- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
İnsan ilişkileri biraz böyle ama. Sevdiğiniz tanıdığınız birinin referans olması da önemli bir etken. İnsanlar böyle böyle tanışıyor. Hatta görümce ve kaynanayı önce seçmek daha önemli galiba. Buradaki konuları okuduktan sonraNe çok görümcesi koca bulan var.
Kimse ben sevilmek istemiyorum demez. Kimse ben sevmek istemiyorumda demez. Evlilik istemek çok masum çok güzel bir şey. Üzülmenin anlamı yok diyoruz. Yetişkin olan her insan her yaşta evlenebilir. Evlilik için erken, geç gibi tanımları aşın artık. Elbette evlenmek istemek, aile kurmak istemek bunlar çok güzel şeyler hayattan, gerçek, sana ait. Kimse bunun aksini söylemiyor. Önce yapılan yorumların mantığını anlayın daha sonra beğenmezsiniz
Siz beyninizi kullanın. Üzülme, nasip, kısmet diyenlere bir şey demiyoruz çünkü öyle. Ama bu derdi küçümseyenlere, evlenip de ne yapacaksın diyenlere( ki bunu diyenler önceden evlenmiş olan ya da sevgilileri olan oluyor) dert olarak görmeyenlere diyoruzKimse köstek olmadı. Evlenmek istiyorsa kafayı mı yedin evlenme demiyor kimse, üzülme diyorlar üzülme çünkü şuan hayatında kimse yok evleneceği! Neden üzülsün yok diye? Önce anlayın. Şu beyninizi bir kullanın.
Tek gayem evlilik demedim ki. Belli bir yaşa geldim mesleğim var evlenmeyi düşünmek normal değil mi?Tek gaye evlilik mi ?
bence siz evlendiğinize pişmansınızben bekledim 32 de evlendim ben de cok pismanim. gecmiste salak sacma sebepler bulup reddettigim insanlari degerlendirmedigim icin pismanim ayrica.
Evlenmek isteyen insanları evlilik meraklısı diye linç etmeyi ben doğru bulmuyorum. Herkes yaşı gelince yuva kurmak ister, size hak veriyorum. Mesleğiniz de varmış tam zamanı bence. Siz linç edenlere bakmayın.Tek gayem evlilik demedim ki. Belli bir yaşa geldim mesleğim var evlenmeyi düşünmek normal değil mi?
Ailemden yana tek sıkıntım yok çevresel faktörler öyle malesef kimi işden kimi okuldanSizin ailede ve çevrede de sıkıntı varmış.bizde hiç bu tarz insanlar yok.ama kurtulmaniza sevindim.
Evlenmek isteyen insanları evlilik meraklısı diye linç etmeyi ben doğru bulmuyorum. Herkes yaşı gelince yuva kurmak ister, size hak veriyorum. Mesleğiniz de varmış tam zamanı bence. Siz linç edenlere bakmayın.
Normal ama ahlanip vahlanmak için çok erken. Biraz paranı ye gez dolaş eğlen ozgurlugun tadını çıkar. Evlilik de doğru insan olunca güzel oluyor yoksa evlenmek için evlenenler mutsuz malesef. Sen öylesin demiyorum ama bu his seni yanlış sevime sürükler.Tek gayem evlilik demedim ki. Belli bir yaşa geldim mesleğim var evlenmeyi düşünmek normal değil mi?
yanlis kisiyle evlendigime pismanim ya. eski esime gelene kadar cok daha iyileri cikmisti karsima. bo..tan bahanelerle bir de ailemin etkisyle kabul etmedim kabul edilebilecek kisileri.bence siz evlendiğinize pişmansınız
Buna katılıyorumValla asıl evlilikten korkmak lazımmış da neyse Allah gönlüne göre versin inşallah.
Bence biraz kendiniz arayın hiç evlenmemek olmazValla asıl evlilikten korkmak lazımmış da neyse Allah gönlüne göre versin inşallah.
Evlenmeye çalışın 28 yine iyi bir yaş,30 dan sonra kısmetiniz azalırBen de 28 yaşındayım ve aynı dönemden geçiyorum. Geçen sene nişanlanmak üzere iken ayrıldım. Çok da iyi yaptım ama bunalıma girdim bi tık. Sanki hep yalnız kalacakmışım gibi bir his ve korku oluyor. Görücü usulünü mantıklı buluyorum ama bu zamana kadar içime sinen biri çıkmadı. Bunu yaşamayan anlamaz tabi. Aman evlenip ne yapacaksın matah bişey değil diyenlere ne diyeyim bilemiyorum. Bir yaştan sonra aile evinde yaşamak zordur. (Ki kariyeri olan biriyim, anne babam da gayet anlayışlıdır) İnsan kendi düzenini istiyor. Ayrıca her akraba ortamında konunun benim bekarlığıma gelmesinden bıkmış durumdayım. Seni anlıyorum...
Allah sabır versin. Çareyi tevekkül etmekte buldum. Her şey imtihan ve gelip geçen şeyler.
Siz eşinizle 50 yaşında da evlenseniz mutlu olmazdınız ki. Kendinizi örnek vermeniz pek mantıklı değil. Karşısına iyi biri çıkan bi kadın 24ünde evlenip gayet de mutlu olabiliryanlış işte olgunlaşmadan evlilik yapılmaması gerekiyor ve en olgun yaş bence 30. benim şahsi fikrim ben 24 yaşındayken evlendim ve çok pişmanım. şimdiki aklım olsa 30 u beklerdim
orası öyle o bir gerçekSiz eşinizle 50 yaşında da evlenseniz mutlu olmazdınız ki. Kendinizi örnek vermeniz pek mantıklı değil. Karşısına iyi biri çıkan bi kadın 24ünde evlenip gayet de mutlu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?