- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi papatyam90
-
yakışıklı olsun, sadık olsun, zengin olsun , romantik olsun , kibar olsun, iyi bir mesleği olsun, annesi-babası kanatsız melek olsun, ablası / kız kardeşi bize bayılsın, elti derdimiz olmasın, facebook msn vs tüm şifrelerini bize söylesin, ev işi yapsın , birde soyadı güzel olsun
biz kadınlar ne çok şey istiyoruz yahu
hepsi olsun tamam da bırakın bari m.ö 74985930 yılında verilmiş olan soyadı bizim kriterlerimize uymayıversin
bunun için ayrılınmaz ki
şınaydır diye soyad duydum ben kızlar, ve yazamadım türkçesini. schneider yazdım.
kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız?
bi abla vardı tanıdık soyadı GAGAistemeye geliceklermiş bunu , oğlanın da soyadı GAGA ymış ,akraba falan değiller tesadüf sadece.
'senelerdir bu soyadının değişeceği hayaliyle yaşadım ,asla kabul etmem' demişti
kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız?
Arkadasimin ablasinin soyadi dik`ti evlendi kisa oldu
Yani adi ayse oldu
Ayse Dik Kisa
bizim eski mahallede kadının ismi şeker di düşünebliyormusun şeker teyze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?