Bahsettiginiz seyler karakteristik ve kendinizi degistirmeden bu ise oyle hemen atlamayin.ki 36yasina gelmissiniz,sizin icin zor olabilir de degismek...Yüzük atma nedenimiz benim çok dolduruşa gelmem çevremdeki insanlar Tarafından bir konuyu inat edip yapmam onunda yapmamı istemesi bunların hepsini konuştuk Sevdiğim için görmediğimi düşünüyorsunuz ama ben çok fazla şeyi yüzük attıktan sonra gördüm iyi manada herşeyin bu kadar kolay olmadığını herşeyin sürekli benim istediğim gibi olmayacağını vs. Yaşımı almış biri olarak neden kendi hayatım hakkında kararları ailem veriyor yanımda Olmayı denemek çokmu zor şunu söylemeden geçemeyeceğim bizim aramızda şiddet yada Saygısızlık olmadı asla...
Merhaba ben 36,Yaşında bir bayanım bundan 5 ay önce evlenmiş olacaktım bazı Sıkıntılar yaşadım evlilik stresi derken yüzüğü 3 hafta kala attım,ailemle herşeyi paylaştığım için ben yaşananları unuttum ama onlar unutmadı çok Hatalı davrandım yanlışlarımı onlara anlattım kabul etmediler çok Tartışmalar yaşadık ama ikna edemedim biz konuşup sorunlarımızı çözdük ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz kimseyi kırmadan bu iş olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,mutluyum ama ailem mutsuz olacaksın deyip duruyor çok iyi Konuştuğum her kahrımı sıkıntımı çeken biri beni çok sevdiğini biliyorum ama çok mutsuzum yaşattıklarından dolayı ne yapacağımı bilmiyorum..
Dolduruşa gelen bir yapın varsa evlensen bile yürütemezdin ki.
Sorun yaratırdın adamcağıza.
Her şeyde var bir hayır. Kurtulmuş senin gibi olgunlaşamamış birinden.
Onun adına sevindim.
Sen de kendini düzeltene dek başkasının hayatını yakma bence. En güzeli bu olur.
Onun adına sevindim.
Sen de kendini düzeltene dek başkasının hayatını yakma bence. En güzeli bu olur.
Yüzük atma nedenimiz benim çok dolduruşa gelmem çevremdeki insanlar Tarafından bir konuyu inat edip yapmam onunda yapmamı istemesi bunların hepsini konuştuk Sevdiğim için görmediğimi düşünüyorsunuz ama ben çok fazla şeyi yüzük attıktan sonra gördüm iyi manada herşeyin bu kadar kolay olmadığını herşeyin sürekli benim istediğim gibi olmayacağını vs. Yaşımı almış biri olarak neden kendi hayatım hakkında kararları ailem veriyor yanımda Olmayı denemek çokmu zor şunu söylemeden geçemeyeceğim bizim aramızda şiddet yada Saygısızlık olmadı asla...
Onun adına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?