasında fark ne
valla düşündüm ne yazayım diye
ama roman olur şimdi yazsam
özünü yazayım "yanında kendim olabildiğim tek insan" olduğunu fark ettiğimde hayatım boyunca yanımda olmasına karar verdim. onunlayken güçlü hissediyordum, davranışlarıma düşüncelerime ket vurmak zorunda değilim. tamamen güvende hissediyorum. mutlu, huzurlu ve aşığım. bu yüzden ömrüm boyunca beraber olmak istedim.
aşk biter diyenlere şaşırıyorum. ya da bana bitmeyen aşk yapmışlar :)
Ben de evliligimle ilgili bunu dusunurum, herkes siz hala asiksiniz der ama askin anlik birsey oldugunu da biliyorum. Sonra dusundum ya o ask degil de zaten hayatin normal bir akisiysa, ya her evlilikte olene kadar hissedilmesi gereken bir duyguysa. Yani normali bu ama kolayca kimse yakalayamadigi icin adina ask deniyorsa...
Kalıyorsun zeytinagacıhıh evet di mi ya? olamaz mı?
belki başkaları anlık yakalayabiliyor ama biz kaynağını bulmuşsak :)
çünkü benim için başka türlüsü olamaz gibi geliyor.
bu duyguları hissetmeden evlenmenin de evli kalmanın da mantığını anlayamam mesela
Kalıyorsun zeytinagacı
Ben mesela eşime aşık degilim ama seviyorum ve saygım var
Herşeyden önce birbirimizin hayatlarımızda olmasına alıştık ve bir evladımız var
Boşanmayı yeri geldigi zaman çok düşünmüş insanım
Bir de ben aşık olup ömür boyu onu devam ettirebilecek bir insan degildim mesela aşk acısından nefes alamayan insan formatında hiç olmadım bittiyse bitmiştir gözüyle bakabiliyordum bir iliskiye.
Eşim iyi bir insan beni ve kızımı seviyor tabi evliligimiz sürecince olumsuz çok şey yaşandı kimi içimde yer etti kimini çoktan unuttum bile.
O benim sanırım adama hala niyeyse aşığım :) evlendik artık ama hala kaybetme korkusu yaşıyorum. Aman ya salağım yeminlenBen evli kaldıkları müddet içerisinde eşine hala aşık olanlarla gerçekten sohbet etmeyi isterim,nasıl başardıkları hususunda.
Ben de niye yok o duygu hiç ?
Aşık degilim mesela belki bugün evlenme teklifi etse hayır bile diyebilecegim aklıma geliyor ama belki de evlenirdim diyorum ikilemlerim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?