Evleneceğiniz kişinin soyadı

soyadının benim için önemi yok önemli olan adam gibi adam olması kişiliği önemli bi soyadı içinde ayrılmam

Soyadı m.ö 74985930 yılında verilmemiştir. 1934 yılında kabul edilmiş, toplumsal alanda yapılan Atatürk Devrimleri'nden biridir. :))

Samiye Yalama, Davar, Birçek... Lisede bir hocamızın soyismi Çeker'di, listede başına (afedersiniz) 31 rakamını yazmıştı sınıfın haylazları, hoca da kanıksamış sanırım, iyi de bir hocaydı, hiç sesini çıkarmamıştı... Bunlarda benim bizzat bildiğim ilginç soyadları, çok şükür kendi soyadım da güzel eşiminki de ben ikisini birden kullanıyorum. Evlenince kaç yıllık baba soyadını yoksaymak saçma geliyor. Nikah başvurusu yaparken dilekçe veriyorsun baba soyadını da kullanıyorsun :)) Hem daha karizmatik oluyor )

istenirse soyadınında degişebilcegini duymustum yani bu yuzden ayrılmam ama oyle soyadları varki degiştirmeyi dusunmezmisin diye sorardım heralde
memeli,damızlık,cart,cort,cırt,curt,pet,emici netten bulduklarım simdi bu soyadlarla bir omur yasamak zordur yahu

tabiki ayrılmazdımm aman onumu takcamm

bi abla vardı tanıdık soyadı GAGA istemeye geliceklermiş bunu , oğlanın da soyadı GAGA ymış ,akraba falan değiller tesadüf sadece.
'senelerdir bu soyadının değişeceği hayaliyle yaşadım ,asla kabul etmem' demişti

vay be bunun için de ayrılanlar varmış demek ki

soyadı yüzünden biten bir ilişki bana göre cok sacma olur...beğenmiyorsan sevgilinle konusup soyad degısıklıgı yapabılırsınız

Geçen gün TV'de gördüm bir tartışma programında konuşmacı kadının adı Arzu Oral'dı.
Eşimle birbimizin yüzüne baktık.Böylesine cinsellik çağrıştıran bir soyadına sahipken insan nasıl olur da kızına yine şehvet,istek anlamına gelen bir isim koyabilir.

Yine ilkokulda sınıfımızda bir kız vardı adı Arzu Duyan'dı.Erkek çocukları aralarında fısıldaşır kızın yüzüne yüzüne gülerlerdi.
Bu nedenle midir bilinmez kız pek bir asabiydi.

Gazete haberinde bir olayda adı geçen kişi Yağız Yağsız'dı.Zaten bu ismi her okuduğumda ya da duyduğumda aklıma vıcık vıcık yağlı şeyler gelirdi.Haberi okuduktan sonra beynimdeki imge iyice pekişti.

Çok şükür adım kulağa hoş gelen ,anlamları bakımından da güzel bir isim.Kendi soyadım da son derece asil bir soyadıydı.Hatta Türkiye'de tek bizim sülalede olan bir soyadı.Benzerleri var elbette ama aynısı değil.
Evlenince soyadım anlam olarak kötü olmayan ama sıradan ,bazı kişilerde rastladığımız bir soyadına dönüştü.

Bebeğim doğunca ona ne isim vericez bilemiyorum.İsim koyma konusu tahminimden çok daha zormuş.

Ben hem eşimin soy ismini hem de kendi soy ismimi kullanıyorum.
Ama sorun şurada ki benim ismim de soy ismim de iki tane oldu.
Geçen kargocu diyor ki " Hanım efendi ne yaptınız memlekette ne isim kalmış ne soy isim ..Hepsini toplamışsınız." diyor.

Soyadı yüzünden de bir kişiden ayrılınmaz, önemli olan kişinin karakteri...

Son düzenleme:
Lisede bi arkadas vardı soyadı özkarakaşoğluydu hocalar ona gelene kadar yoklama yapar ondan sonrasını biri devam etsin diye bırakırlardi soyadı baya uzun diye :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…