- 21 Nisan 2016
- 4
- 3
- 6
- Konu Sahibi montesorri
-
valla düşündüm ne yazayım diye
ama roman olur şimdi yazsam
özünü yazayım "yanında kendim olabildiğim tek insan" olduğunu fark ettiğimde hayatım boyunca yanımda olmasına karar verdim. onunlayken güçlü hissediyordum, davranışlarıma düşüncelerime ket vurmak zorunda değilim. tamamen güvende hissediyorum. mutlu, huzurlu ve aşığım. bu yüzden ömrüm boyunca beraber olmak istedim.
aşk biter diyenlere şaşırıyorum. ya da bana bitmeyen aşk yapmışlar :)
Tesadufe bak benim de esimle aramda bayagi farkliliklar var ama ben kendimi icimden gömuyorum :)Gomerim tabi. Hala derim bu herif bana fazla. Arada diyorum tipe bak neyimi begendin falan. Sen zeki birisin akillisin bik bik (acikogretim lisesi mezunu, ortalama bir iste calisan biriyim, hayatta oyle enteresan bir basarim yok, evet kesin cok zekiyimdir). Print screen tusunun ne ise yaradigini bilmem onu cok etkilemismis. Ha bir de ilk tanistigimizda linkin park dinliyordum, efendim o da severmis ruh ikiziymisiz.
Ama sebep o degil yani. Sanirim ben birinden saglam bi dua aldim Allah tarafindan adamin gozlere perde indiAnnemin buyuk babaannesine takvim yapraklarinin arkasini okuyuveriyordum kadincagiz seviniyordu, sanirim ondan
Tesadufe bak benim de esimle aramda bayagi farkliliklar var ama ben kendimi icimden gömuyorum :)
Tarkan'in karisini gordun mu? Bak biraz daha zorlasak Tarkan'la bile evlenebilirmisizBelki de gomme sonrasi beni ne kadar begendigiyle ilgili seyler duymak hosuma gidiyordur
Tarkan'in karisini gordun mu? Bak biraz daha zorlasak Tarkan'la bile evlenebilirmisiz
asla evlenmek istemiyosa daha sonra fikrini değiştiren şey ne olmuş?Bisey hissetmedim. Esimle ikimizde evlilik dusunmuyorduk. Hatta esim belirtmisti asla evlilik istemedigini. Sevgili olarak takiliyorduk benimde bir sikayetim yoktu. Iyi anlasiyor ve egleniyorduk bolca. Biz ciddiyiz, ciddi adim atcaz modunda degildik. Birgun yuzukle cikageldi ve teklifini yapti. Sasirdim ve kabul ettim. Cok hizli bir sekilde evlendik. 2. Senemize girecegiz.
peki hiçbişey hissedemediniz mi eşinizle evleninceye kadar?Görücü usulü tanistirildik fiyasko geçti ikinci görüşmede mantık ağır bastı eh işte yuvarlanıp gidiyoruz, severek evlenenlere gıpta etmiyorum,
birbirinin kıymetini bilen evlilere gıpta ediyorum.... Allah kimsenin ağız tadını bozmasın....
Kiz Almanciymis hemi de. Ellerin armut mu topluyodu? Cikaydin karsisina. Almanya'da ne yapiyon anlamadim ki.Ben Tarkanın karısından iyiyim yeminle beni alsaydın gözü çıkasıca Tarkan
Hahaha ayy hiç güleceğim yoktu. Allah iyiliğinizi versinBen Tarkanın karısından iyiyim yeminle beni alsaydın gözü çıkasıca Tarkan
Tarkan'in karisini gordun mu? Bak biraz daha zorlasak Tarkan'la bile evlenebilirmisiz
Ben Tarkanın karısından iyiyim yeminle beni alsaydın gözü çıkasıca Tarkan
Kiz Almanciymis hemi de. Ellerin armut mu topluyodu? Cikaydin karsisina. Almanya'da ne yapiyon anlamadim ki.
Tarkan ne ara evlendi yaaaaPffffff allah kahretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?