- Konu Sahibi papatyam90
Bizim de eski apartmanda karı koca ikisinin adı da Ayhan'dı. Karıştırıyordum küçükken adama Ayhan teyze karısına Ayhan amca demişliğim vardır. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız?![]()
benim kuzenim de "erensayın" soyadından nefret ederdi , "iyi ki kızım, evlenince soyadım değişecek çok şükür" deyip dururdu .. sonra evlendi , sayadı ne mi oldu? "sündük"![]()
'Oral' soyisimli arkadaşlarım mevcut..Kötü yahuuu
bi de 'Olgun Portakal' ismini görmüş biriyim![]()
nasıl denk gelmiş öyle:)
canım soyadımı söylemeyeyim şimdi gülersiniz:)
bizim akrabalardan flan bir çok kişi mahkemede değiştirdi
soyadını ama babam istemedi biz değiştirmedik öylece kaldı:)
karıştırman çok normallllBizim de eski apartmanda karı koca ikisinin adı da Ayhan'dı. Karıştırıyordum küçükken adama Ayhan teyze karısına Ayhan amca demişliğim vardır.![]()
yok aslında çok ŞEKER bir isim hatta foxta unutma beni dizisinin halası var : Şeker hala...bizim eski mahallede kadının ismi şeker di düşünebliyormusun şeker teyze![]()
bizim eski mahallede kadının ismi şeker di düşünebliyormusun şeker teyze![]()
top aslında çok kötü değil ama işte mecazi anlamda farklı şeyler de düşündürebiliyorBenim bi arkadaşımın soy adı "top" tu, mahkemeye verdiler değiştirdiler..Benim soyadım güzeldir, ama ben evlenince sadece eşimin soyadını kullanırım. sevmiyorum çift soyad.
şehriye de değişikmiş canım bende kendi soyadımı kullanmıyorum artık soyadm eşimin soyadı oldu ve benım için bu bile çok önemli ama tabi ki eğer ıkı soyadlı olsaydım o da komık olurdu parlak çelik olurdu![]()
bayağı uyumlu bir soyadına geçiş yapmışsın ama![]()
kızlar çok güldüm yorumlarınıza.
ben ayrılcam demedim yanlış alaşılmış sanırım. zaten daha kesin bişey yok evlilik konusunda :)
ben kendi soyadımı beğenmezdim zaten. ama kötü bi anlamı yoktu. şimdiki sevgilimi seviyorum ama soyadı çok kötü. bide bi ara, evlenirsek kullanmamazlık olmaz demişti. eğer ciddi bişey olursa mecbur kalcam herlde :)
eski sevgilimin soyadı mükemeldi, ama işte onu da sevemedm, ayrıldım. herşey soyadıyla olmuyo demek ki :)