evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

bende 16 günlük evliyim arkadaşlar merak etmeiyin zaman hızlı geçiyor önemli olan sindire sindire yaşamak

Dualarımız sizinle canım inşallah almaz ceza falan

Ahh bizde sözlenebilsek :90:

Elbet birgün bizde sözlencez Melodicim

Hep güzel geçer inşallah canım,bende alışma evresindeyim daha.
Pazartesi günü işe başlayacağım, o zamana kadar alışmam lazım

evdeyken çok güzel ama çalışınca birazcık daha sıkıntılı oluyor canım.
yemeklerimi akşamdan yapmaya çalışıyorum ütü ve yıkanacak çamaşırlarım var işte :18::18::18: bide ctesi çalışıyorum temizlik içinde akşama bırakmam lazım

Selam kızlar ben de resmen seneye yaza evleniyorum inşallah...
Juliacım, şafak arkadaşım, topiğin hayırlı olsun....
Diğer şafakdaşlar da burdalar, herkeslere selamlarrr:80:

Selam kızlar ben de resmen seneye yaza evleniyorum inşallah...
Juliacım, şafak arkadaşım, topiğin hayırlı olsun....
Diğer şafakdaşlar da burdalar, herkeslere selamlarrr:80:

Selam canım hoşgeldiin sende. bende seneye nisanda nişanlanıcam inşallah sonraki sene gene nisanda düğün var herşey yıldönümümüzde olsun istiyoruzda sabredebilcezmi bakalım

Evet ya bilmezmiyim böcügüm geleli 1ay oldu darısı size

amiiiinnnn ya bi an evel geçsin şu son günler başka bişicik istemiyoruuummm

hoşbulduk canım, nasılsın?.. bütün önemli günleri tek bir tarihe toplamaya askerin mi ikna etti seni? yıldönümlerini unutmamak ve tek bir hediye ile kurtulabilmek için

aramıza h.g cnm nasılsın
hoşbulduk canım, iyiyim gerçekten topik harika oldu yoğunlaştıkça muhabbetler arkadaşlar paylaşımlar çoğaldıkça dahada güzel oluyor

Oooo taze gelinler gelmiş hoşgeldiniz kızlar
bende pek eski sayılmam 2 yıllığım ama ilk günlerin tadını doyasıya çıkarın
millet"bebek yap bebek yap"laflarını duymadan yaşayın doya doya ilk günleri...

hoşbulduk canım, nasılsın?.. bütün önemli günleri tek bir tarihe toplamaya askerin mi ikna etti seni? yıldönümlerini unutmamak ve tek bir hediye ile kurtulabilmek için

İyiyim canım sen nasılsınn ? Ben askerimi iknaa ettiimm aslında hoş nişandan sonra ara uzun olmasın diyolar ama bakalım kandırırlarsa benii düğün daha erken olabilir

merhabalarrrrrbizimde öyleydi canım eşim adanalıydı bn balıkesirlii nerdennn nereye ama nasip işteee bizimde temmuzda olmuştu nişanımızzz şimdiden hayırlı olsun
iyi dileklerin için teşekkürler Meleğim kaderin kısmetin önüne geçilmez derler yha aynen öyle canım inşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…