Evleneceğiniz kişinin soyadı

Bizim de eski apartmanda karı koca ikisinin adı da Ayhan'dı. Karıştırıyordum küçükken adama Ayhan teyze karısına Ayhan amca demişliğim vardır. :9:

kızlar evleneceğiniz kişinin soyadı çok kötü bişey olsa, (oturbiroğlu, delioğlu gibi) ve sevgiliniz soyadını kutsal gören erkeklerdense, bu yüzden soyadını kullanmanızı isterse ne yapardınız?
o adamı çok sevdiğiniz için bu soyadına rağmen evlenir miydiniz, yoksa soyadı yüzünden ayrılır mıydınız? :1:

saçmalama lütfen olurmu hiç öyle bir sebep soyadı yüzünden ayrılmak eheheh :) evlenın mutlu mesut yaşayın ne soyadlar var hemde cok komık ama işte bu sebep çok basit

Benim erkek arkadaşımınki de cidden çok kötü ama hiç önemli değil çünkü ben onu çok seviyorum.Bu sebeple ayrılmayı hiç düşünmedim.Bence sen bu düşünceyi at aklından sadece onu ve ilerisini düşün

Bizim de eski apartmanda karı koca ikisinin adı da Ayhan'dı. Karıştırıyordum küçükken adama Ayhan teyze karısına Ayhan amca demişliğim vardır. :9:
karıştırman çok normallll:52::52::52:
bizim eski mahallede kadının ismi şeker di düşünebliyormusun şeker teyze :D
yok aslında çok ŞEKER bir isim hatta foxta unutma beni dizisinin halası var : Şeker hala...:1:ben yeterince benimsedim herhalde izleye izleye:1:

Benim bi arkadaşımın soy adı "top" tu, mahkemeye verdiler değiştirdiler.. :40: Benim soyadım güzeldir, ama ben evlenince sadece eşimin soyadını kullanırım. sevmiyorum çift soyad.

Benim bi arkadaşımın soy adı "top" tu, mahkemeye verdiler değiştirdiler.. :40: Benim soyadım güzeldir, ama ben evlenince sadece eşimin soyadını kullanırım. sevmiyorum çift soyad.
top aslında çok kötü değil ama işte mecazi anlamda farklı şeyler de düşündürebiliyor:1:
mesela ben de ila ki kendi soyadımı da kullanırım diyorum inşallah eşimin soyadı güzel bişey olur da... valla kendi soyadımın yanında karizmatik bişey olmalı :1:

şehriye de değişikmiş canım bende kendi soyadımı kullanmıyorum artık soyadm eşimin soyadı oldu ve benım için bu bile çok önemli ama tabi ki eğer ıkı soyadlı olsaydım o da komık olurdu parlak çelik olurdu :D

şehriye de değişikmiş canım bende kendi soyadımı kullanmıyorum artık soyadm eşimin soyadı oldu ve benım için bu bile çok önemli ama tabi ki eğer ıkı soyadlı olsaydım o da komık olurdu parlak çelik olurdu :D

bayağı uyumlu bir soyadına geçiş yapmışsın ama :1:

kızlar çok güldüm yorumlarınıza. :1:

ben ayrılcam demedim yanlış alaşılmış sanırım. zaten daha kesin bişey yok evlilik konusunda :)
ben kendi soyadımı beğenmezdim zaten. ama kötü bi anlamı yoktu. şimdiki sevgilimi seviyorum ama soyadı çok kötü. bide bi ara, evlenirsek kullanmamazlık olmaz demişti. eğer ciddi bişey olursa mecbur kalcam herlde :)

eski sevgilimin soyadı mükemeldi, ama işte onu da sevemedm, ayrıldım. herşey soyadıyla olmuyo demek ki :)

kızlar çok güldüm yorumlarınıza. :1:

ben ayrılcam demedim yanlış alaşılmış sanırım. zaten daha kesin bişey yok evlilik konusunda :)
ben kendi soyadımı beğenmezdim zaten. ama kötü bi anlamı yoktu. şimdiki sevgilimi seviyorum ama soyadı çok kötü. bide bi ara, evlenirsek kullanmamazlık olmaz demişti. eğer ciddi bişey olursa mecbur kalcam herlde :)

eski sevgilimin soyadı mükemeldi, ama işte onu da sevemedm, ayrıldım. herşey soyadıyla olmuyo demek ki :)

evet tabıkı soyadıyla olmuyorda merakdan çatlıcam rica etsem söylermısın sevgılının soyadını hehehe

Aklıma geldi yine.:27:

Arkadaşın oturduğu apartmanda bir adam vardı.

Adı Engin soyadı Ar.

Adınız Soyadınız : EnginAr :9::9::9:

Back
X