- Konu Sahibi papatyam90
-
'Oral' soyisimli arkadaşlarım mevcut..Kötü yahuuu
bi de 'Olgun Portakal' ismini görmüş biriyim
aynen bana da olurdu canım özellikle erkeler gülerdi tosun sana koysun derlerditosun da birşey yok ki:):)
her yoklama yapıldığında adım soyadım söylendiğinde gülüşmelerden
burda dediğim duyulmaz hocalarda saolsun 2 kere tekrar ederlerdi sırf
gıcıklık
aynen bana da olurdu canım özellikle erkeler gülerdi tosun sana koysun derlerdiağlardım bende ...:26:
bir keresinde hoca adımı soyadımı söyledi ayağa kalktım sözlüye maşallah tosun gibiymişsin otur dedi herkes güldü sözlüde yapmadı
sendenden razı olsun ama dikkat etHay Allah razi olsun; kac gundur soyle dolu dolu gulmemistim.
Misirlar bogazima kaciyordu az daha.
kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız?
en kötü ne olabilirki :26:
lisedeyken din öğretmedimin soyadı KILSIZDI aynı okuldan din hocasıyla evlendi ne oldu biliyormusunuz soyadı KILLI
kadın kılsızken kıllı oldu diye gülerdik
Geçende bir yerde rastladım..
''Şeyime Gündoğdu'' diye biri var...:)
bende bir sağlık kuruşlunda tahililerimi alırken diğer tahlil verenlerinde isimlerine baktım... rahim aktı isimli bir şahısın kağıdını görünce şaşırıp uzun uzun gülmüştüm. rahim aktı...
''Şeyime Gündoğdu''
Gerçek mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?