evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

Ayyyy sorumluluklar büyük:44: İyi fikir canım yemeği akşamdan yapmak,ben de işe başlayınca öyle yapayım
Eşim yemeğe çok düşkün geçiştiremem

Canım 2 yıl hiç düşünmüyoruz bebek yapmayı Bu günler bir daha geri gelmez doya doya yaşamak lazım
Herkes söylediğiyle kalacak

ohh balayı yeri ayarlandıysa gerisi boş zaten canım, en önemlisini halletmişsiniz
ötekiler de olur inşallah sırayla

sabırsızlaar sizii işi gücü bi otursunda bakalım aile eline bakmadan yuvamızı kuralım acele yok beklerim ben aşkımı yıllarcaa dahaa nasolsa alıştık
bizim beklicek pek bişeyimiz kalmadı canım, sadece askerlikti beklediğimiz, bikaç ay hazırlıklarımızı tamamlayıp yuvamıza geçmeyi düşünüyoruz, kısmet tabi, bir aksilik olmazsa... inşallah olmaz, yeter artık

Canım 2 yıl hiç düşünmüyoruz bebek yapmayı Bu günler bir daha geri gelmez doya doya yaşamak lazım
Herkes söylediğiyle kalacak
canım en güzeli walla, şimdi en güzel günleriniz, tadını çıkartın, başkalarının laflarına kulakjlarınızı tıkayın

darısı başıma inşş canım, olmaz bişi kötü düşünme hiç herşeyin en güzeli gelsin bulsun kk hatunlarıınıı

Ayyyy sorumluluklar büyük:44: İyi fikir canım yemeği akşamdan yapmak,ben de işe başlayınca öyle yapayım
Eşim yemeğe çok düşkün geçiştiremem

evet güzel oluyor canım. ütüleri de geç saatte yapabilirsin çok iyi oluyor güneş falan da olmuyo yaaa tv izlerken rahat rahat oluyor

istanbuldannn günaydınlarrrrr herkeseeeeee:119:

selam canım. istanbulun neresinden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…