Evlenemem diye korkuyorum

Bu evliliği bu kadar önemli hale getiren kişilerin hayatında hiç ilgi alanı olmaması bence
Eminim doğru kişiyle evlilik su gibidir akıp gider, ama kimine denk gelir kimine gelmez
Bana denk gelmedi ve açıkcası artık geleceğini de sanmıyorum, eskiden üzülürdüm de artık o da kalmadı, evlenince çok iyi olacağının da garantisi yok
Hayat bu evlenir çok mutlu olursun, evlenir aldatılırsın, boşanırsın hayatta her ihtimal var
Madem şuan bekarsın, bekar hayatının içinde mutlu olmaya bakman gerek

Ben de öyleyim. Herkes güzel güler yüzlü olduğumu söylüyor ama hiç talibim yok Hayatim boyunca hiç öyle teklifler alan birisi olmadım. Alsam bile saçma sapan tiplerden aldım.
Bazı insanlarda kısmetsizlik var bence bu konularda.guzelliğe falan da bakmıyor.ne gösterişsin ne kupkuru ufacık kadınlar var.tuhaf yani.ben baya güzelim bir de.ortalamanın baya üstündeyim.çirkin kadınlar bile bulurken bize nasıl gelmiyor düzgün birileri hayret doğrusu.anca öyle bön bön bakıyorlar.hissediyorum da güzel olduğumu, söyleyem de çok oldu.ama elime birşey geçmiyor.

Aura ve enerji olabilir, gerçi ben de gayet güzelim enerjim iyi güler yüzlüyüm ama flört bile yok
Demek ki şans belki de bizim bilmediğimiz bir yöntem var, ben erkekleri hiç pohpohlamam mesela ama bazı kadınlar çok pohpohlar kocam da aslan da kaplan da bilmem ne diye

Madem dert ortağıyız dertleşelim.ben hiç bu dünyanın düzenine anlam veremiyorum.sokağa bir çıkıyorsun.en obez, en sıska en vitaminsiz, fersiz, çirkin kadın bile kocayı bulmuş boy boy çocukla geziyor.millete söylesen her şey dış görünüş mü içi güzeldir huyu güzeldir diyor ama sanki biz çok mu kötü kalpliyiz.hiç iyi özelliğimiz yok mu?Ne ahlaksız en lanet insanların bile var.sanki her evli olan da çok mu üstün ahlaklı.şimdi bu kadınlara gidip nasıl iletişim kuruyorlar ? Nereden dikkatlerini çekebiliyor? bu kadar aile nereden türüyor arkadaş.çirkin kadına kim gelir tuhaf yani.bir açıklama bulamıyorum.lanetli miyiz neyiz anlamadım ki.kısmetsiz olacak insan hiç doğmasın daha iyi.keske hiç doğmasaydın diyorum.sürekli aklımda bunlar var.keşke güzel olmasaydım diyorum.en azından güzel değilim o yüzden bulamıyorum derdim.boyle daha da kötü hissediyor insan.hastane maşallah mankenlik ajansı gibi.yüzde 80 erkek hemşire.bana ekmek çıkmıyor.nasıl yaşlanacam da ölecek bilmem.

Bir şey okudum geçen Ebu Cehilin bile karısı vardı onu seven vardı diye
Dünyanın düzenine ben zaten pek uyum sağlayamadığımı biraz da saftirik olduğumu düşünüyorum

Bir şey okudum geçen Ebu Cehilin bile karısı vardı onu seven vardı diye
Dünyanın düzenine ben zaten pek uyum sağlayamadığımı biraz da saftirik olduğumu düşünüyorum
Ben saftirik değil de kendimi lanetli gibi hissediyorum.kendime acıyorum.en basitinden minibüse biniyorsun yandaki kızın telefonu çalıyor aşkım bilmem ne.pastanede sıra bekliyorum.kizın telefon ekranında nişan, kına birşeyin fotosu var.adam da yakişıklı.bir yere gidiyorsun heh diyorsun benim gibi yalnız gezen biri.arkadan hemen eşi ya da erkek arkadaşı geliyor sarılıp öpüşüyorlar.sokakta yürüyorsun.yakişiklı bir adam kız arkadaşının elini öpüyor.yakişıklı olmasalar yine bu kadarini ben de bulurum diyeceksin.o da yok.sözde kafa dağıtacaksın.oyy oyy.insan kısmetsiz olacağına canı çıksın valla daha iyi.

Evlenmek, evli olamk öyle gözünüzde büyüteceginiz sıkıntı yapacağiniz bir şey değil bana göre.
Neden sürekli ailenizle yaşamak zorunda olasınız ki evinizi ayırir tek yaşarsiniz böyle şeyler kısmet birazda.
Çok zorlayıncada olmuyor bana göre sadece evlenebilmeye odaklı yaşamak tek amacınız buymuş gibi ilişkilere başlamakta sorun bana göre.

Bence de şans yok bazı insanlarda, bana abuk sabul leş adamlar yürümeye çalışıyor iyice bıktım saldım bu konuları

Bence de şans yok bazı insanlarda, bana abuk sabul leş adamlar yürümeye çalışıyor iyice bıktım saldım bu konuları
En azından o kadarı varmış.onu bulamayan bile var.benimkiler de çirkin çıkıyor.söyle sokakta ne hoş adammış be dediklerim gelmiyor.tahammül edeyim diyorum, ben güzel o çirkin ne kadar zorlasam da yapamıyorum.2 gün sonra postaliyorum.sen yine iyi salabilmişsin.ben uyanık olduğum her an bunları düşünüyorum.ilaç desteği almasan şimdiye çoktan intihar etmiştim.

Ben de sosyal medyadan teklif aldım genelde. Hatta 20 yaşındayken bizim okuldan mezun olmuş birisi evlenme teklifi etmişti

Şimdi kaç yaşındasın sen?
24. Kabul etmedim tabiki sosyal medya sonuçta güven olmaz. Hem de bu kisi okulu birakmami istemişti. Özel üniversitede daha iyi bi bölümde okutacakmis Benim demek istediğim talip çok ama kafa dengi yok. Gerçi bu sene hep evdeydim. Sosyal medyayi da kapattım ders çalışmak için.

Tanışmadığın adamı nasıl pohpohlayacaksın ki.

Eee hani talip yoktu? Şimdi yüzyüze tanişan kalmadı zaten.

Evlilik gerçekten kısmet işi. Bazen bana da geliyor düşünme perileri işimi gücümü elime aldım, kendi evime çıktım, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum neden olmuyor diye. Sonra düşünüyorum benim aile yapım çok mutlu bir yapıda değildi yani. Sırf evlenmek için evlensem ve mutsuz olsam daha mı iyi olacak. Her şeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum. Ayrıca evlenemiyorum veya ilişkim olmuyor diye karalar bağlamak da enerjiyi kapatmak oluyor biraz. Doğru zamanda hayırlısı olsun demek gerekiyor sanırım.

Erkeklerin bu durum hiç umrunda değilmiş gibi.ben onu anlamıyorum.insan hiç mi bir flörtleşeyim bir bakışayım demez.yok umurlarında değil.günaydın, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…